- 25 Nisan 2013
- 11.205
- 9.100
- 448
ben ilkinde mustele kullandım ilk dönemlerde canım, hiç bir sıkıntı da yaşamadık fakatttt
yoğun dercede parfüm ihtiva ettiği de bir gerçek.. bu sefer uni kullanmayı düşünüyorum, oğlumda da halen uni kullanıyorum amaaaa onda da köpüğe karşıyım niye diye sorarsanız kimyager arkadaş varsa daha iyi bilir, sabunlar şampuanlar ne kadar form değiştirirse(katıdan sıvıya-sıvadan köpüğe vs) o kadar çok kimyasal işlemden geçmiş ve katkı maddesi içeriyor oluyorlar. o yüzden sls als paraben parfüm ve boya içermeyen bir şampuan taraftarıyım ben şahsen, uninin sıvı şampuanından memnunum, bebek için de onu kullanmayı düşünüyorum.
bebe yağı oğlumda kullanmadım bunda da kullanmayı düşünmüyorum, çünkü bebe yağları da petrol türevi.. çok gerekirse sebamed veya mustelanın nemlendiricisini alırım- ki gerekmiyor-
bezde ilk etapta prima premium bence çok uygun, huggies oragnik falan fazla kalın ve çocuk çiş yapınca hemen kabarıp şişiveriyor, ben bir kaç kere şans vermeme rağmen memnun kalmamıştım. ilerleyen dönemlerde de kesinlikle canbebe diyorum, ekonomik türk malı, incecik, şişip bebeği rahatsız etmiyor, pişik yapmıyor.. içinden alt değiştirmesi de çıkıyor.
hatırladıklarım bunlar:))
Canım çok faydalı bilgiler çok teşekkürler.