- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 63
- 40
Ben ahşep beşik alıcam bebedecordan almayı düşünüyorum. Ama önce bir bayiden görmeye gidicem içime sinerse kliksadan falan alıcam 50 tl puanı var piyasa fiyatına. kargosu da ücretsiz kurulum videosunu izledim 2 kadın hiç zorlanmadan kurdular.bişey soracam .çoğunluk park yatak taraftarı sanırım..mobilya beşik alan varmı netten..
kesinlikle canım 2 yaş civarı ideal oluyor benimkisi her gelene odasını gösteriyordu alışmakta hiç zorluk çekmedi ben de bayılıyorum erkek için olanlar da çok şıkayyy sen fotoları paylaşınca ben de bi bakayım dedim.. ne tatlı bebiş odaları var.. çok güzeller.. ama ben kendimi tutucam, erkenden oda yapmıcam.. azıcık büyüsün aklı ersin beraber seçelim istiyorum :)
çok teşekkürler bilgiler için benim asıl sorunum salataların ve meyvelerin temizliği, onu nasıl hallederim diye düşünüyorum. 1 hafta salata yememek mümkün değil. evde sirkeye yatırmadan b'şey yiyemiyorumcanım ilk tavsiyem doktordan haftanı seyahat tarihlerini ve uçuşa engel olmadığını belirten bir rapor mutlaka al, thy istemiyor diye almadım ben, sonra bizim uçtuğumuz havayolu şirketi gerektiğini söyledi. haftamı doğum tarihini falan sordular kendi doktorlarına danıştılar, dönüşte bi rapor alın mutlaka dediler. dubaiden aldım rapor ama dönüşte soran olmadı. velhasılı sen yine de al raporunu için rahat etsin.
suya çok dikkat ettim ben, çok sıcak olduğu için normalin üstünde içtim. özellikle kahvaltıma dikkat ettim her gün yumurta vs. aralarda ayran muz (tok tutuyor iyi oluyor) meyve taşıdım, arada kraker vs ile geçiştirdiğim ara öğünler de oldu malesef. burada yeme içme konusu sıkıntılı olmuyor helal olduğu için her yer, türk restoranları bulduk genelde oralardan yedim. bir iki fast food yemek zorunda kaldım.
ayakkabıların çok rahat olsun, ben sadece spor ayakkabı giydim, hani şu hafıza tabanlardan. dinlenmeye dikkat et, bizim gezimiz daha çok gezi otobüsünde geçti ama yine de çok yol yürünüyor. aralarda durup dinlenmek şart. beni yoran bebiş değil asıl büyük oğlan oldu: ) sizin iklim de daha düzgün olacağı için bunaltmaz güzel olur..
çok teşekkürler bilgiler için benim asıl sorunum salataların ve meyvelerin temizliği, onu nasıl hallederim diye düşünüyorum. 1 hafta salata yememek mümkün değil. evde sirkeye yatırmadan b'şey yiyemiyorum
Canım benimde sağ ayağım sürekli şişiyor ayakta biraz fazla kalınca oluyor sanırımHaftasonu benimde sağ ayak bileğimde oldu, solda bişey yoktu, bileğim çıktı, zedelendi falan zannettim
Doktoruma mesaj attım, dinlemeyle geçmezse görelim dedi.
