2015 Ekim Anneleri

BEN HAMİLE OLDUĞUMU TIP MERKEZİNDEN ÖĞRENMİŞTİM O KAĞIDI DA ÖMÜR BOYU SAKLIYCAM :KK66: BEN MUAYENEYE GİTTİĞİMDE Bİ SORAYIM DOĞUMU MERAK ETTİM
Bende orada öğrendim sakliyorum :) sor bakalım sen muane için ne kadar ücret verdin medilife a

Bende orada öğrendim sakliyorum :) sor bakalım sen muane için ne kadar ücret verdin medilife a

İLK MUAYENE 45 TL VERDİM CANIM SONRA DAYANAMAYIP Bİ HAFTA SONRASINA BAŞKA Bİ DOKTORLARINA GİTTİM 75 TL VERDİM.SİGORTA DOKTOR DEĞİŞTİRİNCE 2 HAFTA GEÇMEDİĞİ İÇİN KARŞILAMIYOMUŞ.

Bende OLE canım 2 yi buldu yatmam sabahta erkenden uyanıyorum uykum varken uyuyamıyorum çalışan biri misin cnm yoksa ev hanımı mı?

çalışıyorum ama homeofis olduğu için rahatım işim olmadığı gün geç kalkıyorum hamilelikten beri ama bugün denetim olduğu için 6 da uyandım :)

İLK MUAYENE 45 TL VERDİM CANIM SONRA DAYANAMAYIP Bİ HAFTA SONRASINA BAŞKA Bİ DOKTORLARINA GİTTİM 75 TL VERDİM.SİGORTA DOKTOR DEĞİŞTİRİNCE 2 HAFTA GEÇMEDİĞİ İÇİN KARŞILAMIYOMUŞ.
Hmm bizde ayni verdik sen oradami düşünüyorsun doğumunu

Hmm bizde ayni verdik sen oradami düşünüyorsun doğumunu

DAHA TAM NET DEĞİLİM DOKTORUMU NETLEŞTİREMEDİM Kİ :) AVCILAR HOSPİTAL DA İKİ DOKTOR İSMİ ÖĞRENDİM ONLARI DA Bİ DENEYİM BAKALIM.AMA BÜYÜK İHTİMAL MEDİLİFE OLUR EVİME ÇOK YAKIN DİYE.

Herkese selamlar, Allah nasip ederse ben de ekim annesi olucam :) Şuanda 6 haftalık, 3.6 mm :) kalp atşını duyamadık, doktor birkaç güne duyulur dedi. Bebeğin kalp atışını duyan var mı?

çalışıyorum ama homeofis olduğu için rahatım işim olmadığı gün geç kalkıyorum hamilelikten beri ama bugün denetim olduğu için 6 da uyandım :)
Anladım canım olsun ben evdeyim ole iş yok ama sıkılıyorum bazen oyalanmak şeyler olsa İyi olur ☺☺☺

Herkese selamlar, Allah nasip ederse ben de ekim annesi olucam :) Şuanda 6 haftalık, 3.6 mm :) kalp atşını duyamadık, doktor birkaç güne duyulur dedi. Bebeğin kalp atışını duyan var mı?

Merhaba canım hoşgeldin aramıza sağlıklı hamilelikler,6+5 de duyduk biz ilk kalp atışını..dr dediği gibi bir kaç güne duyarsın inşallah sende ..

Hoşbuldum, çok teşekkür ederim. Ben de haftaya gitcem tekrar inş o zamn duyarız kalp atışını.
Bir de regl tarihim 15 ocaktı, doktor uyumlu değil dedi. Ne anlama geliyor bileniniz var mı? Daha önceki ultrasonlara göre gelişimi normal bir sıkıntı yok dedi ama uyumlu olmaması ne demek kafama takıldı. O an doktora soramadım, sonra da neden sormadım diye içim içimi yedi :)

Hayırlı olsun bebeğin inşallah :KK68: Duyulur canım, bi kaç gün zamanı kalmış hayırlısıyla :nazar:
Hoşbuldum, çok teşekkür ederim. Ben de haftaya gitcem tekrar inş o zamn duyarız kalp atışını.
Bir de regl tarihim 15 ocaktı, doktor uyumlu değil dedi. Ne anlama geliyor bileniniz var mı? Daha önceki ultrasonlara göre gelişimi normal bir sıkıntı yok dedi ama uyumlu olmaması ne demek kafama takıldı. O an doktora soramadım, sonra da neden sormadım diye içim içimi yedi :)
Geç döllenme olabiliyor canım. Mesela normal yumurtladığın tarihten geç yumurtlamışsındır ve yumurta o zaman döllenmiştir. Adet tarihine göre belki 7 haftasındır da beklenenden geç döllendiği için 6 haftalık görünüyorsundur. Önemli olan bebeğin haftalara göre gelişimi.. Maşallah gelişimi iyiymiş :nazar: O zaman yolundadır her şey, merak etme..

IMG-20150306-WA0004.webp
Bakın teyzeleri benim minigime :):nazar:

Back
X