2015 Ekim Anneleri

Evet canım.. Yani inşallah :) Sonunda haftabaşında söyledim patrona, kalbim ağzımda.. 1,5-2 yıldır istiyorum da kısmet olmamıştı. Düşünecekmiş bakalım, ne düşünecekse :) Haftaya salı cevap veriyim dedi. Umarım bırakmamazlık yapmaz da iyi ayrılırım. Tazminatımı da istedim ama, artık ona kalmış. Düşünsün de versin inşallah, yoksa baya zor olacak.. Bebişi stressiz büyütmek istiyorum Allah nasip ederse.. O günleri de görürsek, doğduktan sonra iş aramaya başlarım diye düşünüyorum.. Zaman ne gösterecekse artık..

İnşallah canım.. Amiinnn :KK68:

Hayırlı olsuunn :KK68: Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.. Amin..

herşey inşallah dilediğin gibi olur.bebişini birebir kendin büyütürsün..

Canim icini ferah tut. Kese etrafinda felan hic kanama gormus muydu doktorun? Oni atmis olabilirsin bana doktorum koyu kahve akintidan korkma pembe ve kirmizi olan tehlikelidir demisti. Dun bende servisten inerken ayagim lap diye yere basti o an karnimin altina bicak saplanir gibi agri dustu pesinden bir akimti hissettim bir vesvese bir vesvese eve giden yol bitmedi. Sonuc normal siradan bir akinti. Bebislerimizi uzuyoruz hep baska bisey degil:KK43:

bence de.normal akıntı gebeliğin başlarında seyrek rastlanan bir şey değil zaten.

Selam hanımlar sizlere bir sorum var sat 15 ocak tı ve ben 13 şubatta dr gitim kanda gebelik var dedi ama ultrasonda göremedi ve bugün tekrar çağırdı ve gittim kese oluşmuş ama bebeği göremedi iki hafta sonra gel dedi benimde moralim bozuldu benim gibi olan bayanlar varmı sizin hamilelik ne durumda daha kaç haftalık onu bile söylemedii

gebeliğin daha cok yeni.ilk haftalarda 6-7. haftalara kadar kesenin kendisi bile görülmeyebilir.gereksiz sıkıntı yapıyorsun

Selam hanımlar sizlere bir sorum var sat 15 ocak tı ve ben 13 şubatta dr gitim kanda gebelik var dedi ama ultrasonda göremedi ve bugün tekrar çağırdı ve gittim kese oluşmuş ama bebeği göremedi iki hafta sonra gel dedi benimde moralim bozuldu benim gibi olan bayanlar varmı sizin hamilelik ne durumda daha kaç haftalık onu bile söylemedii
Canım benimde 14 ocak SAT cuma günü minicik kese gözüktü doktorum 2 hafta sonra gel dedi.bekleyeceğiz sabırla allahım güzel şeyler göstersin inşallah...

Canim korkma bse cikmiycak bebisinde iyiymis pit pitlarida atiyor.oluyor bazi hamislerde bol bol su ic ve dinlen.dun benimde hafif pembe gelmisti gecti sonra.bu arda sayende ilk asermemo yasadim limon dedin oturdum limon yedim:KK45:
Aaaa hayırlı olsun ama dikkatli ye limonu tansiyonun düşürür çok yersen :kk77:

Canım daha çok küçük. Benim de 5+4'te bebeğin kesesi göründü ama bebişi göremedik.. Tabi ben de endişeliyim ama yapacak bir şey yok. Bir sonraki randevuyu bekliyorum ben de.
Hamilelik haftası da son adet tarihine göre hesaplanıyor. Seninki de zamanında döllendiyse bugün 5 hafta 6 günlük olmalı. Allah sağlıkla büyümesini ve kucağına almayı nasip etsin inşallah..

inşallah bi sıkıntı çıkarmazda tatlı ayrılırsınız canım :) en azından tazminat vermesede çıkarmış gibi gösterip işsizlik maaşı almanı sağlayabilir. patrona maddi bi külfet olmaz bu :KK66:
Çok saol canım, inşallah.. O da var doğru.. İnşallah onu yapar da bari akmasa da damlasın :))

herşey inşallah dilediğin gibi olur.bebişini birebir kendin büyütürsün..
...........
Amin canım.. Çok saol.. İnşallah :)
Mide bulantısı :confused::cry:
Geçmiş olsuunn..

