Canım benim iş yerimin taşınma durumu vardı ocakta ben öğrendikten 2-3 gün sonra hemen söyledim bana iş yaptırmasınlar diye. Ofiste herkes biliyor o nedenle.
Bu arada bende çalışıyorum eve gelmem 19:00'u buluyor. Yemek yapmam mümkün olmuyor zaten gelir gelmez çıkartıyorum yol beni mahfediyor hemen duşumu alıp uzanıyorum. Dün pide söyledik dışardan onun dışında annem haftanın bir kaç günü bizde kalıyor güzelce besleniyorum. Öğle tatillerinde eğer iyiysem ev yemeği çıkaran bir yere gidiyorum. Eşim kayınvalidemlerden alıp geliyor hep böyle idare ediyoruz. Temizlik için kadın alıyorum. Ütüye kayınvalidem annem geliyor şuan böyle idare ediyoruz çünkü ben yapacak gücü bulamıyorum kendimde. 7/24 bulantım var çıkarmasam bile midemdeki rahatsızlık gece uykularımı bile bozdu. @ferork 'un söylediği gibi çok ağladığım zamanlar oldu hiç bir iş yapamıyorum diye. Çünkü alışık değilimdir hiç oturmaya. Evin haline bakıp bakıp ağladığım oldu ama napalım geçecek bugünlerde.
ayyy yazık bize yaa

temizliğe den de kadın alıyorum, zaten evde bir de afacan oğlum var sürekli birşeyler dökülüp saçılıyor:)
benim bulantı son zamanlarda biraz hafifledi maaşallah diyeyim ama kokulardan hala inanılmaz derecede rahatsızım o yüzden giremiyorum mutfağa:/ öğlen ben de tıpkı senin gibi ev yemeği falan yiyorum, sabah kahvaltımı da evden hazırlayıp götürüyorrum ama bu akşam yemeği derdi beni öldürecek yahu