2015 Ekim Anneleri

İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Tedavi ile mi gebeliğiniz

merhaba herkese:)

Ben gebeliğimi bugün öğrendim henüz çok çok yeni :)Allah hepimize, bütün hamilelere, hamile kalmak isteyenlere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bende muhtemelen ekim sonu kasım başı gibi doğum yapıcam Allahım nasip ederse inş.2015 kasım anneleri yoktu bende buraya geliyim dedim:))

Merhaba

Oncelikle hayirli olsun.. Bende hamileligimi cok erken ogrenMistim. Hergun kontrol ediyordum ekim anneleri Grubu varmi diye . :) seni cok iyi anliyorum o yuzden ♡

Hayirli olsun canim.Amin canim insallah.. ♡♡

Cok gecmis olsun canim. Umarım igne ve Ilac ise yarar sag saglim bebisini kucaklarasin..

Bende ekim ayinda dogum yapmayi bekliyorum ustelik ilk hamisligim cok heyecanliyim hala hamile deilmisim gibi geliyor inanamiyorum:) benim belirtilerim kokuya hassasiyet, ortak kullanilan seylerden tiksinme ornegin isyerinde surdugum arabadan tiksinme geldi direksiyonu tuvalet kagidina sarip suruyorum, kapi kollarindan musluklarin tutacaklarindan falan bayagi tiksindim aranizda benim gibi olan varmiii?? Onun disinda goguslerdeki agrilarim devam ediyor, bulantilarim basladi ama 3 defa kustum onuda yedigim bisey dokundu diye yorumladik doktorumla cunku ayni gun 3 defa kustum.. Yorgunluk basladi

Hayirli olsun canim. Benimde ilk hamileligim. Bende cok heycanliyim. Benim sadece kokuya hassasiyetim var oda biraz. Onun disinda hicbirseyim yok. Inan bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum. :)

Biraz önce idrar testinde çift çizgiyi ben de gördüm.. Kan testine yarın gidicem kuzlar inş. Bende aranızdayım

Kızlar ne gibi değişiklikler yaşıyorsunuz nasıl gidiyor hamileliğiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…