- 20 Şubat 2015
- 15
- 17
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keyfıne bak canımm ben de işten sonra az bıraz bırsey yapıyorum ama artık bı yardımcı bayan gelse fena olmıcakkızlar hami hamileyken hormonların etkisiyle duygu değişikliği yaşanıyor deniliyor ya galiba bugün öyle bişey yaşadım akşam akşam kalktım tuvaletleri temizledim biraz ortalığı topladım ama ağlaya ağlaya heryer çok pis diye ağladım :) (şimdi gülüyorumbu yaptığıma) eşimde ağlama bebeğim ben yarın temizlerim diyo ama ben hala ağlıyorum oda gülüyo ay çok tuhaf bi durumdu kaç günlerdir hiçbirşeye elimi sürmüyorum inanın sanki hiç halim yok gibi eşimde yaptırmıyo gerçi süpürge tutacak oluyorum kızıyo bizde durumlar böyle
geçmiş olsun canım demir hapı veriyorlar galiba bendede çok halsizlik oluyo acaba bendede mü demir eksikliği var ki hiçbir iş yapmadığım halde heryerim dökülüyo gibi oluyo bende kan verdim hemoglobin tahlili de var içinde ondan mo belli oluyo canımAnneler saglık ocagında yaptırdıgım tahlıl sonuclarını aldım demır dusuk hem de cooook haftsya doktora gosterecem zaten bıldım bileli hep dusuk uffff galıba bu yuzden hep yorgun olmam
aynen canım keyfime bakıyorum artık ama yatarken zaman geçmiyo kemiklerim sanmi ayrılıyo gibi oluyor birde sürekli uyuyasım var hiçbîr iş yapmadığım için suçlu gibi hîssediyorrum kendimi çünkü önceden hiç boş durmazdımKeyfıne bak canımm ben de işten sonra az bıraz bırsey yapıyorum ama artık bı yardımcı bayan gelse fena olmıcak
hemogramdan farklı bi tahlil canım demir, demir bağlama diye geçiyorgeçmiş olsun canım demir hapı veriyorlar galiba bendede çok halsizlik oluyo acaba bendede mü demir eksikliği var ki hiçbir iş yapmadığım halde heryerim dökülüyo gibi oluyo bende kan verdim hemoglobin tahlili de var içinde ondan mo belli oluyo canım
18 ekim görünüyor dogum tarihi. bugun dr gittim ultrasondan keseyi gördük kalp atısını duymadık. herhangi bir kan tahlili de yapmadı. sehir merkezine ancak haftasonu gidebilecegim. burda cok iyi bir hastane yok ilçede. 6+3 üz su an. kalp atışlarını ne zaman duydunuz?
geçmiş olsun canım demir hapı veriyorlar galiba bendede çok halsizlik oluyo acaba bendede mü demir eksikliği var ki hiçbir iş yapmadığım halde heryerim dökülüyo gibi oluyo bende kan verdim hemoglobin tahlili de var içinde ondan mo belli oluyo canım
yarın sonuçları alacağım canım bakalım bakalım ferittin diye bişey var mıFerritin e bakmalari gerekiyor benim de cok düşük
cnm mutlaka haber ver bende merak ediyorum6+4 üm bende şu an yarın kontrolüm var kalp atışını duymak için çağırdı dr acaba bizim de mi duyulmayacakinşallah duyarız yaa öyle hazırladım ki kendimi
![]()
Aynen canım aynısı bendede var ben 14ümden beri anemiğim 3.aydan sonra ferrum başlatcaklar ilk 3ay mideyi zorladığı için vermiyolarAnneler saglık ocagında yaptırdıgım tahlıl sonuclarını aldım demır dusuk hem de cooook haftsya doktora gosterecem zaten bıldım bileli hep dusuk uffff galıba bu yuzden hep yorgun olmam
Canım cidden o his çok tuhaf ben yerimde durmazdım günlerdir ne yemek ne temizlik eşim sağolsun ama insana bi zaman sonra koyuyo :))aynen canım keyfime bakıyorum artık ama yatarken zaman geçmiyo kemiklerim sanmi ayrılıyo gibi oluyor birde sürekli uyuyasım var hiçbîr iş yapmadığım için suçlu gibi hîssediyorrum kendimi çünkü önceden hiç boş durmazdım
