2015 Ekim Anneleri

Kızlaaarrr
Doktordan geldimmmm kalbini duyduk doktor 3 5 saniyecik dinletti ama videoya aldım sürekli dinliyorum pıt pıt pıt Allaha sükürler olsun daha 1 cm bile degil 8 mm 6+5 haftalık ölçüme göre dogum tarihini tekrar düzeltmem gerekecek anlaşılan ☺️☺️ Rabbim siz bekleyenlerinizin hepinizi hastaneden mücahit olarak cıkarsın insallah
Gözün aydın canım

Merhaba, bayağıdır girmiyordum nele rkaçırdım acaba:)
Ben bebeğin kalp sesini duyduktan sonra rahatladım çok şükür. Ama mide bulantılarım tam gaz devam ediyor sizinde öyle mi? Birde gece uyanıp tuvalete gitmekten usandım:)
Akşamları midem çok kötü oluyor bir tane maden suyu içiyorum iyi geliyor, zararı yok diye biliyorum siz ne biliyorsunuz bu konuda?
Pazar günü uçağa bineceğim daha ufak bir problem yoktur değil mi doktoru arayamadım daha ama uçağa binmek zararlı değildir umarım.

İstediğin kadar içebilirsin sodayı dedi dr um bana en fazla 5-6 şişeyi geçmesin ama dedi

Gözün aydın canıımm :KK73: Sağlıkla büyüşün annişindee :KK36::nazar:

Uçağın zararı yok diye biliyorum. Bir arkadaşım yeni doğum yaptı. Doktor sorun yok demişti ona hamileyken ama tabi herkesin hamileliği kendine özel canım. Sen yine de doktoruna sor istersen. Allah'a şükür bir sıkıntınız yoksa, için rahat olsun.

İnşallah olması gerektiği gibi artmıştır canım.. Alllah gönlüne göre versin inşallah...

Canım göbiş hafif genişlemeye, kasılmaya başlayınca başlanıyor. Daha erken sanırım. Benim bir arkadaşıma doktoru kremlere hiç para verme, badem yağı kullan demiş. O da kullanmıştı ve hiç de çatlağı olmadı. Biraz da ırsi bir durum var bu çatlak olayında sanırım. Annelerinde hamilelik sırasında çatlat olmayanlar da çatlak olma ihtimali daha düşükmüş.
Annemin hic yoktu insallah benimde olmaz cunku yaglara ve kremlere alerjim var surekli surunce kasinip kabariyorum.

Kalp atışlarımızı duyduk bizde bugün çok şükür... :anneadayı: :nazar: minicik dahaa :KK46:sesini duymadan önce yaklaştırdı görüntüyü dr'umuz kalbinin atışını gördük.. Pıt pıtt... Çok şükür rabbime :KK36:

Kaç mm olduğunu söylemedi dr um kızlar.. Ult. Görüntüsünde ne diye yazıyor ??

kızlar merhaba...
isim düşünmeye başladınız mı ya da karar veren var mı? kız tamam da erkek de aklıma bişey gelmiyo :KK43:
Kız olursa Nil :KK68: Gönlüm kızda olduğu için erkeği pek düşünmemiştim. O farketmez aslında :KK48: ama yeter ki Allah sağlık versin. Oğluşum olursa o da her şeyim.. Yiceeemmm :KK72:Erkekte Doruk düşünüyorum ama çok farketmez :)

Bende portakal susam ve buğday yagi var bunlar sürülür mu karin bölgesine
:)) Sürülür ama her yağ çatlamayı engeller mi ki.. Yağ yağdır heralde :KK48: Bilemedim :))

Annemin hic yoktu insallah benimde olmaz cunku yaglara ve kremlere alerjim var surekli surunce kasinip kabariyorum.
İnşallah olmaz canım.. Yağ falan da kullanmamışlar valla o zamanlarda. Benim annemde yokmuş, ablalarımda da olmadı. Darısı bana :)

Kalp atışlarımızı duyduk bizde bugün çok şükür... :anneadayı: :nazar: minicik dahaa :KK46:sesini duymadan önce yaklaştırdı görüntüyü dr'umuz kalbinin atışını gördük.. Pıt pıtt... Çok şükür rabbime :KK36:

Canıımm.. Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin.. Gözünüz aydın olsuunnn :KK73::KK68:

Gözün aydın canım;)

Canim cok sevindim darisi basimiza insallah ult.ciktisini yukle istersen ben belki bulabilirim.

kızlar ben ilk hamileliğimde çatlak için bir krem kullandım. şükürler olsun hiç çatlağım yok, annemde var ama mesela.. kremin mi faydası oldu bilmiyorum ama bunda da aynı kreme devam:KK50:

Canim cok sevindim darisi basimiza insallah ult.ciktisini yukle istersen ben belki bulabilirim.
Bak bakalim canim aklima gelmedi soramadim dr a kalbinin atisini duyuncaa

Eklentiler

• 20150226_144242.webp
    20150226_144242.webp
    21 KB · Görüntüleme: 84
Kalp atislarini duyanlar gozunuz aydin kızlar :KK74: darısı yarın sabah bana inşallah :KK48:
isim konusunda kızım olursa yüsra yanına bir isim daha koyucam allah nasip ederse :anneadayı: erkek olursa çok kararsızim 11 ay önce kaybettigim babamin adını koymayı düşünüyorum yanına bir işim daha koyarak...o günlere gelelimde sağlıkla inşallah :KK46:

Canım çatlak kremlerinin işe yaramadığını söylüyorlar ben o nedenle biraz daha göbeğim çıksın johnson baby oil kullanmayı düşünüyorum, arkadaşlarım en iyi nemlendiren onun olduğunu söylüyor.
Vazelin :)) annemde tek çatlak yok ben onu dinlicem 3net doğuma o göbek çıktıysa denemeye değer :)

Kızlar niye bilmiyorum ben çatlakları hiç düşünmüyorum, hatta çatlarsa çatlasın, birşey sürmeyi düşünmüyorum:)

Back
X