2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bişey soracam .çoğunluk park yatak taraftarı sanırım..mobilya beşik alan varmı netten..
Ben ahşep beşik alıcam bebedecordan almayı düşünüyorum. Ama önce bir bayiden görmeye gidicem içime sinerse kliksadan falan alıcam 50 tl puanı var piyasa fiyatına. kargosu da ücretsiz kurulum videosunu izledim 2 kadın hiç zorlanmadan kurdular.

Beni cezbeden masif ahşap oluşu sunta değil ve yatagından tekstiline herşey dahil fiyata, ayrıca beşiğe uyumlu alt değiştirme ünitesi de satıyorlar. onu da almayı düşünüyorum.

kesinlikle canım 2 yaş civarı ideal oluyor benimkisi her gelene odasını gösteriyordu alışmakta hiç zorluk çekmedi ben de bayılıyorum erkek için olanlar da çok şık

çok teşekkürler bilgiler için benim asıl sorunum salataların ve meyvelerin temizliği, onu nasıl hallederim diye düşünüyorum. 1 hafta salata yememek mümkün değil. evde sirkeye yatırmadan b'şey yiyemiyorum

Evet tatilde salata, meyve ve et tavuk yemeklerine dikkat et
Salatalık malzemeyi ya da meyveyi kendin dışardan temin edip odanda kendin güzelce istediğin gibi yıkayabilirsin.
Saklama kabında yanında taşıyabilirsin.
Diğer türlü çok dikkat edeceklerini sanmıyorum suya batır çıkar yaparlar
Bir de mümkün olduğunca tavuk yeme

Canım benimde sağ ayağım sürekli şişiyor ayakta biraz fazla kalınca oluyor sanırım

şuan resmen bunalıma girdim doktorum hastaneden ayrılmış o kadar memnundum ki artık sadece tüp bebek merkezine devam edicem dedi resmen sinirimden köpürdüm 6 aya kadar gel muayene ol sora şak die ortada kal napıcam ben şimdi güvenicek birini nerden bulucam resmen normal doğumu düşünen ben doktor yüzünden sezeryan düşünmeye başladım aranızda çamlıca veya çakmak erdem hastanesine giden var mı doktor tavsiyesi olan uff çok sinirliyim

hımm anladım.niyeyse park yataklar içime sinmiyor.haftasonu biraz baktım.ben oda yapmıcam mobilya yatak alıp kendi odamın bi köşesine koyucam..karasız kaldım
Bende çok kararsızım canım park beşik çok kullanışlı diyorlar ama benim içime sinmiyor hiç bende büyüyen beşik alacam sanirim

kızlar bugün kanamam oldu. tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdına geldi. hemen doktora gittim. bebeğim yaşıyor çok şükür. eşi aşağıda olduğu için kanamaya da devam edecekmiş. 5 gün rapor yazdı. işim kötü tarafı eşimle tartıştık. hiç hamile gibi davranmıyormuşum. dikkat etmiyormuşum. haklı tabi ama ben sosyal bir insanım. eve kapanamam. ayrıca doktorlar şimdiye kadar bana hiç problem var dinlen demedi sonuçta . bundan sonra yatıcam artık

Gecmis olsun canim dikkatli ol dinlen bol bol

Mutlu pazartesiler hepinize, bursada bugün çok güzel bir kermes açıldı, yeşilde eskiden celebihan konağı olan yerde. Bu sabah çok uygun fiyata öyle güzel şeyler aldım ki.. Bursada olup müsait olan varsa mutlaka gitsin. İşte bunlarda oğlum için aldıklarım, hepsine toplamda 87.5 lira ödedim

ben marketten aldım meyveleri, yanımda taşıdım. salata yemedim açıkcası çok. domates salatalık alıp söğüş gibi yapıp yiyebilirsin.

hımm anladım.niyeyse park yataklar içime sinmiyor.haftasonu biraz baktım.ben oda yapmıcam mobilya yatak alıp kendi odamın bi köşesine koyucam..karasız kaldım
Cnm newjoy mobilya bayisi yokmu sizin orda ona baksana çok güzel ürünleri ben Eymen'e blue birdy oda tkm aldım içimede sindi baksana netten sitesine..

gecmis olsun canim artik fazla is yapma dinlen

kizlar bende bugun seker yuklemem vardi suan sonuclaarimi bekliyorum bebegimde iyiymis sadece biraz dsha fazla su icmemi soyledi

ya çok üzücü olmuş ece kesinlikle çok sinir bozucu bir durum Allah yardımcın olsun umarım içine sinen bir dr bulursun ama sakın sezeryan düşünme mutlaka bulursun kafana göre bir dr cnm

tavsiyeler için çok saol canım.. benim yrn doktor kontrolüm var, ztn dr um onay verirse gidicez, o sırada raporu da isterim :) dubaiye göre tabi ispanya dha serin ama orda da 30-33 derece arası görünüyor.. bakalım bol bol su, meyve ve deniz ürünü yicem sanırım... Kahvaltı da yumurta bulmak kolay ama ayran bulabilir miyiz emin olamadım :) normalde gittiğimiz şehirleri yürüyerek keşfetmeyi dha çok seviyoruz, bu sefer çok yürümemek için hop on hop off gezi otobüslerini kullanırız diye düşündüm ben de

kizlar bende bugun seker yuklemem vardi suan sonuclaarimi bekliyorum bebegimde iyiymis sadece biraz dsha fazla su icmemi soyledi
aman iyi bari bebişin iyi olmasına sevindim ama suyu ihmal etme cnm ne kadar çok içersek bebişler o kadar rahat oluyor içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…