2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hımm anladım.niyeyse park yataklar içime sinmiyor.haftasonu biraz baktım.ben oda yapmıcam mobilya yatak alıp kendi odamın bi köşesine koyucam..karasız kaldım

400 küsürlüsü var ama onunda ebatları küçük geldi bana.kaç aya kadar yatabilir acaba onda

evet küççük oda buda çok iyi kesin 2-3 yaşına kadar yatar ama işte sonrası için kaldır kenara sakla. beşik konusunda çok kararsızım :)

ben netten bakmıştım.sen bizzat görmüşsün..iyi mal kendini nette bile olsa belli ediyor..senin alacağını çok beğendim.akşam eşime gösterecem
Goster bakalim ne diyecek bunuda gittim bizzat gordum yerinde gayet kaliteli biz cok begendik esimle ve hersey dahil fiyati bu

ya zor olmazsa link atabilirmisin.merak ettim sizinkinin modeli.şuan bende bakıyorum bikaç siteden..sanırım büyüyen almıcam ben

Zor olmaz da canım bu sipariş iş ve işlemlerini hep babası yaptı. Ben tam bilmiyorum. Akşam bakıp özelden atayım mesaj olarak sana inşallah..

günaydın kızlar herkes iyi miii??? ben değilim ayaklarım şişmeye başladı hatta ellerim ve yüzümde de bir tuhaflık var.. birkaç gündür çok yoğundum ondan mı oldu ki acaba.. çok üzülüyorum böyle giderse 32. haftadan sonra çalışamamaktan korkuyorum

canım ben sende daha gerıdeyım ama bende 2 haftadır sısme var ayak bıleklerımde dınlenınce ınıyor bıraz sureklı altına yastık koyarak dınlenmeye calısıyorum ayakta cok kalınca şişiyor malesef

günaydın canlarrrrr
kızlar ben kızımı 1.5 yasına kadar park yatakta yatırdım sonrasında da linkini gönderceğim oda takımını aldım yatağı tek de alabilirsiniz kalitesine kefilim boyası da bebekler için özel boya yani bebek mobilyayı kemirsede zararı yok hoş benimki kemirmedi amayatağı buyuyen korkulukları ve komodinleri kolayca kaldırıp tek kişilik yatak oluyor küçük ve büyük haline ayrı yatak almanıza gerek yok çünkü tek kişilik büyük yatak haline gör alıyorsunuz yayagın uc kısmı komodinlerin altına giriyır ben 3 yasından bırkac ay once korkulukları söktüm altındakı buyuk cekmece gıbı yerı acıyordum ıcıne mınder koymustum zaten cok bı ara yok duserse yuvarlanırsa oraya dusuyordu ben cok memnunum bi bakın isterseniz
http://www.meltemmoduler.com/bebek-odasi/classy-girl

yatak tek basına bu komodinler kalkıp tek yatak oluyor altındakı cekmecelı bolme de tek kısılık yatak boyutunda yuvarlanıp duserse falan hıc sıkıntı yok orada da uyuyabılır benımkı ozellıkle ıner orada uyurdu bazen

canım ilk tavsiyem doktordan haftanı seyahat tarihlerini ve uçuşa engel olmadığını belirten bir rapor mutlaka al, thy istemiyor diye almadım ben, sonra bizim uçtuğumuz havayolu şirketi gerektiğini söyledi. haftamı doğum tarihini falan sordular kendi doktorlarına danıştılar, dönüşte bi rapor alın mutlaka dediler. dubaiden aldım rapor ama dönüşte soran olmadı. velhasılı sen yine de al raporunu için rahat etsin.

suya çok dikkat ettim ben, çok sıcak olduğu için normalin üstünde içtim. özellikle kahvaltıma dikkat ettim her gün yumurta vs. aralarda ayran muz (tok tutuyor iyi oluyor) meyve taşıdım, arada kraker vs ile geçiştirdiğim ara öğünler de oldu malesef. burada yeme içme konusu sıkıntılı olmuyor helal olduğu için her yer, türk restoranları bulduk genelde oralardan yedim. bir iki fast food yemek zorunda kaldım.

ayakkabıların çok rahat olsun, ben sadece spor ayakkabı giydim, hani şu hafıza tabanlardan. dinlenmeye dikkat et, bizim gezimiz daha çok gezi otobüsünde geçti ama yine de çok yol yürünüyor. aralarda durup dinlenmek şart. beni yoran bebiş değil asıl büyük oğlan oldu: ) sizin iklim de daha düzgün olacağı için bunaltmaz güzel olur..

bişey soracam .çoğunluk park yatak taraftarı sanırım..mobilya beşik alan varmı netten..

ben bir yerde kalıcı olsam mobilya tercih ederdim özellikle büyüyebilenlerden. ama internetten almamak gerek diye düşünüyorum çünkü malzemesi ve kullanılan boya çok önemli. yakından görmekte fayda var nacizane düşüncem..

ayyy sen fotoları paylaşınca ben de bi bakayım dedim.. ne tatlı bebiş odaları var.. çok güzeller.. ama ben kendimi tutucam, erkenden oda yapmıcam.. azıcık büyüsün aklı ersin beraber seçelim istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…