2015 Ekim Anneleri

brntrkz canım yanında olduğun sürece böyle yatırmak cok mantıklı. Dediğin gibi daha kolay gaz çıkarıyor. Bende göbeğinin düşmesini ve sünnetinin biraz iyileşmesini bekliyorum böyle yatırmak için

Karataş yenilendi canım. Hastanede 10 tane sezeryan bir tane normal olunca böyle oluyor sanırım çok mucizevi bir olay olduğu için merak oluyor sanırım ama insan o an kimseyi takmıyor zaten hemen bebeğine kavuşmak istiyor sağlıkla.

ipekbocee naptı acaba akşam en son hastaneye gidicekti ses çıkmadığına göre doğurdu mu acaba:)
Yok canım yaaaaa yanlış alarmm bizimki hala tepincem ittircem diye uğraşıyo 0 sancı 0 açıklık doktor pazartesiye kadar beklicez dedi ozaman 40. Hafta bitiyor.. Ondan sonra ben 1 hafta daha beklemek istiyorum 41 den sonra çok beklemeyiz heralde

Beni dogumdan sonra bir kere cagirdi kontrole birdahada gel demedi iyiymis ameliyat yerim ama dikislerim biraz aciyor yataktan kalkarken yürürken neyseki sütüm geldiya moral oldu bana su bel agrisida bi gecse neyse hepsi gecicek cok yakinda

Canım doktora geldik cumartesi yine kontrolumuz var. Hastaneye bakmamistik bu cumartesi bakalım inşallah. Bi bebekte mikrop kapmış orda ondan da iyice tirstim

Canım, öyle olsa da kurtarmış kendini miniğin. Sen strese girme, o da strese girmesin.. Kilo geriliği ilerlemiş demek, bu ara az kilo almış demektir. Son zamanlarda olabiliyor bu. Zaten son 2 hafta. Anne karnında beslenmiyorsa alıyorlar sezaryenle ki dışarda anneciği onu güzelce beslesin diye Sabret canım. Sağlıkla kavuşacaksın. Çok daha küçükler sağlıkla cin gibi geliyorlar dünyaya. Eğer sezaryen bile gerekse, sen 2 haftada bebişini tosuncuk yaparsın hayırlısıyla Üzülme..

Bugun doktorumuz esime isterse kan aksin yine de emzirecek bir iki damla olsa bile o cocuk anne sutu emsin demis. Eger sutu olmasa yada cocuk tutmasa baska bir yol denerdik ama yara diye sutu vermemezlik olmaz demis benim anestezide doz en yuksek seviyeye cikarildi tam olarak bayiltmak istemedi doktorum tabi bunun da yan etkilerini anlatti hicbit sikinti hissetmedim taa ki gogus acimdan kendimi kasip kalana kadar o an ilac yan etkisini boynum ve omzuma verdi simdi en ufak bir sıkayım kendimi kitleniyorum bu da bende korku yapiyor iste emzirirken felc gecircem gibi korkuyorum cok sacma gelebilir ama ameliyat yerim falan hic umrumda degil acisini da onemsemiyorum cok degisik ya

Kızlar ben dün muayene oldum alttan, 1 parmak açıklık var dedi doktor. Açılma varsa nişan gelmez diye bir şey hatırlıyorum doğru mu hatırlıyorum acaba, ona göre beklemeyeyim.

Evet canim kulağım hep çınlama zonklama arası beni rahatsız etti bacak titremem ara ara 3 gün sürdü şimdide bel ağrım var kontrolde soracağım bunu normal mi diye..
Canim kaç gün oldu senin doğum yapali??? Benim çok şiddetli bel ağrim yok çok şükür. Ama ameliyat yerim hala ağrıyor sizliyr. Geceleri surekli uyanip emzir altını al derken eğilip kalkiliyr iyileşme süreci de uzuyor böyle olunca sanırım
15gun oldu ben dogum yapali.

Aynen canım çatlamayan yerim kalmadı desem yeridir, çatlar diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Hala içeride oraya buraya totosunu dayıyor, çıkayım da hem ben hem anacığım rahatlasın demiyor sıpa.

Allah yardimcin olsun canim yaa okurken üzüldüm. İnşallah tez zamanda iyileşrsn

Canim al bizden de o kadar ☺15 gunluguz 4.pakete başladik bugün. Aynen ben de düşünyrdm kizlar yaa biz mi abartyrz acaba diyee

Aynen canım çatlamayan yerim kalmadı desem yeridir, çatlar diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Hala içeride oraya buraya totosunu dayıyor, çıkayım da hem ben hem anacığım rahatlasın demiyor sıpa.
Karnimiz sarkar mi acaba ya eski haline geri döner inş içerde rahatlar bebisler

Çok raht gaz cıkartyr artık cnm göbeğinin ve sünnetinin bi zararı olmaz bnce göbüş düşmeden de yatrıyordum bn

Tatlım bn artık yüZ üstü yatruyrm arada gazıda gelse kendi daha rahat cıkartıyr sen yatrdın mı hiç bu şekil ?
Ooyyy Totişini yeriiimm
Hastanedeki doktor yüzüstü yatirmayin dedi bize ama annemler yatirirmis hep böyle. Yegenimi de yatiriyorduk biliyorum. Bence de rahat ediyorlardir böyle, ohh mis.. Popişler fora

Canım çok saol..
Peki ne kullanicaaazz?

Caniim.. Bugün bizim de 11. günümüz. Her gün yeni seyler yaşıyor, öğreniyoruz. Allah sağlık versin yeter ki.. Şükürler olsun Bizim de cuma sarılık 12,9'du; dün 11,2 olmuştu şükür ki İnşallah düşüşe geçmiştir. İnşallah sizinki de düşer canım. Hay masallaahh Tontik yaaa

Canim cok tesekkurler gogus kalkani alacagim. Slikon gogus ucu denedik ama gogus ucum cok kucuk kaldi bebek almadi bir turlu beceremedik onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…