hımm anladım.niyeyse park yataklar içime sinmiyor.haftasonu biraz baktım.ben oda yapmıcam mobilya yatak alıp kendi odamın bi köşesine koyucam..karasız kaldımben kızımda belisin oda takımı almıştım büyüyen beşikli, herkes napcaksın daha bebeğe odayı yatamıcak demişti ama ben beğenmiş ve almak istemiş almıştım. bir de park yatak almıştık. evet kızım 1,5 yaşına kadar odasında yatmadı ama benim kızım sebepsiz felaket uyku problemliydi
1.5 sene 2 saat deliksiz uyku uyumadık biz. park yatak o yüzden yanımızda gayet iyi oldu. kah bizim yatakta kah park yatakta kah yer yatağında yattı büyüdü. yani bu tamamen bebeğinize bağlı bazen naparsanız yapın o ne isterse o oluyor. şimdi 3 yaşında ve odasındaki beşiği yarım yatak yaptık, onda yatıyor. biraz daha büyüsün yatağı tamamen büyüteceğiz. dolapları zaten çok kullandım çok rahat oldu. hiç pişman değilim iyi ki de almışım. şimdi inşallah park yatağı oğluma kullanacağım biraz büyüyünce ona da büyüyen beşik alırım diye düşünüyorum.
doğru diyosun..Kucuk olur yani 6 ay felan kullanirsin ancak
400 küsürlüsü var ama onunda ebatları küçük geldi bana.kaç aya kadar yatabilir acaba onda
Daha uygunfiyatli buna benzer mobilyalar ikea da var ama ahsaplari kalitesiz geldi bana isterse sende inceledoğru diyosun..
başlarda hep ikeaya baktım dediğin gibi kalitesiz gibi duruyor...Daha uygunfiyatli buna benzer mobilyalar ikea da var ama ahsaplari kalitesiz geldi bana isterse sende incele
başlarda hep ikeaya baktım dediğin gibi kalitesiz gibi duruyor...
ben netten bakmıştım.sen bizzat görmüşsün..iyi mal kendini nette bile olsa belli ediyor..senin alacağını çok beğendim.akşam eşime gösterecemBen hafta sonu gittim ikeaya bildigin sunta yataklar
Goster bakalim ne diyecek bunuda gittim bizzat gordum yerinde gayet kaliteli biz cok begendik esimle ve hersey dahil fiyati buben netten bakmıştım.sen bizzat görmüşsün..iyi mal kendini nette bile olsa belli ediyor..senin alacağını çok beğendim.akşam eşime gösterecem
Tm cnm ekliyorum ozaman.savhacım ben de 29u alıyorum.
ya zor olmazsa link atabilirmisin.merak ettim sizinkinin modeli.şuan bende bakıyorum bikaç siteden..sanırım büyüyen almıcam ben
kızlar benım gıbı ayakları ve ayak bıleklerı şişen varmı yaaaa
sanki daha çok erken şişmek için...babet gıyemedım düşünün artık ...terlık aldım..nasıl yapıcaz randevum yarın...doktoruna danışan varmı?
yok canım bilmiyorum geçen gün bize de joker mağazasındaki görevli arkadaş söyledi, bunun bir de grisi gelecek diye. ara sıra kontrol ediyorum ama hala gelmedi. o zaman ilk bulan diğerine haber versin :)
selam canım, biz de bi aksililk olmazsa bu cuma ispanyaya gidicez, dha önce de soran olmuştu ama özellikle yeme içme drmlarını nasıl hallettin? onun dışında tavsiye edebileceğin birşeyler var mıdır? şimdiden teşekkürler
bişey soracam .çoğunluk park yatak taraftarı sanırım..mobilya beşik alan varmı netten..
50*90'lık çok küçük olur demi
yatak tek basına bu komodinler kalkıp tek yatak oluyor altındakı cekmecelı bolme de tek kısılık yatak boyutunda yuvarlanıp duserse falan hıc sıkıntı yok orada da uyuyabılır benımkı ozellıkle ıner orada uyurdu bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?