2015 Ekim Anneleri

18 ekim görünüyor dogum tarihi. bugun dr gittim ultrasondan keseyi gördük kalp atısını duymadık. herhangi bir kan tahlili de yapmadı. sehir merkezine ancak haftasonu gidebilecegim. burda cok iyi bir hastane yok ilçede. 6+3 üz su an. kalp atışlarını ne zaman duydunuz?
canım senle aynıyız bana kalp atışı için c.tesi gel dedi.

Merhaba, bayağıdır girmiyordum nele rkaçırdım acaba:)
Ben bebeğin kalp sesini duyduktan sonra rahatladım çok şükür. Ama mide bulantılarım tam gaz devam ediyor sizinde öyle mi? Birde gece uyanıp tuvalete gitmekten usandım:)
Akşamları midem çok kötü oluyor bir tane maden suyu içiyorum iyi geliyor, zararı yok diye biliyorum siz ne biliyorsunuz bu konuda?
Pazar günü uçağa bineceğim daha ufak bir problem yoktur değil mi doktoru arayamadım daha ama uçağa binmek zararlı değildir umarım.

Kızlarr bu akşam tekrar tahlil yaptırıcaz inşallah iki katına katlar dua edin olurmu yoksa dış gebelik şüphesiyle ilaca başlatıcaklar
dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun inşAllah olumlu sonucla dönersin hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim

Ben bebeğin kalp sesini duyduktan sonra rahatladım çok şükür. Ama mide bulantılarım tam gaz devam ediyor sizinde öyle mi? Birde gece uyanıp tuvalete gitmekten usandım:)
Akşamları midem çok kötü oluyor bir tane maden suyu içiyorum iyi geliyor, zararı yok diye biliyorum siz ne biliyorsunuz bu konuda?
Pazar günü uçağa bineceğim daha ufak bir problem yoktur değil mi doktoru arayamadım daha ama uçağa binmek zararlı değildir umarım.
merve nerdesin sen yaaa :)

merve nerdesin sen yaaa :)
Canım telefonu elime alamıyorum akşamları midem bulanıyor uyuyorum hemen:) sen de durumlar nasıl):
Bu hafta pazar günü seminere bir yerde de Antalya ya tatile gidiyorum toparlanıp gelirim inşallah:)

Kızlaaarrr
Doktordan geldimmmm kalbini duyduk doktor 3 5 saniyecik dinletti ama videoya aldım sürekli dinliyorum pıt pıt pıt Allaha sükürler olsun daha 1 cm bile degil 8 mm 6+5 haftalık ölçüme göre dogum tarihini tekrar düzeltmem gerekecek anlaşılan ☺️☺️ Rabbim siz bekleyenlerinizin hepinizi hastaneden mücahit olarak cıkarsın insallah

Ne mutlu size:)
Darisi basimiza 2 yil gibi gecsede son 2 gun benimde :) cumartesi gidicem insallah kalp atisi icin

Canım telefonu elime alamıyorum akşamları midem bulanıyor uyuyorum hemen:) sen de durumlar nasıl):
Bu hafta pazar günü seminere bir yerde de Antalya ya tatile gidiyorum toparlanıp gelirim inşallah:)

bulantılarım özellikle sabahları daha yoğunlaştı ama yinede iyiyim çok şükür sadece aşırıhalsızliğim dışında :)
ooh ne güzel antalyada kendine gelirsin biraz aman bavul fln taşıma sakın

Canım hoşgeldin bende telefonu elime alınca midem bulanıyor. Galeta iyi geliyor kızlar krem peynirle iyi geldi bana.

Gözünü korkutmak istemem ama 13 aylık oğlum var. Onun için ayrıca sağlıklı olsun diye yemek düşünmekten fenalık geldi birde kendimize düşünüyorum. Genelde bizim yediğimizi yiyecek seviyeye geldi ama yorgun olup yemek yapmayı vücudum aklım reddettiğinde biz sipariş verelim pizza yiyelim oda yesin olmuyor. Şimdi hamilelikte hiiiiç iş yapasım da yok :/ meyve ile benimde aram yok da koca kişisi zorluyor
Yok canım niye korksun :)) Hepimizin yaşayacağı şey.. Allah o günleri gösterse de ondan şikayet etsek keşke :KK68:Düzenli yemek yapmıyorum ben. Eşimle beraber ne bulursak yeriz :)) 3,5 yıl böyle geçti.. Kısmetse doğana büyüyene, katı gıdaya geçene kadar da zaman var. Yeterince serbest yaşadık:KK48: Bundan sonra inşallah Allah kısmet etsin, sağlık versin de, bebişime sağlıklı ne yediriyim diye düşünmek nasip olsun :KK68: Minik oğluşunu öpüyoorruumm :KK68:

Kızlaaarrr
Doktordan geldimmmm kalbini duyduk doktor 3 5 saniyecik dinletti ama videoya aldım sürekli dinliyorum pıt pıt pıt Allaha sükürler olsun daha 1 cm bile degil 8 mm 6+5 haftalık ölçüme göre dogum tarihini tekrar düzeltmem gerekecek anlaşılan ☺️☺️ Rabbim siz bekleyenlerinizin hepinizi hastaneden mücahit olarak cıkarsın insallah
Canıımmm :KK68: Çok sevindiim :21: Maşallah maşallaahhh :nazar: Tekmelerine de sıra gelsin inşallaahh :KK6:

Bugun bebegimin kalp atislarini dinledik babasiyla:) doktor super dedi:) insallah hepimiz saglikli kicagimiza aliriz:))
Gözün aydın canıımm :KK73: Sağlıkla büyüşün annişindee :KK36::nazar:

Uçağın zararı yok diye biliyorum. Bir arkadaşım yeni doğum yaptı. Doktor sorun yok demişti ona hamileyken ama tabi herkesin hamileliği kendine özel canım. Sen yine de doktoruna sor istersen. Allah'a şükür bir sıkıntınız yoksa, için rahat olsun.

Kızlarr bu akşam tekrar tahlil yaptırıcaz inşallah iki katına katlar dua edin olurmu yoksa dış gebelik şüphesiyle ilaca başlatıcaklar
İnşallah olması gerektiği gibi artmıştır canım.. Alllah gönlüne göre versin inşallah...

Merhaba arkadaşlar çatlak kremi ne basladinizmi ben başlasam mi diye dusunuyorumm
Canım göbiş hafif genişlemeye, kasılmaya başlayınca başlanıyor. Daha erken sanırım. Benim bir arkadaşıma doktoru kremlere hiç para verme, badem yağı kullan demiş. O da kullanmıştı ve hiç de çatlağı olmadı. Biraz da ırsi bir durum var bu çatlak olayında sanırım. Annelerinde hamilelik sırasında çatlat olmayanlar da çatlak olma ihtimali daha düşükmüş.

kızlar merhaba...
isim düşünmeye başladınız mı ya da karar veren var mı? kız tamam da erkek de aklıma bişey gelmiyo :(

Bende portakal susam ve buğday yagi var bunlar sürülür mu karin bölgesine

Back
X