2015 Ekim Anneleri

Bu arada karın ağrısı yaşayanlarınız var mı kızlar? Büyümeye mi bağlı ağrı oluyor ki özellikle sabaha karşı çok oluyor bende tam kalkacağım saatlerde.
canım bende de oluyor gaz sancısı gibi dediğin gibi genelde sabahları karnım da büyüyor giitkçe ondan sanırım:anneadayı:

Ben eskiden deliksiz uyurdum. Hamile oldugumu ögrendigimden beri her dönüşüme, her hareketime uyaniyorum. Sürekli tetikte gibiyim. Ama cok uyuyorum yine sürekli uyku hali...
gece normalde hiç kalkmazdım wc ye bile gitmezdim sabaha kadar dün gece 4 kere kalktım su ve tuvalet.. uyku bölük pörçük oluyor malesef

Herkese selamlar, Allah nasip ederse ben de ekim annesi olucam :) Şuanda 6 haftalık, 3.6 mm :) kalp atşını duyamadık, doktor birkaç güne duyulur dedi. Bebeğin kalp atışını duyan var mı?
Canım ilk gittiğimde 6+3 duyamadık.. Kese 1,7. Doktor kese 2,0 olması lazim duyulması için dedi. 3 gün sonra gittiğimde duyduk bebeğe 6+2 dediler keseye 7. Doktor ilk haftakarda bebek yavaş gelişebiliyor dedi. Bugün gittim kese 8 bebek 7+3 doktor dedi ki bak arayı kapatıyor yavaşça dedi. O hiç önemli değil dedi. Yeterki gelişimi sırasıyla gitsin gelişsin dedi.

Kizlar bogazim cok agriyor :( ne yapsam bilemiyorum. Onerebileceginiz bir sey var mi

Kızlar bir şey soracağım doktorum hiç bir tahlil istemedi benden bu zamana kadar. Folik asit dışında da hiç bir vitamin vermedi. Acaba tahlil istemememsi bormal mıdır?

Canım ilk gittiğimde 6+3 duyamadık.. Kese 1,7. Doktor kese 2,0 olması lazim duyulması için dedi. 3 gün sonra gittiğimde duyduk bebeğe 6+2 dediler keseye 7. Doktor ilk haftakarda bebek yavaş gelişebiliyor dedi. Bugün gittim kese 8 bebek 7+3 doktor dedi ki bak arayı kapatıyor yavaşça dedi. O hiç önemli değil dedi. Yeterki gelişimi sırasıyla gitsin gelişsin dedi.

Oh şimdi daha da rahatladım, çok teşekkür ederim. İnş sağlıcakla hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız :)

Selamm cici hanimlarrr tasi taragi topladim anneme geldim esimde mersine gitti.utkuya bakacak sabrim kalmasii 3 gun kalcam annecigim ilgilensin.bende karnimdaki kelebegimle ilgileneyim.sabahlarii kusuyorum ben aea arada migdem bulanio.bunun disinda iyyiim

Kızlar bir şey soracağım doktorum hiç bir tahlil istemedi benden bu zamana kadar. Folik asit dışında da hiç bir vitamin vermedi. Acaba tahlil istemememsi bormal mıdır?
Benden de doktorum tahlil istemedi. Kalp atışını duyduktan sonra tahlillere başlıcaz dedi.

6.haftaya kadar hiç bişeyim yoktu 6.haftaya girdiğim gün başladı bulantılarım 6.haftanın bitiminde kesildi sonra 8.haftaya girdiğim ilk gün tekrar başladı şuan 8+4 deyim 4 gündür bulantı miğde ağrısı gaz mafetti beni :KK43:
benm bebiş anne bi hafta dınlen bı hafta çile çek diyor :KK43: :)
inşlh sende iyi geçer bana ayva çok iyi geldi aklında bulunsun
Desene dogurana kadar dikkat edecegiz

Back
X