• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Transferimin 9. günü ve dayanamayım test yaptım ama sabah testi değil Öğlen yaptım yani ilk idrar değil 2. çizgi çok silik çıktı acaba benmi yapamadım yoksa hamilemi değilim sabırsızlanıyorum ...Hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım ikinci çizgi silik bile çıksa pozitif demektir. Yani hamilesin:KK49::KK49:
Yarın da ilk idrarınla yap bi o zaman daha belirgin çıkar.

Transferimin 9. günü ve dayanamayım test yaptım ama sabah testi değil Öğlen yaptım yani ilk idrar değil 2. çizgi çok silik çıktı acaba benmi yapamadım yoksa hamilemi değilim sabırsızlanıyorum ...Hakkımızda hayırlısı olsun.
İkinci çizgi silik çıkmışsa bir şey var demek ki canım, yarın gene yaparsın biraz koyulaşırsa sevin derim.

Gözün aydın canım

merhaba arkadaşlar. pazartesi yumurtalarım toplanmıştı. bugün doktorla konuştum 7 tanesi döllenmişti onların glişmi devam ediyormuş.2 tane de sonradan döllenmiş olan varmış. yarın tekrar ara yarın ya da cuma günü transfer olur dedi 3.gün ya da 4. gün dedi. 4.gün transferi oluyor mu kızlar?
Canım hayırlı olsun benim 4. Gün transferi ve ikizlere hamileyim . Yüce Rabbim sanada bu mutluluğu tadtırsın

Canım bende de beze olmuştu büyük bir pamuğa bol kolonya döktüm sürekli o kaldı öyle geçti tavsiye ederim geçmiş olsun. Canım tedavini hangi doktorda yaptirmistin? Kaçıncı denemendi? Benim de 4.tüpbebek olacak da merkez araştırıyorum.
Kizlar hepinize çok teşekkürler bugun hemsiremiz alkol verdi pamuga dök ovalaa ve orda kalsn oyle yat dedi.

Cnm ben önce başkent hastanesine basladiydim memnun kalmayinca Centrum klinige Recai Hocaya gittim. Saolsun hem kliniktekiler hem hoca hem asistanlari hepsi cok ilgilendi. Belki benden kaynaklanmis olabilir cok konusup cok soru sorarim ondan hatta biktirmis bile olabilirim ama gayet memnunduk tedaviden diyebilirim. En azindan içimize sinmisti hoca cok bilgili ama bi ilk muayene de bi de transferde goruyorsun aradaki muayeneler asistani tarafindan yapilio. Ha bi de eger kendisinin gormesi gerekiosa muhakkak hocada muayene edio benim ilk uc kontrolumu hoca kendisi yapti kistten dolayi.

Canım inşallah hamilesindir hadi şimdiden gözün aydın diyelim o zaman. Sen bence yarın sabah idrarıyla yap testini bir de. Eğer silik de olsa çıkarsa tamamdır inşallah. O zaman da kan verirsin. En azından 2günde bir tekrarlamaya başlarsın. Hadi inşallah devamlı ve sağlıklı bir gebelik olsun inşallah.

kızlar pazartesi yumurtalarım toplanmıştı.bugün göbek deliği etrafında ağrı daha doğrusu acıma var çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor..afedersiniz tuvaletimi yaaprken daha çok ağrıyor.normal mi bu durum?

kızlar opudan sonraki ilk gün bugun mu arayıp kaçı dolu kacı boş cıktıgını söyleyecekler ? kacının döllendıgını en zor süreçmiş iğne tedavisindeki sürece kurban olayım sabaha kadar uyuyamadım hoş gündüz uyudum gece sabaha kdar kabus gördüm hatta birinde birini öldürüyordum ya cok korkuyorm aradıklarında telefnu nasıl acarım bılmem keske ıyıyse benı kötuyse esımı arayın deseymısım ben bunu kaldıramam bu heyecanı :KK17:
canım bnm bak bu aşamalara geldin ne kadar güzel. Bende o haber verecekleri telefonu korkuyla açıyordum çok şükür bak ikizlerimiz olcak inşallah. Gönlünü ferah tut. Çok zor biliyorum. Ben en son kabuslarla dolu gecemden sona dedim ki bundan sona korkuyla değil heyecanla her aşamayı beklicem dedim. Çok şükür korkulu rüyalar yerini heycana bıraktı. DArısı sana ve diğer tüm arkadaşlara olsun cnm bnm dua edicem senin için.

kızlar pazartesi yumurtalarım toplanmıştı.bugün göbek deliği etrafında ağrı daha doğrusu acıma var çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor..afedersiniz tuvaletimi yaaprken daha çok ağrıyor.normal mi bu durum?
cnm ağrı olması normalmiş ama parol iç muhakkak çok bilmiş ben ilk iki gün içmedim süründüm resmen ağrıdan doktorum kızdı sona içince baya rahatladım. 5. gün transfere kadar bişeyim kalmadı çok şükür.

KIZLAR aradılar ben 10 tane toplantı sanıyordum toplamda 14 tane toplanmıs 11 i işleme alınmıs bugun 9 tanesi bizimleymiş nasıl sızce 5.güne gidecek kadar varmı kafam karıstı az once 21 tane yumosu toplanan bı arkdasın 3.gune 2 tane kaldıgını ogrendım onunda ılk gun 14 taneymıs sımı 3.gun 2 tane kalmıs kafam takıldı sızce 9 sayısı nasıl ıyımı gun gectkce dusermı blasta gıdermı İNŞALAH MAŞALLAH:nazar:
cnm hadi gözün aydın maşallah. ama önce bi sakin ol hele. Bak bnm 8 tane toplandı 6 sı döllendi 4 gelişti derken buhranlar geçirdim ama son iki gün atak yaptılar bi tanesi daha gelişti 3 ünü dondurduk. Bende çok ağladım her gün biraz daha azalıo die sona güzel şeyler oldu. Sende öyle düşün.

cnm hayırlı olsun silik çıktıysa bile vardır. Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizin.

herkesın en buyuk destekcisi eşi olmustur bu süreçte moralını bozmayan rahatlatan pozitif enerjı veren benm kı ıse gece buraya gırdıgım herseyımı anlattıgım ıcın cok kötu seyler söyledı bı dövmedıgı kaldı ve moralım sıfır hesabı kapatma lazım ve bu kötu enerjıyle sankı klınıkten arayacaklar kötu haber verecekler gıbı hıssedıyorm hep boyle olmustur benm ne zaman gune kötu baslasa kötu devam eder sankı sımı arayacaklar dıcekler kalmadı yumurta yada 9dan 2 ye 3 e 4 e dustu ne bılım bukdar moral kötüyken olumlu dusunemıyorm :cry: okadar ımrenıyorm kı su esının destegını alan esının destegıyle hrseyın ustesınden gelenlere benımkı destek olmadıgı gıbı her fırsatta altust eder sonrada neden kadnlar kulubunde yazıyon ya ne yapım ıcıme atım atım dert olsn öleyım mı neyse kızl su hesap nasıl kpanıyor acıl yardım lutfen:cry:

ah kuzum ya rabbim sabır versin sana ...... emriyoların için lütfen olumlu düşünmeye çalış rabbim nasip edecek inşallh sana dualrım hep seninle hepinizle... nasıl kapandığını bilmiyorum canm sorun yapıyorsa eşin sık girme yada eşin varken girme kuzum özleriz senii.... hakkında hayırlısı canım

bence hamilesin canm inşallh hayırlı haberini alırız.

korkulacak bişe olduğunu düşünmüyorum canım bende de olmuştu istersen parol al dinlen geçer canım

Back
X