bak bir de battaniye örmüştüm bunuda atmıştım buraya parça parça örüp diktim kedileride etamin işler gibi sonradan işledim üzerine..farklı modeller arıyorum ben kati erkek için cok az sey var ördüklerinde resimler atar mısın örnek olsun bizede..
Kızlar bugün English Home da %50 indirim varmış bebek ürünlerinde. Ben de gittim bi kaz tüyü yastık, bi 6-12 ay uyku tulumu, bi battaniye, bi nevresim Takım'ı, bi aile aldım. Çok güzellerEki Görüntüle 1503211
al cnm telde yüklü olanlar bunlardı yeni bitirdiklerimde var fermuarlı kapşonlu falanda ördüm ama onları sonra resimlerim.. yapmak istediğin olursa özelden anlatırım nasıl olduğunu..
baykuşlu ör cnm baykuşlu bereler yaz google amcam çıkarır sana hemen onların içinde var erkek için olanlar..kafayı yicem heee .bere modeli bakıyorumm hep kızlara göre ..boncuklu... taşlı ....fiyonklu....ne ararsan laynnn bizim oğlanların başı kelmi de güzel model yok
amin canım yaa inşallah...aaaay hepsi birbirinden güzel en önemlisi senin el emeğin.. inş içlerinin dolduğunu da görürüz cnm :)
Kızlar bugün English Home da %50 indirim varmış bebek ürünlerinde. Ben de gittim bi kaz tüyü yastık, bi 6-12 ay uyku tulumu, bi battaniye, bi nevresim Takım'ı, bi aile aldım. Çok güzellerEki Görüntüle 1503211
Benim baktığım babytech olan tekerlekliydi. Ama öğrendim kiii aynı modelden çooook markanın varmış :) diğerlerine de bakmak lazım :)
bereyi bıraktım english home daldımbaykuşlu ör cnm baykuşlu bereler yaz google amcam çıkarır sana hemen onların içinde var erkek için olanlar..
kafayı yicem heee .bere modeli bakıyorumm hep kızlara göre ..boncuklu... taşlı ....fiyonklu....ne ararsan laynnn bizim oğlanların başı kelmi de güzel model yok
karacaya da bak cnm ben bunu aldım yedek nevresim seti.. oyuncağıda setin içinde çoook tatlı..bereyi bıraktım english home daldımaç gözlü gibiyim
canın sağ olsun senin.örerim ni dimeküzülmene gerek yok canım, sen kız modelleri ör, bizim gibi kızı olacak olupta örgüden anlamayanlara hediye edersin
Tabi canım ben varım senin gibi doktorum kesinlikle tuz yok dedi ... benim annem preklemsi geçirdi o yüzden riskli gruptayim dikkat ediyorum. ..Bugün ilk Tetanoz iğnemizi vurdurdum.Ağrım varKan tahlili verdim ve tansiyonuma baktırdım 15/9 du Cumaya kadar takip edecekmişiz. Dikkat etmem gerekir. Bebegim icin tehlikeliymis yüksek tansiyon. Canım çook sıkıldı. Böyle sorunu olan var mı hanımlar
çok tatlıymış katti..orayada bakayımkaracaya da bak cnm ben bunu aldım yedek nevresim seti.. oyuncağıda setin içinde çoook tatlı..
Miskim koş koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş taze bunlar tazeeeeeee english home a koşşşşş durmaaaaaaanammmmmmm pamuklu battaniye 12 lira
Ben de canım satış fiyatı 90 tl idi... neden iade edeceksin????dün bende aldım ama iade etmeyi düşünüyordum güzel demek kaça aldın sen 90 tl ye aldım ben.
canın sağ olsun senin.örerim ni dimek
Ben buna da baktım bayağı bir şey var 13 Parça var içinde. Bir de banyo setleri de var. Ayrıca kaliteli de buna da bakacağım.karacaya da bak cnm ben bunu aldım yedek nevresim seti.. oyuncağıda setin içinde çoook tatlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?