- 6 Şubat 2015
- 1.291
- 1.362
- 48
- 42
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Amin inşallahMerhaba hanımlar Allah nasip ederse inşallah bende ekimde anne olucam.Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Tedavi ile mi gebeliğinizMerhaba kızlar bende ekim ayında anne olcam Allah nasip ederse, Allahım bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin bu arada keseyi gördüm ayın ikisinde kalp atışı,için gitcem inşallah duyarım miniğimin kalbini
merhaba herkese:)
Ben gebeliğimi bugün öğrendim henüz çok çok yeni :)Allah hepimize, bütün hamilelere, hamile kalmak isteyenlere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bende muhtemelen ekim sonu kasım başı gibi doğum yapıcam Allahım nasip ederse inş.2015 kasım anneleri yoktu bende buraya geliyim dedim:))
merhaba kızlar bende 6+4 gunluk hamileyim bulantılarım 2 gundur biraz biraz başladı belim çok ağrıyor uykum hiç yok :) allah yardımcımız olsunn
Merhaba kızlar bende ekim ayında anne olcam Allah nasip ederse, Allahım bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin bu arada keseyi gördüm ayın ikisinde kalp atışı,için gitcem inşallah duyarım miniğimin kalbini
merhaba bende kısmetse ekim ayında doğum yapacak anne adayıyım.
fakat bir haftadır kahverengi lekelenme yaşıyorum. doktorum dün düşük önleyici iğne yaptı.
ve progestan isimli hapı verdi. benimle aynı durumu paylaşan varmı
Bende ekim ayinda dogum yapmayi bekliyorum ustelik ilk hamisligim cok heyecanliyim hala hamile deilmisim gibi geliyor inanamiyorum:) benim belirtilerim kokuya hassasiyet, ortak kullanilan seylerden tiksinme ornegin isyerinde surdugum arabadan tiksinme geldi direksiyonu tuvalet kagidina sarip suruyorum, kapi kollarindan musluklarin tutacaklarindan falan bayagi tiksindim aranizda benim gibi olan varmiii?? Onun disinda goguslerdeki agrilarim devam ediyor, bulantilarim basladi ama 3 defa kustum onuda yedigim bisey dokundu diye yorumladik doktorumla cunku ayni gun 3 defa kustum.. Yorgunluk basladi
Hayirli olsun canim. Saglikla insallahKızlar merhaba bende nasipse ekimde ikinci bebeğimi dünyaya getireceğim :)
İnşallah canım ilki kaç yaşındaKızlar merhaba bende nasipse ekimde ikinci bebeğimi dünyaya getireceğim :)
10 yaşında canım sanırım seninde ikinci hamileliğin seninki kaç yaşında?İnşallah canım ilki kaç yaşında
12 benimde10 yaşında canım sanırım seninde ikinci hamileliğin seninki kaç yaşında?
Allah bağışlasın kardeş çok istiyor benimki senin tedaviylemi oldu benim ikiside tüp bebek12 benimde
gözün aydın cnm hoş geldin aramıza :)Biraz önce idrar testinde çift çizgiyi ben de gördüm.. Kan testine yarın gidicem kuzlar inş. Bende aranızdayım
yok tedavi değil benim ikinci bebeğim olcak Allahım nasip ederseİnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Tedavi ile mi gebeliğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?