Evet canım.. Yani inşallah :) Sonunda haftabaşında söyledim patrona, kalbim ağzımda.. 1,5-2 yıldır istiyorum da kısmet olmamıştı. Düşünecekmiş bakalım, ne düşünecekse :) Haftaya salı cevap veriyim dedi. Umarım bırakmamazlık yapmaz da iyi ayrılırım. Tazminatımı da istedim ama, artık ona kalmış. Düşünsün de versin inşallah, yoksa baya zor olacak.. Bebişi stressiz büyütmek istiyorum Allah nasip ederse.. O günleri de görürsek, doğduktan sonra iş aramaya başlarım diye düşünüyorum.. Zaman ne gösterecekse artık..
İnşallah canım.. Amiinnn
Hayırlı olsuunnAllah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.. Amin..
herşey inşallah dilediğin gibi olur.bebişini birebir kendin büyütürsün..
Canim icini ferah tut. Kese etrafinda felan hic kanama gormus muydu doktorun? Oni atmis olabilirsin bana doktorum koyu kahve akintidan korkma pembe ve kirmizi olan tehlikelidir demisti. Dun bende servisten inerken ayagim lap diye yere basti o an karnimin altina bicak saplanir gibi agri dustu pesinden bir akimti hissettim bir vesvese bir vesvese eve giden yol bitmedi. Sonuc normal siradan bir akinti. Bebislerimizi uzuyoruz hep baska bisey degil![]()
bence de.normal akıntı gebeliğin başlarında seyrek rastlanan bir şey değil zaten.
Selam hanımlar sizlere bir sorum var sat 15 ocak tı ve ben 13 şubatta dr gitim kanda gebelik var dedi ama ultrasonda göremedi ve bugün tekrar çağırdı ve gittim kese oluşmuş ama bebeği göremedi iki hafta sonra gel dedi benimde moralim bozuldu benim gibi olan bayanlar varmı sizin hamilelik ne durumda daha kaç haftalık onu bile söylemedii
gebeliğin daha cok yeni.ilk haftalarda 6-7. haftalara kadar kesenin kendisi bile görülmeyebilir.gereksiz sıkıntı yapıyorsun