2015 Ekim Anneleri

Kızlaaaaaarrrrr
Hastaneden çıktık şimdiiiii. Haberler heyecanlııııı. Öncelikle bebişim hala dönmemiş, ters duruyoor. Ayaklarının yerini değiştirmiş sadece
Boyumuz 52cm vee kilomuz 3414 gram olmuş Doktorumuz çok şaşırdı, plasenta yaşlanmanız erken başladı ve buna rağmen çok iyi kilosu dedi.Şimdi asıl haberim geliyooor
15.10.15 tarihinde, perşembe günü sabah 09:00'da sezaryene giriyoruz! Anestezi doktoru ile görüştük, kan verdim. Oda süsleme, fotoğrafcı işlerini hallettik. Sezaryen tarihini aldığımızdan beri ellerim titriyorr, heyecan yaptım baya. Hastanede yürüyemedim bile, eşimle böyleydik
Şimdi güzel bir yemeği hakettim dedim eşime ve çıktık yola.

Gözünaydın canım kavuşmaya az kaldı desene :)

Neyse daha vakit var canı isteyince gelir nasılsa:)

Tarih çok güzel:) hayırlısı olsun canım:)

sizin de epidural normal doğumdu sanırım 1550 tl diye biliyorum, fotoğrafçı için ne kadar ödediniz bir de extra masraflarda oluyor sanırım işitme testi vs gibi onlar için de ne kadar ödeme yaptınız acaba? Bu hasta bakıcıların izlemesi olayına değindiğiniz için teşekkürler benim için önemli, bu konuyu baştan konuşayım çünkü kendimi kasarım ayrıca anestezi doktoru hariç yabancı erkek olmasın istiyorum, biz de o mario gibi sevimli adamdan dolayı tercih edeceğiz hastaneyi, yıllardır meşhur olan anestezi ekibi aynıdır herhalde.

Altı ne kadar temiz olutsa o kadar rahat edip çok emerler canım. İlk zamanlar paralar beze gidecek yapacak bir şey yok :)

haklısın canım herseyin hayırlısı inş sen de biran önce alırsın kucağına bebişini

sağsaglim alayimda kucağıma kızımı dediğin gibi içerde olmadı dışarda beslerim artık sizler kavustunuz darısı bizlere insallah

Siz de çınarlıda mı yapacaksınız
Evet canım biz şehir dışındaydik tahir beye gidiyoruz. Hastaneyi hiç görmedim. Cumartesi inşallah bi bakmak istiyorum. İnşallah içimize siner. Başka hastane de arastirmadik biz kent Hastanesi falan var ama senin bilgin var mı canim

Nerden geleceksiniz şehir dışı? Biz de manisadan gidicez, ben bornova şifaya gittim odaları güzel, yeni, temiz otel gibi, hasta mahremiyetine dikkat ediyorlar, doğuma doktorunuz giriyor ki zaten tüm nöbetçi doktorlar bayan, benim gittiğim sultan hanım çok tatlı, yenidoğan bakım ünitesi de var, bukadar artıya rağmen çınarlı diye tutturdu eşim tek nedeni ise ANESTEZİ, Ebe fln ekibin iyi olması herkes çok memnun, kentin veya şifanın anestezi ekibini bilemiyorum. Lovely35 arkadaşım bir de doğum sırasında ışıkların kısılması, kordon bağındaki kan akışının bittikten sonra kesilmesi ve bebeği doğar doğmaz annenin göğsüne verilmesi olayına dikkat ediliyormu? Hakkını helal et çok soru sordum ama Allah razı olsun senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…