2015 Ekim Anneleri

Kuzumun bugünki kombini Leopar desenli tulum ve eldivenler. 2 numara bezle büyük bir uyum içinde :KK54: bızımlesin :21: IMG_20151116_085022.webp

Şuna çok güldümmm
Kızlar aslında hepimiz MOMBIEYİZEki Görüntüle 1690760
Kizlar kriz geçiricem benimkini emzirdim bayada bi emdi yatirdim ama surekli aranio vermiyoncede agliyor sabahtan beri kacinciya emzirdim hatirlamiyorum 10 dk da bi emio ama doymuyor bugun saglik ocagina gittik kontrole mama verme kilo alimi gayet iyi dedi ama vermiyince doymuyor yaa napicami sasirdim sabahtan beri uyumayan doymayan bebek mamayi icince uyudu sutum mu doyurmuyor anlamadim gitti :KK43:
Meraba canim sutun doyuruyordur ama bebekler mama yi sevip alisinca onu icmeden rahat etmezler nasil bir masal bir oyuncak uyku oncesi uykusunun geldigini hatirlatiyo mama da bebekler icin oyleoluyor hemsiremiz soylemisti oglum da bir aylik oldugunda sutum gelmemisti bir gun yorgunluktan o gun mama vwrmek zorunda kaldim ogunden sonra her gece uyueken o mamayi istedi ne zaman icti o zaman uyudu :KK73:

Bizdede ayni durum var.sabah 6:00 dan 14:30 kadar uyumadi ve sürekli ağladı. Sonra biraz uyudu.uyandi karnini doyurdu.simdi yine uyumuyor ve niyetide yok uyumaya.hic böyle degildi niye böyle yapiyor anlamadim.
bunlar büyüyene kadar ve konuşana kadar anlayamayacağız sanırım :(

Meraba canim sutun doyuruyordur ama bebekler mama yi sevip alisinca onu icmeden rahat etmezler nasil bir masal bir oyuncak uyku oncesi uykusunun geldigini hatirlatiyo mama da bebekler icin oyleoluyor hemsiremiz soylemisti oglum da bir aylik oldugunda sutum gelmemisti bir gun yorgunluktan o gun mama vwrmek zorunda kaldim ogunden sonra her gece uyueken o mamayi istedi ne zaman icti o zaman uyudu :KK73:
Eyvah yandik desene

Merhaba kızlar :KK3: herkes nasiill? Hepimiz doğurduk di mi :KK48: Oh oh maşallah :nazar::KK45: Oglustan birazcik olsun ancak fırsat buldum da bakabildim biraz. Babaanne bugün burda da, ancak öyle oldu. Saolsun yemeğimizi yapıyor.
Bu minnoş yavruş pek yoruyor bizi.. Öyle stres oluyorum ki bazen, migren bir tutuyor, tam deliriyorum, daha da fena stres oluyorum bu sefer. Gaz sorunumuz var hala. Şimdi de kimyon demleyip onu veriyorum günde 2 çay kaşığı. Her şeyi karıştırdım valla, deneyip duruyorum. Napalım.. Derman varsa diye işte :KK51:
Benim bebiş hala 2 saatte bir emiyor. Gece rahat uyarsa 3 saat falan oluyor ancak. Bu aralar ne zaman artacak kızlar, bilen var miii? Hiç iş yapamıyor insan. Emip uyuması 1 saat zaten. 40ı da geçti ama.. Şimdi de 2 ayı dolsun diye bekliyorum bakalım.. Hatta dün gece tam 1 saat 10 dakika emdi :KK51:Kendi rekorunu kırıyor. Sırf uyumak için yapıyor, doymamış olamaz yani. Memeden ayirinca basıyor yaygarayı. Yalancı meme anne.. Her zaman yapmıyor ama genelde gece 12 emmemiz böyle. Tam biz de uyucaz, bizim minnak huysuzlanmaya başlıyor. Sanırım gaz saatleri. Yalancı memeyi de canı isteyince alıyor arada. Tam alismadi hala. Var mı bebisinin uykusu düzene gireeenn, bana umut olabileceeekk?

Benim esim kuyruk sokumu ameliyati oldu, sonrasında kafasi kopacak gibi bas agrisi cekti.O aağrıyiben biliyorum senin yasamani istemem pek razi değilim dedi. Ben cok istedim ama bisey de diyemedim. agrimin tavan yaptiginda yalvardim ebelere ama.artik olmaz dediler, epidural verirsek daha gec dogurrusun dediler. Oylece olmadim canim..
dr bana pansuman vermedi, vagi norm diye bi krem sizlamam gecti gibi ani bi hareket yapmazsam cok şükür.
Dikişler de düşecek mi yoksa eriyecek mi bilmiyorum açıkçası :/

mesela forum oglan anneleri olarak isteyenler olabilir bu cilek kizi :) masallah yerim yaa ne tatliiii :)
Benim dikisler düştü canım her dusa girdiğimde de sabunluyorum kurutsun diye

teyzeleri kızımın 40ı çıktı istemeye gelirler mi yakında :KK70:

Canım maşallah çok tatlı kızın. Benim kızıma o kadar çok benzettim ki eşime gösterdim daha ben söylemeden o dedi aa bizim kız sanki diye:KK48: bir ara ben de atayım resmini kızımın

Kizlar 2-3 gundur tam yatma vakti benim kiza biseyler oluyor emdiriyorum yine istiyor emdiriyorum yine istiyor tabi yarim saat arayla krize baglayinca sut de tam yaglanmamis oliyor sanirim doymadikca bi kisir donguye giriyoruz..sagdigim sutu verdim dun yok icmedi mama verdim yok biberon kabul etmiyor napicam ben bilmiyorum meme istiyor illa ama bos oluyor..dun zorla 20 cc mama icirdim sonra bos memede uyuttum..

Back
X