GeGeçmiş olsun canım dikkat et kendine. Kese yanında 3 milimlik kana alanı görmüştü geçen hafta olabilir dediğin gibi. Bende bugün akinti hissettiklerini tuvalete taşındı allahtan sari ya döndü gelmedi dün geceden sonra umarım bir dahada gelmez şimdi hastanede yim doktorumu bekliyorum bakalım dünden beri bebisi nasil
Canim icini ferah tut. Kese etrafinda felan hic kanama gormus muydu doktorun? Oni atmis olabilirsin bana doktorum koyu kahve akintidan korkma pembe ve kirmizi olan tehlikelidir demisti. Dun bende servisten inerken ayagim lap diye yere basti o an karnimin altina bicak saplanir gibi agri dustu pesinden bir akimti hissettim bir vesvese bir vesvese eve giden yol bitmedi. Sonuc normal siradan bir akinti. Bebislerimizi uzuyoruz hep baska bisey degil:KK43:

Canım daha çok küçük. Benim de 5+4'te bebeğin kesesi göründü ama bebişi göremedik.. Tabi ben de endişeliyim ama yapacak bir şey yok. Bir sonraki randevuyu bekliyorum ben de.
Hamilelik haftası da son adet tarihine göre hesaplanıyor. Seninki de zamanında döllendiyse bugün 5 hafta 6 günlük olmalı. Allah sağlıkla büyümesini ve kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Çok saol canım, inşallah.. O da var doğru.. İnşallah onu yapar da bari akmasa da damlasın :))

Amin canım.. Çok saol.. İnşallah :)

Geçmiş olsuunn..
Teşekkür ederim tatlım

Kızlar yarın konrtolümüz var hayırlısıyla kalp atışlarını duyucaz inşallahh :KK68:

Kızlar yemekten sonra baş dönmelerim oluyor benim...Özellikle etli birşeyler yediysem başına böyle bişey gelen var mı ???
aynı ben ne zaman yemek yesem başım dönüyor

kızlar bugün sağlık ocagına gittim 4 tüp kan aldılar aç gitmiştim ne olur ne olmaz diye ayy o kadar kötü oldumki midem bulandı gözüm karardı terledim çok fena bîde kustum orda o kadar kan vermiştim hiç böyle olmamıştım çok kötü oldum
canım erkenden kalktın mı koltuktan bende hamile değilken hemen kan verip ayağa kalkıp yürüdüğümde senin gibi olmuştum bu sfeer oyalandım devlette olmama ragmen ayakta bile olsam dikildim durduğum yerde pencereye yaslndım ilk kez bişey olmadı..daha çok kan vereceğiz bu seferki kadar fazla olmasa da .. aklında bulunsun geçmiş olsun

Kızlar yarın konrtolümüz var hayırlısıyla kalp atışlarını duyucaz inşallahh :KK68:

Kızlar yemekten sonra baş dönmelerim oluyor benim...Özellikle etli birşeyler yediysem başına böyle bişey gelen var mı ???
Tansiyonun çıkıyor olabilir

kızlar merhabaa bende aranıza katıldım 5+3 günlük rabbim öncelikle kalp atışını duymayı ve kesesini görmeyi nasip etsin sonrada devamını yaşatmayı inşallah:)
İnşallah canım.. Hayırlı uğurlu olsun inşallaahh..

canım gittim doktora her şey normal sorun yok dedi. Haftaya normal randevuma gidecem. Dinlen zorlama dedi. Bu hafta için 3 gün raporluyum içim rahatladı ama niye tekrar çağırdı diye telaş yapmistim

canım erkenden kalktın mı koltuktan bende hamile değilken hemen kan verip ayağa kalkıp yürüdüğümde senin gibi olmuştum bu sfeer oyalandım devlette olmama ragmen ayakta bile olsam dikildim durduğum yerde pencereye yaslndım ilk kez bişey olmadı..daha çok kan vereceğiz bu seferki kadar fazla olmasa da .. aklında bulunsun geçmiş olsun
sağol canım hemen kalkmadım daha koltukta otururken fena oldum canım tansiypnum düştü galiba bide açtım sanırım ondan

Back
X