2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın hanımlar
cumartesı seker yuklemem vardı...zar zor zç kaldım son 5 dk bıle 1 saat gıbı geldı
açlık şekerım 88 ama 50 gr yuklemeden 1 saat sonra 162 çıktı doktorum bıraz yuksek dedı haftaya 100 gr lık yukleme ıstedı
bır arkadaşımda referans aralıgını 110-180 yazmıştı ama anlamadım sanırım 140 ın ustunu yuksek baz alıyorlar..
ben 1 saat açlıga zor dayayndım 100 gr lık yuklemede 3 saat aç kalıcam...yaptırmasammı acaba??

yok canım bilmiyorum geçen gün bize de joker mağazasındaki görevli arkadaş söyledi, bunun bir de grisi gelecek diye. ara sıra kontrol ediyorum ama hala gelmedi. o zaman ilk bulan diğerine haber versin :)

bişey soracam .çoğunluk park yatak taraftarı sanırım..mobilya beşik alan varmı netten..

Biz aldık canım. Hepsiburada dan büyüyen beşik aldık. kurduk bile. Bizde bir sıkıntı çıkmadı, hatta kalite açısından endişelerimizi yok etti. Dedesi de park yatak almış. Hangisini beğenirse ona yatsın diye. Birbirimizden habersiz oldu biraz gerçi ama.. Biz beşiğin küçük hâli ve büyük hâli için de ayrı yatak aldık. 5-6 yaşlarında beğendiği oda takımını alacağız inşallah..

ya zor olmazsa link atabilirmisin.merak ettim sizinkinin modeli.şuan bende bakıyorum bikaç siteden..sanırım büyüyen almıcam ben

ya zor olmazsa link atabilirmisin.merak ettim sizinkinin modeli.şuan bende bakıyorum bikaç siteden..sanırım büyüyen almıcam ben

Buyuyen besiklerin buyumemis hali cok tehlikeli geliyo bana nedense Allah korusun azcikk haraketlenince dusu vercekcek cocuk gibi küçük ve derinlikleri az

Buyuyen besiklerin buyumemis hali cok tehlikeli geliyo bana nedense Allah korusun azcikk haraketlenince dusu vercekcek cocuk gibi küçük ve derinlikleri az
nasıl yani...ablam büyüyen kullanmıştı ama sıkıntı olmamıştı..büyüyen derken kast edilen beşiğin boyunun büyümesi değilmi

bişey soracam .çoğunluk park yatak taraftarı sanırım..mobilya beşik alan varmı netten..
ben kızımda belisin oda takımı almıştım büyüyen beşikli, herkes napcaksın daha bebeğe odayı yatamıcak demişti ama ben beğenmiş ve almak istemiş almıştım. bir de park yatak almıştık. evet kızım 1,5 yaşına kadar odasında yatmadı ama benim kızım sebepsiz felaket uyku problemliydi
1.5 sene 2 saat deliksiz uyku uyumadık biz. park yatak o yüzden yanımızda gayet iyi oldu. kah bizim yatakta kah park yatakta kah yer yatağında yattı büyüdü. yani bu tamamen bebeğinize bağlı bazen naparsanız yapın o ne isterse o oluyor. şimdi 3 yaşında ve odasındaki beşiği yarım yatak yaptık, onda yatıyor. biraz daha büyüsün yatağı tamamen büyüteceğiz. dolapları zaten çok kullandım çok rahat oldu. hiç pişman değilim iyi ki de almışım. şimdi inşallah park yatağı oğluma kullanacağım biraz büyüyünce ona da büyüyen beşik alırım diye düşünüyorum.

400 küsürlüsü var ama onunda ebatları küçük geldi bana.kaç aya kadar yatabilir acaba onda
Canim 60 120 standart buyut 2 3 yasa kadr rahat yatar dediler bana hatta 1.5 2 yasina gelince on parmakliklari cikarirsin ustunden atlama riskide kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…