Dün sabah uyandığımda kaybolmuştu, erken başladı ama
cipcilek @miskamber kızlar sizin bahsettiğiniz beşik bu sanırım, tesadüfen başka bi sitede gezerken gördüm, fiyatı da 50 tl kadar daha uygun, fikriniz olsun diye linki veriyorum, isterseniz bi bakın
http://www.kidycity.com/tr-TR/P/UrunDetay/baby-tech-park-besik-set-beyaz/fe216
Bende çok kararsızım canım park beşik çok kullanışlı diyorlar ama benim içime sinmiyor hiç bende büyüyen beşik alacam sanirimhımm anladım.niyeyse park yataklar içime sinmiyor.haftasonu biraz baktım.ben oda yapmıcam mobilya yatak alıp kendi odamın bi köşesine koyucam..karasız kaldım
Gecmis olsun canim dikkatli ol dinlen bol bolkızlar bugün kanamam oldu. tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdına geldi. hemen doktora gittim. bebeğim yaşıyor çok şükür. eşi aşağıda olduğu için kanamaya da devam edecekmiş. 5 gün rapor yazdı. işim kötü tarafı eşimle tartıştık. hiç hamile gibi davranmıyormuşum. dikkat etmiyormuşum. haklı tabi ama ben sosyal bir insanım. eve kapanamam. ayrıca doktorlar şimdiye kadar bana hiç problem var dinlen demedi sonuçta . bundan sonra yatıcam artık
çok teşekkürler bilgiler için benim asıl sorunum salataların ve meyvelerin temizliği, onu nasıl hallederim diye düşünüyorum. 1 hafta salata yememek mümkün değil. evde sirkeye yatırmadan b'şey yiyemiyorum
Cnm newjoy mobilya bayisi yokmu sizin orda ona baksana çok güzel ürünleri ben Eymen'e blue birdy oda tkm aldım içimede sindi baksana netten sitesine..hımm anladım.niyeyse park yataklar içime sinmiyor.haftasonu biraz baktım.ben oda yapmıcam mobilya yatak alıp kendi odamın bi köşesine koyucam..karasız kaldım
gecmis olsun canim artik fazla is yapma dinlenkızlar bugün kanamam oldu. tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdına geldi. hemen doktora gittim. bebeğim yaşıyor çok şükür. eşi aşağıda olduğu için kanamaya da devam edecekmiş. 5 gün rapor yazdı. işim kötü tarafı eşimle tartıştık. hiç hamile gibi davranmıyormuşum. dikkat etmiyormuşum. haklı tabi ama ben sosyal bir insanım. eve kapanamam. ayrıca doktorlar şimdiye kadar bana hiç problem var dinlen demedi sonuçta . bundan sonra yatıcam artık
ya çok üzücü olmuş ece kesinlikle çok sinir bozucu bir durum Allah yardımcın olsun umarım içine sinen bir dr bulursun ama sakın sezeryan düşünmeşuan resmen bunalıma girdim doktorum hastaneden ayrılmış o kadar memnundum ki artık sadece tüp bebek merkezine devam edicem dedi resmen sinirimden köpürdüm 6 aya kadar gel muayene ol sora şak die ortada kal napıcam ben şimdi güvenicek birini nerden bulucam resmen normal doğumu düşünen ben doktor yüzünden sezeryan düşünmeye başladım aranızda çamlıca veya çakmak erdem hastanesine giden var mı doktor tavsiyesi olan uff çok sinirliyim
canım ilk tavsiyem doktordan haftanı seyahat tarihlerini ve uçuşa engel olmadığını belirten bir rapor mutlaka al, thy istemiyor diye almadım ben, sonra bizim uçtuğumuz havayolu şirketi gerektiğini söyledi. haftamı doğum tarihini falan sordular kendi doktorlarına danıştılar, dönüşte bi rapor alın mutlaka dediler. dubaiden aldım rapor ama dönüşte soran olmadı. velhasılı sen yine de al raporunu için rahat etsin.
suya çok dikkat ettim ben, çok sıcak olduğu için normalin üstünde içtim. özellikle kahvaltıma dikkat ettim her gün yumurta vs. aralarda ayran muz (tok tutuyor iyi oluyor) meyve taşıdım, arada kraker vs ile geçiştirdiğim ara öğünler de oldu malesef. burada yeme içme konusu sıkıntılı olmuyor helal olduğu için her yer, türk restoranları bulduk genelde oralardan yedim. bir iki fast food yemek zorunda kaldım.
ayakkabıların çok rahat olsun, ben sadece spor ayakkabı giydim, hani şu hafıza tabanlardan. dinlenmeye dikkat et, bizim gezimiz daha çok gezi otobüsünde geçti ama yine de çok yol yürünüyor. aralarda durup dinlenmek şart. beni yoran bebiş değil asıl büyük oğlan oldu: ) sizin iklim de daha düzgün olacağı için bunaltmaz güzel olur..
aman iyi bari bebişin iyi olmasına sevindim ama suyu ihmal etme cnm ne kadar çok içersek bebişler o kadar rahat oluyor içerdekizlar bende bugun seker yuklemem vardi suan sonuclaarimi bekliyorum bebegimde iyiymis sadece biraz dsha fazla su icmemi soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?