Karataş yenilendi canım. Hastanede 10 tane sezeryan bir tane normal olunca böyle oluyor sanırım çok mucizevi bir olay olduğu için merak oluyor sanırım ama insan o an kimseyi takmıyor zaten hemen bebeğine kavuşmak istiyor sağlıkla.Yalnız o kadar temiz görünen Çınarlı böyleyse Karataşı düşünemiyorum şu an hastabakıcı olayına ayrıca gıcık oldum o ne ya doğum bitince gelip toplasınlar neyse artık bir şekilde atlatıcaz
Yok canım yaaaaa yanlış alarmm bizimki hala tepincem ittircem diye uğraşıyoipekbocee naptı acaba akşam en son hastaneye gidicekti ses çıkmadığına göre doğurdu mu acaba:)
Beni dogumdan sonra bir kere cagirdi kontrole birdahada gel demedi iyiymis ameliyat yerim ama dikislerim biraz aciyor yataktan kalkarken yürürken neyseki sütüm geldiya moral oldu bana su bel agrisida bi gecse neyse hepsi gecicek cok yakindaInşallah canım yaaa boyun ve bel ağrısı kalıcı olursa düşünemiyorum kendimi bende soracağım bakalım ne diyecek insanlar doğum yapınca bir daha doktorunu görmez neredeyse ben bir türlü kurtulamadim kadından sürekli kontrole çağırıyor..
Canım doktora geldik cumartesi yine kontrolumuz var. Hastaneye bakmamistik bu cumartesi bakalım inşallah. Bi bebekte mikrop kapmış orda ondan da iyice tirstimTahir bey istediğin hastanede doğum yaptırır canım ama ona göre alır ücretini. İzmir'e gelme durumunuz yok mu önden bir gidip hastaneye baksanız. Hani lavobası banyosu odaları pis değil sadece bizde çöpler sürekli toplanmadı daha sık gelmelerini beklerdim odaya. Biraz sivrisinekler canımızı sıktı. Bizim odanın teli kapanmadığı için. Diğer hastenelerin doğumhanelerini bilmiyorum sadece bu hastanenin eski fayansları falan ama ortada öyle atık falan bişiy göremezsin düzensiz falan bir durum yok sadece eski bir hastane.
Canım, öyle olsa da kurtarmış kendini miniğin. Sen strese girme, o da strese girmesin.. Kilo geriliği ilerlemiş demek, bu ara az kilo almış demektir. Son zamanlarda olabiliyor bu. Zaten son 2 hafta. Anne karnında beslenmiyorsa alıyorlar sezaryenle ki dışarda anneciği onu güzelce beslesin diyeCanım 39 un içinde ama 2700 2800 arası ben zaten minyonum eşimde çok iri değil öyle topak gibi beklemiodum ama buda çok az gibi sanki gerçi saglikla gelsin de tabi ki sezeryan normal farketmez benim aklıma takılan karın cevresindeki geriligin ilerlemiş olmasi
Bugun doktorumuz esime isterse kan aksin yine de emzirecek bir iki damla olsa bile o cocuk anne sutu emsin demis. Eger sutu olmasa yada cocuk tutmasa baska bir yol denerdik ama yara diye sutu vermemezlik olmaz demisCanım malesef bu göğüs ucu yarası kaçınılmaz bir şey. Doğumdan önce soğan sürdüm, kremlere başladım her emzirmeden sonra düzenli krem sürüyorum tahin yağı sürdüm ama yinede yara oldular. Disimizi biraz sıkıp idare edeceğiz. Bebeğin sağlığı tabiki cok daha önemli o yüzden mama gerekirse kullanmak seni kötü hissettirmesin. Bunların hepsi geçecek
Canim kaç gün oldu senin doğum yapali??? Benim çok şiddetli bel ağrim yok çok şükür. Ama ameliyat yerim hala ağrıyor sizliyr. Geceleri surekli uyanip emzir altını al derken eğilip kalkiliyr iyileşme süreci de uzuyor böyle olunca sanırımEvet canim kulağım hep çınlama zonklama arası beni rahatsız etti bacak titremem ara ara 3 gün sürdü şimdide bel ağrım var kontrolde soracağım bunu normal mi diye..
