- 25 Nisan 2013
- 11.205
- 9.100
- 448
Canım bebek gözükmediyse geç döllenme olabilir. Muhtemelende öyle çıkacak merak etme.Salı günü tekrar randevu verdi ama aldı beni bir düşünce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bebek gözükmediyse geç döllenme olabilir. Muhtemelende öyle çıkacak merak etme.Salı günü tekrar randevu verdi ama aldı beni bir düşünce
Allahım yiycez onları o günlerde gelicek dimi :)Ahahaha yesinler mercimeği ya.
Inşallah canım Sağol yurtdışında inanın çok zor yine ülkemizdeki doktorlara nazımız geçiyor herşeyi sorardım ülkemde olsamCanım bebek gözükmediyse geç döllenme olabilir. Muhtemelende öyle çıkacak merak etme.
Meraba canım bu kitapları nerden sipariş veriyorsunuz bande alacam.
Canım kalp atıslarını duyduktan sonra istiyoruz dedi benim doktorum belki ikili test zamanımı isteyecek acaba seninkiselam hamişler mide bulantılarımdan kac gundur giremedim burayabulantı bilekligi aldım banamısın demedi ya yokmu care bulan su bulantılara
bu arada 6+3 olduk gecen hafta dr kalp sesini falan duydu ama daha tahlil falan istemedi bazı arkadasların tahlilleri testleri falan yapılmıs ne zaman istiyecekler bizden ya
![]()
Tahmin edebiliyorum burdakiler bile bazen can sıkarken. Ultrasona kaç defa girecekmişsin doğuma kadar yurtdışında az giriliyor bildiğim kadarıyla.Inşallah canım Sağol yurtdışında inanın çok zor yine ülkemizdeki doktorlara nazımız geçiyor herşeyi sorardım ülkemde olsam
Allahım yiycez onları o günlerde gelicek dimi :)
Onları soramadım takip kitapçığı verdiler burada 4 defa usg gözüküyor sanırım salı günü söyleyecekTahmin edebiliyorum burdakiler bile bazen can sıkarken. Ultrasona kaç defa girecekmişsin doğuma kadar yurtdışında az giriliyor bildiğim kadarıyla.
Ay yerim yaaaBende ekliyim dedim son ultrason fotomuz:)
Sağ tarafa yatmış bebisim :)
Sagol canım yok hepsini yaptıracagım zaten artık yavas yavas verecegiz kanı ne yapalım![]()
Ay benim doktorum istemedi. Sağlık ocağından da istemediler nasıl sinir oldum şimdi anlatamam.
Evet canım bak o olabilirDoğru canım benimkinide yukledim kese 5 cm mis 15.4 baya ibüyük tabi makinadn makinaya fark var belkide rahim kalınlığı falandir
Hemde ne yeme babası çabuk çık oradan diyor akşamları gelip konuşuyor seviyor bir de tekmeler başlasın daha eğlenceli olacak.
Canım karından bakabilirdi aslında.. İnşallah geç döllenmedir. Başka bir doktor imkanın yok yani di mi? Tekrar ne zaman gideceksin?Hayır burada randevu almak çok zor ancak alabildim rahim büyümüş iyi dedi birçok öneri yaptı vaginal usg olduğu için kendimi çok sıktım yani bir dakika bile sürmedi usg
Canım kalp atıslarını duyduktan sonra istiyoruz dedi benim doktorum belki ikili test zamanımı isteyecek acaba seninki
Tahmin ettiğim gibi doğal doğumla ilgili yazılar okurken hep anlatıyorlardı yurt dışındakiler 4-5 kere en fazla ultrasona alınıyoruz diye ama en sağlıklısı aslında.Onları soramadım takip kitapçığı verdiler burada 4 defa usg gözüküyor sanırım salı günü söyleyecek
Salı günü doktor kötü değil ama kültür farklı işte dil ayrıCanım karından bakabilirdi aslında.. İnşallah geç döllenmedir. Başka bir doktor imkanın yok yani di mi? Tekrar ne zaman gideceksin?
11-14 hafta arasında yapılıyor canım genelde 12. haftada yapıyor doktorlar.bilmiyorumki cnm bu hafta sorayım bari doktora ikili test kacıncı haftada yapılıyorki
Hahaha çok hoş ya.Benimki bab ba diyo ogretiyomus şimdiden :)))))
Aynen gebeliği bir hastalık olarak görmüyorlar ah biraz da nazımız geçseydi :)Tahmin ettiğim gibi doğal doğumla ilgili yazılar okurken hep anlatıyorlardı yurt dışındakiler 4-5 kere en fazla ultrasona alınıyoruz diye ama en sağlıklısı aslında.
selam hamişler mide bulantılarımdan kac gundur giremedim burayabulantı bilekligi aldım banamısın demedi ya yokmu care bulan su bulantılara
bu arada 6+3 olduk gecen hafta dr kalp sesini falan duydu ama daha tahlil falan istemedi bazı arkadasların tahlilleri testleri falan yapılmıs ne zaman istiyecekler bizden ya
![]()
Canım kalp atıslarını duyduktan sonra istiyoruz dedi benim doktorum belki ikili test zamanımı isteyecek acaba seninki
bilmiyorumki cnm bu hafta sorayım bari doktora ikili test kacıncı haftada yapılıyorki
Masallah canim bende duyamadm ama gördüm kalp atislarini bebisimin vajinal usg ileKarnimdan cnm cok guzek bi duygu darisi duymayanlara insallah canm benim
Canım inşallah bebeğini görerek dönersin.. buraya da güzel haberi yazarsın..Salı günü doktor kötü değil ama kültür farklı işte dil ayrı