Yok ben daha düşünmedim.. Erken gibi geliyor bana.. alanlar varsa öğrenip alırım ben de :)) Çok tecrübesizim. Aman bir olsun da, diye odaklandık, başka şeyleri araştırmadık hiç :))

En iyisiii
Ablam niveanın setini almıştı, çantasıyla beraber bundan 9 sene önce :)) yeğenim için. ama o çanta ne işe yaradı ne işe yaradı.. Niveadan da memnundu. Bak o olabilir.. Kalbini duyarsam kısmet, hayal kurucam inşallah :)
Evet canım.. Ben de fındık ceviz falan alıcam bugün. Üçgen peynir falan alırım. Yoksa akşama ya aç kalıcam, ya da yemek yapmak uzun sürecek diye fast fooda saldırıp şişko olcam :)
İnşallah hareketi de görürsünüz.. Hadi iyi seyirler :))
Maşallah yaa

Pek hamaratsıınn.. Biz eşimle öğrencilikten tanışıyoruz. Evimiz de hala öğrenci evi gibi

Akşamları ya dışarda yiyorduk, ya evde hemen yapılabilecek hazır şeyler yiyorduk. Eve erken gelirsem yemek yapıyordum, ya da haftasonları.. Şimdi bu durumda öyle düzensiz olsun istemiyorum ama akşam hal de kalmıyor işte. Hamile değilken bile halim kalmıyordu.. . Annemler başka şehirdee

Kayınvalidem yakın oturmuyor. İdare edicem artık bir süre böyle.. bi kazan çorba yaptım, bu akşam da ona talim :) Ne balık ne bir şey.. Öğlenleri ızgara falan yiyorum da bari protein alıyorum ordan. Benim doktorum haftada 2 gün kırmızı et ve ya tavuk, 2 gün balık, 2 gün bakliyat dedi. Onun dışında bol yeşillik, sebze, yoğurt, süt. Benimki de hiç meyve lafı etmedi. Ben de bunu düşünüyordum aslında :) hiç meyve ye falan demedi. Vitamin verdi zaten. Meyve gereksiz midir acep :) ama ben hepsini olmasa da severim meyve.. Aklıma gelince yiyorum.