Bin kere maşallah ne güzel bir melek buNasılsınız kızlar ben kızımdan fırsat bulup pek gelemiyorum. Bu arada boncuğumla ev çekimi gerçekleştirdik. Maşallahınızı eksik etmezseniz çok sevinirim. Bu ev çekimimizden ufak bir kare.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bin kere maşallah ne güzel bir melek buNasılsınız kızlar ben kızımdan fırsat bulup pek gelemiyorum. Bu arada boncuğumla ev çekimi gerçekleştirdik. Maşallahınızı eksik etmezseniz çok sevinirim. Bu ev çekimimizden ufak bir kare.
Canım ben sütyen kullanmıyorum artık emzirme atleti ile çok rahat ediyorum. İçine göğüs pedi koyunca uçları da belli olmuyor. Altıma Relax mode dan aldığım pijamalar var ya da Tayt giyiyorum. Üstüme Tshirt giyiyorum. Zaten eski kıyafetlerim olmuyor henüz ne yazıkki Tayt kurtarıcı oluyor.Kizlar sizi bişi soracam bu ne saçma bi soru diyebilirsiniz ama benim için problem olma yolunda ilerliyor..Gün içinde ne giyiyorsunuz emzirirken kolaylik saglamasi için pijama giysem gelen giden oluyo hoş olmuyor pek dier turlu de emzirirken zorlanıyorum yukarı toplamak zorundayim belim çok Üşüyor göğüslerim de büyük değil ki kıyafetin üstünden cikartamiyorum![]()
Canim ben ne giyersem giyeyim altima straplez atlet giyiyorum ustumundekini yukari kaldirsam da straplez atleti goguslerimden asa indirsemde belim acikta kalmamis oluoKizlar sizi bişi soracam bu ne saçma bi soru diyebilirsiniz ama benim için problem olma yolunda ilerliyor..Gün içinde ne giyiyorsunuz emzirirken kolaylik saglamasi için pijama giysem gelen giden oluyo hoş olmuyor pek dier turlu de emzirirken zorlanıyorum yukarı toplamak zorundayim belim çok Üşüyor göğüslerim de büyük değil ki kıyafetin üstünden cikartamiyorum![]()
Kizlar sizi bişi soracam bu ne saçma bi soru diyebilirsiniz ama benim için problem olma yolunda ilerliyor..Gün içinde ne giyiyorsunuz emzirirken kolaylik saglamasi için pijama giysem gelen giden oluyo hoş olmuyor pek dier turlu de emzirirken zorlanıyorum yukarı toplamak zorundayim belim çok Üşüyor göğüslerim de büyük değil ki kıyafetin üstünden cikartamiyorum![]()
sudyen bende kullanmiyorum canım bide emzirme atletini deneyeyim zaten ucum olmadığı için belli olmaz derdim de yok benim de eski kıyafetlerim hala olmuyoCanım ben sütyen kullanmıyorum artık emzirme atleti ile çok rahat ediyorum. İçine göğüs pedi koyunca uçları da belli olmuyor. Altıma Relax mode dan aldığım pijamalar var ya da Tayt giyiyorum. Üstüme Tshirt giyiyorum. Zaten eski kıyafetlerim olmuyor henüz ne yazıkki Tayt kurtarıcı oluyor.
straplez atlet de çok mantıklıymis canimCanim ben ne giyersem giyeyim altima straplez atlet giyiyorum ustumundekini yukari kaldirsam da straplez atleti goguslerimden asa indirsemde belim acikta kalmamis oluo
canım ben doğum yaptığımdan beri memelerim özgür zaten hatta o kadar özgür ki kaşım gözüm gibi bişi oldu görmeyen kalmadıÜzerime tshirt de giysem, içime giydiğim askılının esnek olmasina dikkat ediyorum. Böylece sadece yakasini firt diye indiriyorum. Sutyen mii? O da ne? Memelere özgürlük!
Ewet canim cok rahat oluo dene bencesudyen bende kullanmiyorum canım bide emzirme atletini deneyeyim zaten ucum olmadığı için belli olmaz derdim de yok benim de eski kıyafetlerim hala olmuyo
straplez atlet de çok mantıklıymis canim
canım ben doğum yaptığımdan beri memelerim özgür zaten hatta o kadar özgür ki kaşım gözüm gibi bişi oldu görmeyen kalmadıpeki dışarı falan çıkarken ne giyiyorsun ben daha hic cikamadm hastane harici gömlek geldi aklıma bi tek
Canim inan bende bunu merak ediyorum normal dogum yaptim bende 40 im hafta sali cikiyor ama korkuyorum cunku benim dikislerim hala agryor maalesef dikis cok ondan mi yoksa iltihap mi bilmiyorum ama dogum yapan yakin arkadasim ole rahatsz edici bi durum hissetmedm dedi..sikinti olmamis canim toparlaniyor vajina... 4 5 cocuktan sonra genisleme hissedilir sekilde oluyormusNormal doğum yapan arkadaşlar. Doğum sonrası ilk ilişkinizde doğumdan dolayı bir genişleme hissettiniz mi? Ben bu durumun aile hayatımı etkilemesini istemiyorumtecrübeleriniz neler bilgilendirir misiniz?
