- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
- 158
Gözünaydın canım kavuşmaya az kaldı desene :)Kızlaaaaaarrrrr
Hastaneden çıktık şimdiiiii. Haberler heyecanlııııı. Öncelikle bebişim hala dönmemiş, ters duruyoor. Ayaklarının yerini değiştirmiş sadece
Boyumuz 52cm vee kilomuz 3414 gram olmuşDoktorumuz çok şaşırdı, plasenta yaşlanmanız erken başladı ve buna rağmen çok iyi kilosu dedi. Şimdi asıl haberim geliyooor
15.10.15 tarihinde, perşembe günü sabah 09:00'da sezaryene giriyoruz! Anestezi doktoru ile görüştük, kan verdim. Oda süsleme, fotoğrafcı işlerini hallettik. Sezaryen tarihini aldığımızdan beri ellerim titriyorr, heyecan yaptım baya. Hastanede yürüyemedim bile, eşimle böyleydik
Şimdi güzel bir yemeği hakettim dedim eşime ve çıktık yola.
Neyse daha vakit var canı isteyince gelir nasılsa:)Yok canım yaaaaa yanlış alarmm bizimki hala tepincem ittircem diye uğraşıyo0 sancı 0 açıklık doktor pazartesiye kadar beklicez dedi ozaman 40. Hafta bitiyor.. Ondan sonra ben 1 hafta daha beklemek istiyorum 41 den sonra çok beklemeyiz heralde
Tarih çok güzel:) hayırlısı olsun canım:)Kızlaaaaaarrrrr
Hastaneden çıktık şimdiiiii. Haberler heyecanlııııı. Öncelikle bebişim hala dönmemiş, ters duruyoor. Ayaklarının yerini değiştirmiş sadece
Boyumuz 52cm vee kilomuz 3414 gram olmuşDoktorumuz çok şaşırdı, plasenta yaşlanmanız erken başladı ve buna rağmen çok iyi kilosu dedi. Şimdi asıl haberim geliyooor
15.10.15 tarihinde, perşembe günü sabah 09:00'da sezaryene giriyoruz! Anestezi doktoru ile görüştük, kan verdim. Oda süsleme, fotoğrafcı işlerini hallettik. Sezaryen tarihini aldığımızdan beri ellerim titriyorr, heyecan yaptım baya. Hastanede yürüyemedim bile, eşimle böyleydik
Şimdi güzel bir yemeği hakettim dedim eşime ve çıktık yola.
sizin de epidural normal doğumdu sanırım 1550 tl diye biliyorum, fotoğrafçı için ne kadar ödediniz bir de extra masraflarda oluyor sanırım işitme testi vs gibi onlar için de ne kadar ödeme yaptınız acaba? Bu hasta bakıcıların izlemesi olayına değindiğiniz için teşekkürler benim için önemli, bu konuyu baştan konuşayım çünkü kendimi kasarım ayrıca anestezi doktoru hariç yabancı erkek olmasın istiyorum, biz de o mario gibi sevimli adamdan dolayı tercih edeceğiz hastaneyi, yıllardır meşhur olan anestezi ekibi aynıdır herhalde.Oda süslemiyorlar canım hastanede. Aslı İriş sanırım bahsettiğin doktor memnun diye biliyorum kendisinden insanlar olumsuz pek yoruma rastlamadım. Benim doğumuma giren ebe çok iyiydi. Anestezi uzmanı 55-60 yaşlarında bıyıklı mario gibi çok sevimli bir adamdı ben doğum ekibimden çok memnun kaldım bir de doğumumu hastabakıcılar falan izlemeseydi iyiyidi pek normal doğum yapan olmadığı için karşımda bir çekirdek çitlemedikleri kaldı. Hastane çok temiz mi bu konuda emin değilim. Benim doğumum cts sabah gerçekleşti belki de yeterli çalışan yoktu bilmiyorum banyodaki çöpler biz söylenince toplandı çöplerimiz doldu taştı. Yemekler iyi değildi. Doğum fotoğrafçısına gelince ben songül hanımla anlaştım ama hastaneyle çalışan başka fotoğrafçılarda var. Fotoğrafçı konusunu önceden halletmen gerekiyor yani o gün sen doğum yapacaksın diye anlaşmadıysan kimseyle doğumuna da fotoğrafçı girmez.
