Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maasallah ayy yanaklara kurban annesi kimselere verme bu prensesi sen yoksa gelmezler mi kosa kosa gelirler ama zordur bu guzelligi alabilmek maasallahteyzeleri kızımın 40ı çıktı istemeye gelirler mi yakında![]()
Maasallah annesi cok tatlii oy kuzucukKuzumun bugünki kombini Leopar desenli tulum ve eldivenler. 2 numara bezle büyük bir uyum içindebızımlesin
Eki Görüntüle 1691723
Oy caniimmteyzeleri kızımın 40ı çıktı istemeye gelirler mi yakında![]()
Ay maşallah annesiiiKuzumun bugünki kombini Leopar desenli tulum ve eldivenler. 2 numara bezle büyük bir uyum içindebızımlesin
Eki Görüntüle 1691723
Şuna çok güldümmm
Kızlar aslında hepimiz MOMBIEYİZEki Görüntüle 1690760
Meraba canim sutun doyuruyordur ama bebekler mama yi sevip alisinca onu icmeden rahat etmezler nasil bir masal bir oyuncak uyku oncesi uykusunun geldigini hatirlatiyo mama da bebekler icin oyleoluyor hemsiremiz soylemisti oglum da bir aylik oldugunda sutum gelmemisti bir gun yorgunluktan o gun mama vwrmek zorunda kaldim ogunden sonra her gece uyueken o mamayi istedi ne zaman icti o zaman uyuduKizlar kriz geçiricem benimkini emzirdim bayada bi emdi yatirdim ama surekli aranio vermiyoncede agliyor sabahtan beri kacinciya emzirdim hatirlamiyorum 10 dk da bi emio ama doymuyor bugun saglik ocagina gittik kontrole mama verme kilo alimi gayet iyi dedi ama vermiyince doymuyor yaa napicami sasirdim sabahtan beri uyumayan doymayan bebek mamayi icince uyudu sutum mu doyurmuyor anlamadim gitti![]()
bunlar büyüyene kadar ve konuşana kadar anlayamayacağız sanırımBizdede ayni durum var.sabah 6:00 dan 14:30 kadar uyumadi ve sürekli ağladı. Sonra biraz uyudu.uyandi karnini doyurdu.simdi yine uyumuyor ve niyetide yok uyumaya.hic böyle degildi niye böyle yapiyor anlamadim.
Eyvah yandik deseneMeraba canim sutun doyuruyordur ama bebekler mama yi sevip alisinca onu icmeden rahat etmezler nasil bir masal bir oyuncak uyku oncesi uykusunun geldigini hatirlatiyo mama da bebekler icin oyleoluyor hemsiremiz soylemisti oglum da bir aylik oldugunda sutum gelmemisti bir gun yorgunluktan o gun mama vwrmek zorunda kaldim ogunden sonra her gece uyueken o mamayi istedi ne zaman icti o zaman uyudu![]()
40ından önce bu kadar yoktu yani böyle delice ağlamıyordu ama baştan beri hep var.
Benim dikisler düştü canım her dusa girdiğimde de sabunluyorum kurutsun diyeBenim esim kuyruk sokumu ameliyati oldu, sonrasında kafasi kopacak gibi bas agrisi cekti.O aağrıyiben biliyorum senin yasamani istemem pek razi değilim dedi. Ben cok istedim ama bisey de diyemedim. agrimin tavan yaptiginda yalvardim ebelere ama.artik olmaz dediler, epidural verirsek daha gec dogurrusun dediler. Oylece olmadim canim..
dr bana pansuman vermedi, vagi norm diye bi krem sizlamam gecti gibi ani bi hareket yapmazsam cok şükür.
Dikişler de düşecek mi yoksa eriyecek mi bilmiyorum açıkçası :/
mesela forum oglan anneleri olarak isteyenler olabilir bu cilek kizi :) masallah yerim yaa ne tatliiii :)
Oyyy maşallah sana Tombiş ☺bizim de var aynı yelekten. Benimki şapkayı sevmiyor yahuuteyzeleri kızımın 40ı çıktı istemeye gelirler mi yakında![]()
Benim dikisler düştü canım her dusa girdiğimde de sabunluyorum kurutsun diye
teyzeleri kızımın 40ı çıktı istemeye gelirler mi yakında![]()
Oyyy maşallah sana Tombiş ☺bizim de var aynı yelekten. Benimki şapkayı sevmiyor yahuu