Canim ne kadar dogru ve güzel yapiyor ama biz diyemedik alinirlar diye bde yakinlar olan benim cocuga oldu insallah gecer tatlim evlatlarimiz iyi olsun insallahO çok kötü ya. Valla babam çok pimpiriklidir eğer evde olursa gelenlerde de bi belirti görürse hemen taktiriyor maskeyi:) sağolsun hastanede de aynisini yapmıştı. Her eve babamdan lazım bi sürü hijyenik ürün stokladı eve:)
Çok güldüm ya aynı ben güzel benzetmeydi kaşım gözüm gibi görmeyen kalmadısudyen bende kullanmiyorum canım bide emzirme atletini deneyeyim zaten ucum olmadığı için belli olmaz derdim de yok benim de eski kıyafetlerim hala olmuyo
straplez atlet de çok mantıklıymis canim
canım ben doğum yaptığımdan beri memelerim özgür zaten hatta o kadar özgür ki kaşım gözüm gibi bişi oldu görmeyen kalmadıpeki dışarı falan çıkarken ne giyiyorsun ben daha hic cikamadm hastane harici gömlek geldi aklıma bi tek
Canım benim kızda öyle ama kakasını zor yapıyor masajlar ilaçlar en sonunda zeytinyağı içirdik az birşey 10 dk sonra yaptı 3 günün üstüne. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum.Sabah 5 :30 dan 12:00 ye kadar kızım uyumadı uyutmadı. Canıma okudu. Aç kaldım. Yoruldum. Tuvalete bile koştur koştur gittim... En son enerjimi onu yıkamaya kullandım. Uyusun rahat edeyim diye. Yıkadım. Uyudu çok şükür. Karnımı henüz doyurdum. Keyif çayı demledim. Birazdan uyuyacağım. İnşallah. Karar verdim haftada 2 gün yıkayacağım. Babasından ayrı kızından ayrı yoruldum
Biz iki günde bi yıkıyoruz çocuk çok rahatlıyo mışıl mışıl uyuyo.. Olsun canım biraz yorucu olur ama evlat çok tatlı Dimi :)Sabah 5 :30 dan 12:00 ye kadar kızım uyumadı uyutmadı. Canıma okudu. Aç kaldım. Yoruldum. Tuvalete bile koştur koştur gittim... En son enerjimi onu yıkamaya kullandım. Uyusun rahat edeyim diye. Yıkadım. Uyudu çok şükür. Karnımı henüz doyurdum. Keyif çayı demledim. Birazdan uyuyacağım. İnşallah. Karar verdim haftada 2 gün yıkayacağım. Babasından ayrı kızından ayrı yoruldum
Ben sab simlex ve Biogaia kullanıyorum fayda ediyor mu işte arada çıkartıyor ama huzursuz bir bebek olduğu için ne kadar çıkartorsa çıkartsın ağlıyor hep.Kızlar bebeğim sabaha kadar uyumadı resmen ıkınmaktan, çok fena gazı var. Bugün aşımız var dönerken eczaneden nurse harveys alacağım inşallah işe yarar![]()
Ben sab simlex ve Biogaia kullanıyorum fayda ediyor mu işte arada çıkartıyor ama huzursuz bir bebek olduğu için ne kadar çıkartorsa çıkartsın ağlıyor hep.
Canim ben gazı olunca kizima Neo Baby Gripe Water veriyorum. Bizde işe yarıyor...Canım ben farkettim bizimkinde gaz sorunu sabaha karşı oluyor, 9 buçuktan sonra düzeliyor. Gece uyumadığını uyuyor rahatça. Ben anlamıyorum neden böyle olduğunu.
Etkisini ne kadar sürede gösteriyor canım, sabaha karşı olunca tüm düzenim bozuluyor gün içinde olsa bu kadar yorulmam. Uykulu kafayla zorlanıyorum çok.Canim ben gazı olunca kizima Neo Baby Gripe Water veriyorum. Bizde işe yarıyor...