2015 Ekim Anneleri

Bak bakalim canim aklima gelmedi soramadim dr a kalbinin atisini duyuncaa
Size: 3mm yazıyor o mu ki? Ama 3 mm olmaz di mi?

Peki şu yukarıda 15,4 cm yazanı biliyor musunuz? Bende de orda 7,2 cm mi ne yazıyordu keseyi gördüğümüzde.

Size: 3mm yazıyor o mu ki? Ama 3 mm olmaz di mi?

Peki şu yukarıda 15,4 cm yazanı biliyor musunuz? Bende de orda 7,2 cm mi ne yazıyordu keseyi gördüğümüzde.

Bende onda cok kararsiz kaldim hangisiydi ki acaba ? Valla bilmiyorum insallah birisi biliyodur...

Dün itibariyle yaptığım test pozitif çıktı :)) bende aranıza terfi ettim. 2015 haziran annesi olacaktım ama mevlam nasip etmedi. İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. 24 ekim görünüyor tahmini doğum. Yani şimdi 5+5 teyiz. Doktora gitmek için acele edesim yok bende mi bir gariplik var ;P

Hoşgeldin ayni kaderi paylaşıyoruz ben de 2015 mayis annesi olacaktim nasip 2015 ekimmiş:anneadayı::anneadayı:

Ben bide poposu icin sudo krem duymustum iyi bi karkaymis.bulursam onu kullanicam katkisiz vazelin bebisin atesini makattan olcmek icin dereceyi vazeline batirip totodan olcmek daha iyiymis.
Evet en doğru ölçüm makattan ama biz şu arzumun alından ölçenlerinden almıştık daha doğrusu hediye gelmişti. Yani ateş ölçmek her türlü sıkıntı tercih sana kalmış. Zincofax ve johnson pişik kremlerinden sonra evet sudocrem kullanmış biri olarak evet çok daha iyi diğerlerinden :)

Buda ultrason resmimiz hanımlar ☺️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar bende kalp atışı için cumartesi dr gidicem bugün mide bulantım yok yalnız karın ve belde çok ağrım var.

Arkadaşlar bana bir akıl verin biraz önce doktordan geldim biz Almanya'da yaşıyoruz çok fazla bişey soramadım ama keseyi göremedi ekranda ben de baktım bişey yoktu kan tahlilleri alındı geç döllenme mi acaba korkuyorum

Kızlar 2 hafta önce keseyi gördüğümüzde doktor tsh troid hemogram idrar testi toplam 4 tane test istemişti şimdi kalbini duyduk yaklasık 17 tane daha test istedi :) zaten kan vermem biraz sorunlu ayılıp bayılıyorum hepsi gereklimi acaba bu testlerin içinizde tecrübeli anneler vardır bi yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    82,1 KB · Görüntüleme: 94
Kalp atislarini duyanlar gozunuz aydin kızlar :KK74: darısı yarın sabah bana inşallah :KK48:
isim konusunda kızım olursa yüsra yanına bir isim daha koyucam allah nasip ederse :anneadayı: erkek olursa çok kararsızim 11 ay önce kaybettigim babamin adını koymayı düşünüyorum yanına bir işim daha koyarak...o günlere gelelimde sağlıkla inşallah :KK46:
Allah rahmet eylesin babana canım.. Allah bebeğinize, sizlere uzun ömürler versin..

Bende onda cok kararsiz kaldim hangisiydi ki acaba ? Valla bilmiyorum insallah birisi biliyodur...
Canım 3 mm bebegin
yukarda yazan 15.4 cm kesenin büyüklüğü
Canım 15,4 cm kese için çok büyük olmuyor mu? Gebelik kesesi ilk göründüğünde 5mm oluyormuş. 5 haftalıkken falan yani. Sonra da günde 1-2 mm büyürmüş. 1 haftada 1,5 cm büyür en fazla. Başka bir şey olmalı o değer.
Buralardan bakabilirsiniz:
http://www.perinatolojiklinigi.com/index.php/ultrason/gebelikteerkendonemultrason/
http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_2501.htm

ama ne olduğunu ben de bilmiyorum. 5,5 haftada 7,2 cm yazıyordu benim orda.

Kızlar bende kalp atışı için cumartesi dr gidicem bugün mide bulantım yok yalnız karın ve belde çok ağrım var.
Hadi güzel haberler alırsın inşallah :KK68:

Buda ultrason resmimiz hanımlar ☺️
Maşallah maşallah minikineee :nazar::nazar::KK68:
Boyu CRL oluyormuş. 0,81 cm. Ooyy :KK68:

Arkadaşlar bana bir akıl verin biraz önce doktordan geldim biz Almanya'da yaşıyoruz çok fazla bişey soramadım ama keseyi göremedi ekranda ben de baktım bişey yoktu kan tahlilleri alındı geç döllenme mi acaba korkuyorum
Canım daha önce görmemiş miydi keseyi? İlk defa mı gittiniz? Başka gidebileceğin bir doktor yok mu, sorsan.. İnşallah sorun yoktur canım yaa..

Back
X