çok sevindim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.ohhs nin ne kadar zor olduğunu duydum geçmiş olsun neyseki çektiğine deymiş. Benim altı üstü 5 yumurtam falan oluyo( bunada şükür).bu yaşa kadar hiç etmediğim kadar çok dua ettim annemler 500 yasin okuttu 41 meryem suresi okuduk bunun dışında tabi hep ediyoruz zaten negatif olunca çok kırıldım kime neye olduğunu bilmeden. Allah edilen duaları zayi etmezmiş ne diyelim hayırlısı inşallah
Sagolasin canim, sırf ohss yuzunden bir daha kesinlikle
tup bebek yaptirmam, cok zor gercekten onca hormon takviyesiyle bunyenin allak bullak olmasi da cabası. Opu bitinceye kadar eve her geldigimde aglardim doktorlarin cok iyisin demesine ragmen.. allah birdaha yasatmasin, ben cok zorlandim, belki de 55yum oldugundandir. Simdi 26 yumurtam daha var, 11 i iyi kalitede. Sanki ne isime yarayacaksa!
Ama allah hepimizi goruyor, yine de sukurler olsun. Dondurulmuslarim var,yine sukurler olsun ki oyle yada boyle tup bebek deneyebiliyoruz. Bize de cok dualar edildi, hac dan bile,konu komsular, kayinpeder dewamli okurdu sagolsun.. allah im hepimize acısin, gunahlarimizi bagislasin. Ben dua ederdim aklima geldikce hep, ama icimde olacagina dair inancim tamdı. Simdi olmasa ikincide mutlaka bana da nasip olacak derdim. Olmazsa da bir daha denerim,allah sabir ve dayanma gucu versin derdim. Test Sonucunu kvalidemlere soyledigimizde, biz biliyorduk ki zaten dediler sasirmadilar bile

esim de oyle, allah in bize de nasip edecegini biliyordum sukurler olsun bugunumuze dedi.. arkadas dedim bi ben bilmiomusum tutacagini , ruyaya mi yattiniz ailecek

kvalidem hatta simdiden ikisi de oglan olcak, bak gorursun diyor. Tovbeestagfurullah :)
Insallah bizler tamamina ereriz, sizler de en kisa surede hayirlisiyla bu mutlulugu yasarsiniz..