Altı ne kadar temiz olutsa o kadar rahat edip çok emerler canım. İlk zamanlar paralar beze gidecek yapacak bir şey yok :)Kızlar biz bugun 16 gunluguz prima premium care 1 numara bezde 3. paketi yariladik ben mi abartiyorum bilmem sizde durumlar nasıl? Doktorumuz bize altını değiştirip besleyin dedi her açtığımda neredeyse değiştirmek zorunda kalıyorum.. Bez umurumda değil yeter ki sağlıklı olsun ama merak ediyorum normal mi diye..
haklısın canım herseyin hayırlısı inş sen de biran önce alırsın kucağına bebişinicanım merhaba. gerçekten hiç bişeyin garantisi yok. doktor eğer bebek bekleyebilcek durumdaysa bekletiyor. sezaryen olmaya en çok ben üzülürüm heralde. 40+6 olduk çünkü. ama ona rağmen allahtan hayırlısı diyorum bebiş sağlıklı gelsinde.
sağsaglim alayimda kucağıma kızımı dediğin gibi içerde olmadı dışarda beslerim artık sizler kavustunuz darısı bizlere insallahCanım, öyle olsa da kurtarmış kendini miniğin. Sen strese girme, o da strese girmesin.. Kilo geriliği ilerlemiş demek, bu ara az kilo almış demektir. Son zamanlarda olabiliyor bu. Zaten son 2 hafta. Anne karnında beslenmiyorsa alıyorlar sezaryenle ki dışarda anneciği onu güzelce beslesin diyeSabret canım. Sağlıkla kavuşacaksın. Çok daha küçükler sağlıkla cin gibi geliyorlar dünyaya. Eğer sezaryen bile gerekse, sen 2 haftada bebişini tosuncuk yaparsın hayırlısıyla Üzülme..
Hem de çok az kaldıııııı :)Gözünaydın canım kavuşmaya az kaldı desene :)
Evettt, saatte 10:15 falan olsa ne güzel denk gelirdii :))Tarih çok güzel:) hayırlısı olsun canım:)
Siz de çınarlıda mı yapacaksınızLovely35 şu an hayal kırıklığına uğradım hastaneyle ilgili ben de yazdıklarını okuyunca. Hele normal doğumda hasta bakicilarin izlemesi ne alaka ya. Bir de temizlik konusu
Evet canım, hem de ne heyecannn :)kuvakvakvak canım hadi gözün aydın. Heyecanlı bekleyiş başladı. Tarih de çok güzelmiş.
Evet canım biz şehir dışındaydik tahir beye gidiyoruz. Hastaneyi hiç görmedim. Cumartesi inşallah bi bakmak istiyorum. İnşallah içimize siner. Başka hastane de arastirmadik biz kent Hastanesi falan var ama senin bilgin var mı canimSiz de çınarlıda mı yapacaksınız
Saol canımm :)kuvakvakvak Canım gözün aydın, bebeğine kavuşmana iki güncük kaldı. Hem de çok özel bir tarihle :)
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.
@fleuri canımm,
Hastaneden çıktık. Etiketlemeyi unutmuşum raporumda seni :))
15.10.15 tarihinde saat 09:00 da sezaryene giriyorum.
Hepimiz için hayırlısı olsun canımmbenimde o gün yatışım yapılıyor. Hadi hayırlısı canım
Nerden geleceksiniz şehir dışı? Biz de manisadan gidicez, ben bornova şifaya gittim odaları güzel, yeni, temiz otel gibi, hasta mahremiyetine dikkat ediyorlar, doğuma doktorunuz giriyor ki zaten tüm nöbetçi doktorlar bayan, benim gittiğim sultan hanım çok tatlı, yenidoğan bakım ünitesi de var, bukadar artıya rağmen çınarlı diye tutturdu eşim tek nedeni ise ANESTEZİ, Ebe fln ekibin iyi olması herkes çok memnun, kentin veya şifanın anestezi ekibini bilemiyorum.Evet canım biz şehir dışındaydik tahir beye gidiyoruz. Hastaneyi hiç görmedim. Cumartesi inşallah bi bakmak istiyorum. İnşallah içimize siner. Başka hastane de arastirmadik biz kent Hastanesi falan var ama senin bilgin var mı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?