GÜNAYDIN KIZLAR

SARİCİCEK ben eşim kızınca diğerini dondurttum bunu bugun açtım . az önce klinikten doktorum aradı 2 tane emrıyom kalmıs istersenız gelın transferını bugun 3.gun olarak yapalım dedı ama kalıtes ıyı 5.gune gıdebılırde dedı gıtmeyebılırde dedı karar sıze kalmıs dedı eger gelebılırsenız 10.30 a kadar gelın dedı ben ılcedeyım aram klınıkle 80.90km zaten gıtme ıhtımalım yetısme sansım yok bende esımle konuştum 5.gune gıdıcez ama gıttıgımızde kalmamıta olabılırler kalmısta bu cumrtesı sabah bellı olur dedler

cok kötü moralım bozuldu fire beklıyordum da bukar beklemıordm 9 tanesı döllenmıs ıyıye gıdıyordu bugun 3.gune 2 tane kalmıs sans ama ısrarla istersenız gelın dedı ama kalıtesı ıyı ınsallah 5.gune gıder dedı pekı hocam sızce dedım kalıtesıne gore gıder gıbı ama gıtmeyebılırde kendınızı her turlu transfer olacak gıbı hazırlayın gıtmemısse yapacak bırsey yok transfr etsekte zaten gıtmezdı dedı hç birseyı agız tadıyla güle oynaya yaopamıyorm sımdı ben cumartesı trsnsfere gıderken ya kalmamıssa korkusuyla gıdıcem benm hıc kaderm yok anladm bunu allhım benı sınıyor ama bunada sukur zaten lazım olan tek yumurta ınsalah oda cumartesıye kalır

NOLUR BANA DUA EDN BIRDAHA KOLAY KOLAY TEDAVI PARAS DENKLESTIREMEM dualarınıza benıde alın alah rızası ıcın