- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
yok canım bilmiyorum geçen gün bize de joker mağazasındaki görevli arkadaş söyledi, bunun bir de grisi gelecek diye. ara sıra kontrol ediyorum ama hala gelmedi. o zaman ilk bulan diğerine haber versin :)ayy patatescim bu kdr olur :) ben de nette beşiğin yorumlarına bakarken, yurtdışında silver grey i olduğunu gördüm ama trde heryerde fuşya var, biz dove grey olanı aldık ki o bile biçok mağazada yoktu, en son gittiğimiz chiccodan sipariş edebildik, dha gelmedi düşün :)) biara silver grey i yurtdışından mı sipariş etsek dedik ama gümrüğe takılıyo, bir de orda vergi vermek gerekiyor diye vazgeçtik.. chiccodaki görevli de henüz silver grey rengi ne zmn gelir bilmiyoruz, ama kutusunda açmazsanız değişim yapabiliriz dedi.. sen ne zmn trde satışa çıkıcak biliyo musun canım?
bişey soracam .çoğunluk park yatak taraftarı sanırım..mobilya beşik alan varmı netten..
ya zor olmazsa link atabilirmisin.merak ettim sizinkinin modeli.şuan bende bakıyorum bikaç siteden..sanırım büyüyen almıcam benBiz aldık canım. Hepsiburada dan büyüyen beşik aldık. kurduk bile. Bizde bir sıkıntı çıkmadı, hatta kalite açısından endişelerimizi yok etti. Dedesi de park yatak almış. Hangisini beğenirse ona yatsın diye. Birbirimizden habersiz oldu biraz gerçi ama.. Biz beşiğin küçük hâli ve büyük hâli için de ayrı yatak aldık. 5-6 yaşlarında beğendiği oda takımını alacağız inşallah..
ya zor olmazsa link atabilirmisin.merak ettim sizinkinin modeli.şuan bende bakıyorum bikaç siteden..sanırım büyüyen almıcam ben
Gozunuz aydin canim Allah tamamina erdirsinkızlar günaydınnnnnnn bugün çok güzel bir gün en yakın arkadaşım hamile :)) aramız 4 ay olucakkk :)))
nasıl yani...ablam büyüyen kullanmıştı ama sıkıntı olmamıştı..büyüyen derken kast edilen beşiğin boyunun büyümesi değilmiBuyuyen besiklerin buyumemis hali cok tehlikeli geliyo bana nedense Allah korusun azcikk haraketlenince dusu vercekcek cocuk gibi küçük ve derinlikleri az
Gozunuz aydin canim Allah tamamina erdirsin
nasıl yani...ablam büyüyen kullanmıştı ama sıkıntı olmamıştı..büyüyen derken kast edilen beşiğin boyunun büyümesi değilmi
Besik halinden normal baza haline donuyor.
http://www.n11.com/baby-tech-beyaz-kelebekler-60120-besik-P18197445
Ben bunu alcam ilgilenirsen sende sene incele istersen cani
ben kızımda belisin oda takımı almıştım büyüyen beşikli, herkes napcaksın daha bebeğe odayı yatamıcak demişti ama ben beğenmiş ve almak istemiş almıştım. bir de park yatak almıştık. evet kızım 1,5 yaşına kadar odasında yatmadı ama benim kızım sebepsiz felaket uyku problemliydibişey soracam .çoğunluk park yatak taraftarı sanırım..mobilya beşik alan varmı netten..
çok güzel görünüyor.satıcının diğer ürülerinede bakıcam şimdi...Besik halinden normal baza haline donuyor.
http://www.n11.com/baby-tech-beyaz-kelebekler-60120-besik-P18197445
Ben bunu alcam ilgilenirsen sende sene incele istersen cani
Biraz pahali ama icinde nevresimi korumalari cibinligi yatagi hersey dahil fiyati bubende bunu çok beğeniyorum hemde çok. ama çok pahalı sanki.
400 küsürlüsü var ama onunda ebatları küçük geldi bana.kaç aya kadar yatabilir acaba ondabende bunu çok beğeniyorum hemde çok. ama çok pahalı sanki.
Canim 60 120 standart buyut 2 3 yasa kadr rahat yatar dediler bana hatta 1.5 2 yasina gelince on parmakliklari cikarirsin ustunden atlama riskide kalkar400 küsürlüsü var ama onunda ebatları küçük geldi bana.kaç aya kadar yatabilir acaba onda
50*90'lık çok küçük olur demiCanim 60 120 standart buyut 2 3 yasa kadr rahat yatar dediler bana hatta 1.5 2 yasina gelince on parmakliklari cikarirsin ustunden atlama riskide kalkar
50*90'lık çok küçük olur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?