Aynen canım çatlamayan yerim kalmadı desem yeridir, çatlar diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Hala içeride oraya buraya totosunu dayıyor, çıkayım da hem ben hem anacığım rahatlasın demiyor sıpa.Tünaydin kızlar gece bebeğim pek hareketli değildi şimdi kahvaltı yaptik başladı oynamaya demek ki acikmis bu arada midemin ust tarafları bile yırtıldı galiba totosu var sigmiyo karnim resmen harita oldu kizim bana estetik borçlu
Allah yardimcin olsun canim yaa okurken üzüldüm. İnşallah tez zamanda iyileşrsnBugun doktorumuz esime isterse kan aksin yine de emzirecek bir iki damla olsa bile o cocuk anne sutu emsin demis. Eger sutu olmasa yada cocuk tutmasa baska bir yol denerdik ama yara diye sutu vermemezlik olmaz demisbenim anestezide doz en yuksek seviyeye cikarildi tam olarak bayiltmak istemedi doktorum tabi bunun da yan etkilerini anlatti hicbit sikinti hissetmedim taa ki gogus acimdan kendimi kasip kalana kadar o an ilac yan etkisini boynum ve omzuma verdi simdi en ufak bir sıkayım kendimi kitleniyorum bu da bende korku yapiyor iste emzirirken felc gecircem gibi korkuyorum cok sacma gelebilir ama ameliyat yerim falan hic umrumda degil acisini da onemsemiyorum cok degisik ya
Canim al bizden de o kadar ☺15 gunluguz 4.pakete başladik bugün. Aynen ben de düşünyrdm kizlar yaa biz mi abartyrz acaba diyee24. Gün 4 Paket 1 numara bitti canım bizde maşallah benim kız altını açtığımda kaka yapmayı ayrı seviyor o yüzden değiştirelim dediğimizde 2-3 bez gidiyor :) totosuna sağlık diyoruz bizde :) 2 numaraya geçtik o bakalım kaç paket gidecek
Karnimiz sarkar mi acaba ya eski haline geri döner inş içerde rahatlar bebislerAynen canım çatlamayan yerim kalmadı desem yeridir, çatlar diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Hala içeride oraya buraya totosunu dayıyor, çıkayım da hem ben hem anacığım rahatlasın demiyor sıpa.
Çok raht gaz cıkartyr artık cnm göbeğinin ve sünnetinin bi zararı olmaz bnce göbüş düşmeden de yatrıyordum bnbrntrkz canım yanında olduğun sürece böyle yatırmak cok mantıklı. Dediğin gibi daha kolay gaz çıkarıyor. Bende göbeğinin düşmesini ve sünnetinin biraz iyileşmesini bekliyorum böyle yatırmak için
Amin cnm hepimiz inşlhOyyyy maşallah yerim onu çok tatli güle güle bügüt canim
Karnimiz sarkar mi acaba ya eski haline geri döner inş içerde rahatlar bebisler
Benim kızımın adı da AlyaCanim al bizden de o kadar ☺15 gunluguz 4.pakete başladik bugün. Aynen ben de düşünyrdm kizlar yaa biz mi abartyrz acaba diyee
OoyyyTatlım bn artık yüZ üstü yatruyrm arada gazıda gelse kendi daha rahat cıkartıyr sen yatrdın mı hiç bu şekil ?
Canım çok saol..Hipp mama kullanan anneler bunu nette buldum inceleyin googleda baska haberleride derim.
