günaydın kızlar nasılsınız?
bende inanılmaz bir şişlik var yaaa çıldırıcam, kilo almadığıma eminim, midem sürekli ayaklandığı için normalde yediğimden az yiyorum çünkü, bastırsın diye k.hidratlı ürün oranı arttı biraz ama o da bu kadar kilo yapamaz eminim yani..
zaten bacaklarımı falan bastırınca bildiğiniz şiş://
tam 2. batı 1 hafta kadar geçti ondan mı acaba diyorum??? çünkü son 1 hafta 10 güne kadar böyle aman aman bir şişkinliğim yoktu
neyse.. sizler nasılsınız? çalışanları merak ediyorum bir de nasıl gidiyor? ben hala söylemedim ve son zamanlarda işler de bir hayli yoğun olduğundan 4 nala koşturuyorum bildiğiniz.. ama akşam cidden kılımı kıpırdatacak halim kalmamış oluyor, biraz oğlumla ilgilenip biraz da kitap okuyup yatıyorum.
ha bir de mutfak durumları ne alemde? ben yemek yapamıyorum sanırım bir 10-15 gündür kokular öldürüyor beni çünkü, ya annemlerdeyiz ya dışarıdan yiyoruz (ki bu beni çok rahatsız ediyor vicdanen) ya da eşim farklı makarnalar flan yapıyor, haftada 1 falan da kahvaltı hazırlayıp geçiveriyoruz. beslenme konusunda titiz biri olduğum için bu konu çok kafamı kurcalıyor ve rahatsızlık duyuyorum:// sizler ne yapıyorsunuz?