Canım ferritin kana demirin bağlanmasıyla alakalı oda çok düşük çıkarsa ilaç verirler hmg zaten düşüyo hamilelikte dekavitte varmış sanırım ben kabını attım enerji için pekmez ye bence çok iyi geliyoyarın sonuçları alacağım canım bakalım bakalım ferittin diye bişey var mı
evrt canım ya bugün çocuk gibi ağladım evim pis diye ben çalışmıyorum birde sürekli evdeyim evde olunca alışmışım süreklievimle uğraşmaya şimdi yapamayınca dediğin gibi koyuyo :) yemeğide bi şekilde hallediyoruz benim elim değmiyo pek ya eşim yapıyo ya dışarda yiyoruz ama gerçekten eskiki enerrjim hiç yok sen çalışıyo musun canımCanım cidden o his çok tuhaf ben yerimde durmazdım günlerdir ne yemek ne temizlik eşim sağolsun ama insana bi zaman sonra koyuyo :))
canım henüz decavite başlamadım ben doktorum folik asiti kullan demişti cuma gideceğim o zaman verir belkiCanım ferritin kana demirin bağlanmasıyla alakalı oda çok düşük çıkarsa ilaç verirler hmg zaten düşüyo hamilelikte dekavitte varmış sanırım ben kabını attım enerji için pekmez ye bence çok iyi geliyo
Evde çalışıyoruz biz homeoffice çok nafir dışarda iş oluyo ama pc başı :) ama bende hiç durmazdım şimdi paket servisler isim söyleyince adres sormuyo:)) 4gün önce astığım çamasırlar hala telde :))evrt canım ya bugün çocuk gibi ağladım evim pis diye ben çalışmıyorum birde sürekli evdeyim evde olunca alışmışım süreklievimle uğraşmaya şimdi yapamayınca dediğin gibi koyuyo :) yemeğide bi şekilde hallediyoruz benim elim değmiyo pek ya eşim yapıyo ya dışarda yiyoruz ama gerçekten eskiki enerrjim hiç yok sen çalışıyo musun canım
:) doğrudur canım benimkilerde üç gün bekledi :) banyoya girmeye bile üşenir oldum evî temizlemeyi bırakEvde çalışıyoruz biz homeoffice çok nafir dışarda iş oluyo ama pc başı :) ama bende hiç durmazdım şimdi paket servisler isim söyleyince adres sormuyo:)) 4gün önce astığım çamasırlar hala telde :))
Valla annem sıcak suyla hergün duşal hem kanın koyulaşmaz hem de bebeğin gaz sorunu olmaz dedi o yüzden ben hergün giriyorum :)ona üşenmem :)):) doğrudur canım benimkilerde üç gün bekledi :) banyoya girmeye bile üşenir oldum evî temizlemeyi bırak
canım banade hamileyken fazla duş alma alırsanda çok sıcak olmasın hemen çık dediler doktorda demişti normalde hergün yapardım çünkü yemek falan yapınca indan kokuyo ister istemeez şimdi açıkcası üç güne bir giriyorumValla annem sıcak suyla hergün duşal hem kanın koyulaşmaz hem de bebeğin gaz sorunu olmaz dedi o yüzden ben hergün giriyorum :)ona üşenmem :))
canım banade hamileyken fazla duş alma alırsanda çok sıcak olmasın hemen çık dediler doktorda demişti normalde hergün yapardım çünkü yemek falan yapınca indan kokuyo ister istemeez şimdi açıkcası üç güne bir giriyorum
fazla duş alma derken belki hasta olurum diye demiş olabilirler canım ama sıcak su çık sıcak olmayacakmış aa demek o zaman fazla gaz olmaz mıymış iyiymiş yaa bende gireyim ozaman hergünValla annem sıcak suyla hergün duşal hem kanın koyulaşmaz hem de bebeğin gaz sorunu olmaz dedi o yüzden ben hergün giriyorum :)ona üşenmem :))