Avrupa Komisyonu Besin Standartları Ajansı, pek çok uluslarası markanın bebek mamasında arsenik, ağır metal ve kurşun gibi zehirli madde buldu
ANNE sütünden kesilen bebeklerin beslenmesi için piyasaya sürülen uluslararası markaların mamalarının içeriğinde başta arsenik, kurşun ve kadmiyum gibi ağır metaller içeren zehirli maddeler saptandı. Avrupa Komisyonu Besin Standartları Ajansınca mamaların güvenliği konusunda yapılan araştırmada, bilim adamları 4 aylık ila 1 yaş arasındaki bebekler için üretilen formül sütleri test etti. Bilim adamları günde iki kez pirinç ve yulaf lapası gibi hazır mamalarla beslenen çocukların 50 kat fazla arseniğe maruz kaldığını belirledi.
Ağır metal oranı 150 kat fazla
Avrupada satılan Organix, Hipp, Nestle ve Holle gibi 9 uluslararası mama markalarına ait ürünlerinin de test edildiği araştırmada;anne sütüne eşdeğer olarak lanse edilen formül sütlerde zehirli maddelerin yanı sıra beyin ve böbrek hasarlarına yol açan kadmiyum gibi ağır metallerin 150 kat, kurşunun ise 8 kat fazla olduğu ortaya çıktı. İsviçreli araştırmacılar, mama üreticilerinin her ne kadar resmi toksik element düzeyini aşmamış oldukları bulgusuna ulaşsalar da, sonuçların ürkütücü olduğunu duyurdu. Kurum, Tamamlayıcı mamalardaki zehirli elementler alarm seviyesinde. Pirinç bazlı bazı gıdalardaki yüksek konsantrasyondaki arsenik endişe verici boyutta. Mama firmalarına acilen kısıtlama getirilmeli dedi.
Caniim.. Bugün bizim de 11. günümüz. Her gün yeni seyler yaşıyor, öğreniyoruz. Allah sağlık versin yeter ki.. Şükürler olsuniyi geceler herkese, 13 gun oldu bebegime kavusalı, minik şirin mi şirin bi oğlum var Allah bağışlasn, on üç günün hergünu farklıydı çok zor günlerde gecirdik ama çok şükür sen onemli konumuz memeden emmeyi oturttuk biberonlara şimdilik ihtiyacımz yok ancak hep içim içimi yiyor neden hemen sütüm gelmedi neden bebeğimin midesine koruyucu nitelikte benim sütüm gitmedi diye, sezeryan ameliyat gerçekten güzel ama anne ve bebek açısından çok sıkıntılari varmış bir gün geriden anne bünyesi tepki veriyor ilk. Üç gün mamayı kaşık yerine biberonla vermek daha sonraki günler memeyi tutturmaya çalışmak imtihanlarin en büyügüdü bu zorluklarn içinde anneler dünyasına geçiş yaptığımı anladım, dualar ede ede çok şükür bütün öğünlerde emiyor bebeğim sarılığımz geçtiğimiz cuma 12.8 çıktı yarın randevumuz var inşallah düşmüştur tez zamanda geçer. Allah hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıkli uzun ömürler versin inşallah. bu da
6 günlükken memeyi tutmamak için inat ederken halimiz :)
Canim cok tesekkurler gogus kalkani alacagim. Slikon gogus ucu denedik ama gogus ucum cok kucuk kaldi bebek almadi bir turlu beceremedik onu daE eager canım bebeğini göğsünde 1 saat tuttuğun için yara yapmışsın. Dakika tutmalısın. 20 dakika bir göğsünü, 20 dakika diğer göğsünü vermelisin ve her emzirmeden sonra mutlaka lansinohla kremle hatta üzerine göğüs ucu kapaklarından kapat. Ben her emzirmeden sonra kremlememe rağmen bazen sızlıyor. Eğer sen 1 saat vermeye devam edersen kanatırsın. Göğüs ucun yoksa memeyi tam alamıyorsa aventin kelebek göğüs ucunu al ben onunla çok verimli bir şekilde emziriyorum hemde göğsü direkt ağzına almadığı için canım daha az acıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?