- 2 Ocak 2014
- 979
- 616
- 158
Iyi gunlerdr kullan canim bebisine guzel hatiralar olsun insallah:)
Aminn canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi gunlerdr kullan canim bebisine guzel hatiralar olsun insallah:)
Dişçiden kim korkmaz ki))) yaa aslında ben sancı çekiyorum sandım bir süre. Suyumu patlattılar açılmam tıkanınca o zaman anladım sancıyı. Epidural istedim ama geç geldi doktor. İğne yapıldıktan 10 dk sonra kucağıma almıştım. Epidural gerçekten işinin ehli bir anestezi uzmanı tarafından yapılmalı yoksa çook tehlikeli aslında. Bu seferkinde azıcık daha sıkarım dişimi yaptırmam diye düşünüyorum ama aklının bir köşesinde dursun el freni niyetine insana güven veriyor
hooop acılar dursun.
Evet işte.. Yani epiduralde de baya sancı çektin di mii? Arkadaşım da aynı öyle olmuş. sonra iğne olmuş, hoopp 10 dakikada doğum. Ama sancıları baya çektim dedi. Ben aslında epidural sezaryen düşünüyorum. Ablam da öyle yaptırdı. Çok rahattı.Dişçiden kim korkmaz ki))) yaa aslında ben sancı çekiyorum sandım bir süre. Suyumu patlattılar açılmam tıkanınca o zaman anladım sancıyı. Epidural istedim ama geç geldi doktor. İğne yapıldıktan 10 dk sonra kucağıma almıştım. Epidural gerçekten işinin ehli bir anestezi uzmanı tarafından yapılmalı yoksa çook tehlikeli aslında. Bu seferkinde azıcık daha sıkarım dişimi yaptırmam diye düşünüyorum ama aklının bir köşesinde dursun el freni niyetine insana güven veriyor
hooop acılar dursun.
İyi düşün iyi olsun herşey Allahtan... İnşallah nasibindir gelir bebeğin. Maalesef hep ilk ultrason alttan oluyor hiç sevmiyorum ama zaten uzun sürmez ona takma kafanı. Moral vericen kendine hele benim gb kimsen yoksa yaşadığın yerde. Üzülmek bir lüks... Kasım sonu bir cuma akşamı düşük yaptım. Gecesinde oğlum huzursuzdu uyumadı 2 saat uğraştım uyusun diye .Ben bakıma ilgiye muhtacım bana muhtaç bir evlat var. O dönem sadece beni istiyor babada çaresiz. Baktık birbirimize. Yapacak birşey yok güçlü olmak zorundayım çünkü ben bir anneyim dedim uyuttum . Sende annesin salmak yok kendini tamam mıDr da göremedi ama çok kısa baktı ben kendimi çok sıkmıştım olumsuz değildi havası ama işte görünür diye beklemiştim zaten vesveseliyim![]()
Niye dogumdan sonra sıkı takip etmek gerekiyo bwnde kan silulandirici igne kulandim dogum yaptim.kimse takip etmedinormal doğum istiyorum ben ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sorun olabilirmiş pek çok yazıda öyle yazıyordu internetten araştırdım bakalım zamanı gelince doktor ne önerecek. eşim kan sulandırıcı iğne kullananları doğumdan sonra çok sıkı takip etmek gerekir tek zor yanı o diyor ama bilemiyorum işte.
Aynen ben de yalnızım burda cevizimi balığımı yerim söz öpüyorumİyi düşün iyi olsun herşey Allahtan... İnşallah nasibindir gelir bebeğin. Maalesef hep ilk ultrason alttan oluyor hiç sevmiyorum ama zaten uzun sürmez ona takma kafanı. Moral vericen kendine hele benim gb kimsen yoksa yaşadığın yerde. Üzülmek bir lüks... Kasım sonu bir cuma akşamı düşük yaptım. Gecesinde oğlum huzursuzdu uyumadı 2 saat uğraştım uyusun diye .Ben bakıma ilgiye muhtacım bana muhtaç bir evlat var. O dönem sadece beni istiyor babada çaresiz. Baktık birbirimize. Yapacak birşey yok güçlü olmak zorundayım çünkü ben bir anneyim dedim uyuttum . Sende annesin salmak yok kendini tamam mıhadi hayırlı haberlerini bekliyorum. Cevizini balığını ye
Dinlen canım.. Doktorunu arama imkanın varsa sor. Dikkat et kendine, yat..Kizlar benim akintim yine kanli gelmeye basladi agrim falan yok.ayni sey gecen ay reglimden bir hafta sonra olmustu 2 gun surdu gecmisti ayni seymi acaba![]()
Doktoru arayamam yarin buyuk ihtimal fiderim.bugun butun gun yattim zaten neden oldu anlamdim insallah kotu bse degildir.Dinlen canım.. Doktorunu arama imkanın varsa sor. Dikkat et kendine, yat..
Kanama ihtimali ya da pıhtı atma ihtimali olabilirmiş canım hatta bu yüzden kan sulandirici iğne doğumdan sonrada bir süre kullanilacakmisNiye dogumdan sonra sıkı takip etmek gerekiyo bwnde kan silulandirici igne kulandim dogum yaptim.kimse takip etmedi
Çok tatlısınNiye dogumdan sonra sıkı takip etmek gerekiyo bwnde kan silulandirici igne kulandim dogum yaptim.kimse takip etmedi
Masallah hepsine..nasil guzel bir mucizedir bu sukurler olsunKızlar biz geldik kocaman olmuşuz biz. Ellerimiz ayaklarımız var artık. Kalp atışımız 171 çıktı. Bir dahaki randevumuz 11 mart.
Bakın teyzeleri minnağım büyümüş.
Maasallah allah hep boyle mutlu etsin hayırlısı ile kucaklayalim inşallah bebisleriKızlar biz geldik kocaman olmuşuz biz. Ellerimiz ayaklarımız var artık. Kalp atışımız 171 çıktı. Bir dahaki randevumuz 11 mart.
Kızlar biz geldik kocaman olmuşuz biz. Ellerimiz ayaklarımız var artık. Kalp atışımız 171 çıktı. Bir dahaki randevumuz 11 mart.