- 17 Aralık 2014
- 168
- 88
- 43
- 35
Cati muayenesi cok afedersiniz 3 tane parmaklari i vajinadan iceri sokuyo acilma varmi diye bakiyo cok anlik bisey kendini sikmazsan acimiyo ama insan refleks olarak sikiyo kendini iste..Canim cookk cokk gecmis olsun ins. Bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz .. Su çati muanesini nasil yapti cnmm cokmu acidii,bende 2hafta sonra olacagimda..
canım göğüs kalkanı için gitti gidiyora bak istersen..diğer sitelere göre fiyat daha uygundu.kargoda bedavaydı..Canım sen göğüs kalkanı almismiydin aldiysa hangi siteden ve ne kadara aldın bende cumartesi ateş ölçer aldım kulaktan olani é bebekten indirimdeydi wewell çok iyi dedi satıcı avent in emzigini aldım 0-6ay olanından ama biberon konusunda kararsız kaldım avent ile dr.browns arasında kararsız kaldım cammi plastikmi alım bilemedim
Canim seninki aceleci cikti desene :) bol bol yat dinlen iki haftayida sag saglim gecirirsen Allah in izniyle biseycik olmaz.
saolun kızlar.. kendimi iyi hissediyorum tek sıkıntı sıcaklar umarım vaktiyle gelir tüm bebişler..Geçmiş olsun canımm
Sağ salim alsak kucağımıza artık bebişlerimizi
Senin minnos donmus ozmn))))benim pasa oturuyo basi yukarda ayaklar asagida makat pozisyonu)))))))masallah kuzularimizaaaaa))
Idrarda protein ve yuksek tansiyon beraberinde .Canım neden preeklemsi çıktı? Tansiyon benim de yüksek çıkmaya başladı damaaşallah size
Geçmiş olsun canım bende de oldu aynı şey. Bol bol dinlen yorma kendini. İnşallah vaktinde alırız bebeklerimizi kucağımıza..Merhaba kizlar bayadan beri girmiyorum insallah herkes iyidir eweli gunu birden bire otururken suyum geldi hemen doktora gittik cati muayenesi falan yapti aman allahim ne cok aciyo o ole sonra ntsye bagladi sancim falan cikmadi ultrosnda suyuma bakti oda normal cikti doktorum bebegin kafasi asagiya donmus dedi sizinti yapabilir dedi simdilik bisey yok bekliyoruz bakalim ama suyun gelmesi cok farkli bi his yavas yavas geliyo simdi korkuyorum birdaha olursa diye
bende özledim kuzum...ayaklar havada yatmaya çalış..iki hafta daha dayanırsa süper olur...kızın kaç haftalık gelmişti...cnm özledim seni yoktun geçen hafta.. evdeyim ama inan bişey yapmıyorum çok sıcak kolumu kaldırasım yok zaten.. hakkımızda hayırlısı olsun umarım vaktinde gelir..
10 dk once tuvalete gitmistim tuvaletim yoktu otururken birden bire yanma hissi oldu sonra ilik ilik akti gitti yani cok aferdersiniz isemek daha hizli oluyo bu yavas yavas oldu kokusunu anlamadim idrar kokmuyodu rengide seffafti..nasıl anladın suyun olduğunu..geçen gece bende uyandığımda sızıntı gibi bişey hissettim..ama okuduğum kadarıyla idrardı..yani idrardan farkı nedir..kıvamı kokusu vs.
Ay kiyamaaaaaaammmm bu bucuruklere ben.benimkide oturuyo teyzesi )))))Benimkide dönmemiş daha yan şekilde duruyor görünüyor
Sagol canim insallah benim birde kuyruk sokumu kemigim cok agriyor yurumekte zorlaniyorum cok baskidan olabilir dedi doktorGeçmiş olsun canım bende de oldu aynı şey. Bol bol dinlen yorma kendini. İnşallah vaktinde alırız bebeklerimizi kucağımıza..
Ayyyy kiyamam minnoslarr iceride donuyolar oturuyolar masallahhhh kuZUcuklaraevet canım 3 hafta önce gittiğimizde baş aşağıya inmişti..doğum pozisyonundaydı..:)
36+4 yada 5 olması lazım yani 37. haftanın içinde gelmişti küvese girmemişti.. inşallah oğlumda ablasına çekecek..bende özledim kuzum...ayaklar havada yatmaya çalış..iki hafta daha dayanırsa süper olur...kızın kaç haftalık gelmişti...
günaydın arkadaşlar :)
haftasonu annemlerin yazlıktaydık, dün gece döndük, bursa yanıyo resmen bugün 37 derece olucakmışşşş!
buarada sbh yataktan kalkmaya çalışırken bnm de özellikle kasığımın bi tarafı ağrı yapıyor, sonra hmn geçiyor, inş bi sıkıntı yoktur..
bi de kızlar çok afedersiniz ama sizin de idrar kokunuz değişti mi? ya da hassaslaştık ondan mı farklı geliyor?
benimkinin baş aşağıda ayaklar solda. bu sabah Sağdan sola geçti yavrum. artık çok merak ediyorum kızlar. bir an önce kucağıma Alıp koklamak istiyorum. aynı zamanda normal zamanında gelsin istiyorum. ne istediğimi ben de bilmiyorum. bir taraftan korkuyorum.Ay kiyamaaaaaaammmm bu bucuruklere ben.benimkide oturuyo teyzesi )))))
Canım kalbindeki aritmi için anestezi ve kalp Dr U karar verir canım senin için genel mi epidural anestezi mi uygun; ama benim öyle kusma olmadı uyanırken, daha önce de 2 defa genel anestezi oldum ben boyun fıtığı ameliyatı da olmuştum hiç kusma olmadı belki bünyeyle mi ilgili bilmiyorum; bu sefer de hayırlısıyla uyanalım da sağlıkla evladımızı kucaklayalım inşPeki zor oluyo mu canim icimde korkuyorum .uyanmasi zor oluyomu anesteziyi verirken nasil bi hiss korkuyorumm RABBIM KORUSUN bide kalbimde aritmim varhemen anesteziden uyaninca kusma bulanti fln oluyomu?
Canım idrarda protein kaç çıktı? 24 saatlik idrar mıydı? Benim de 24 saatlik idrarda 170 çıktı, bugün doktordan haber bekliyorum, sonuçlara bakıp arayacaklar, benim de 4-5 gündür tansiyonum yükseliyor, 13-9,12-8,14-9 falan oluyor. Senin tansiyonun nasıl? Çok mu sordum soruIdrarda protein ve yuksek tansiyon beraberinde .
bizde dün Alaçama Şelaleye çıktık, bütün gün ne rahattı püfür püfür esti. O kadar rahatladım ki, akşam yine Bursaya inince aynı boğucu felaket sıcaklarla yüzyüze gelince uyuyamadımÇatı ağrısı ve kasığımın sol tarafında ağrı yaşıyorum bende özellikle yataktan kalkarken ama kısa sürede geçiyor. Koku hassasiyeti, mide bulantıları ve istifralar tekrar başladı bende 1 haftadır. En olmadık kokuları alıyorum :)
Amin insallah saglicakla gelsinler RABBIM YAVRULARIMIZI BIZE BIZLERI DE YAVRULARIMIZA BAGISLASIN INSALLAHCanım kalbindeki aritmi için anestezi ve kalp Dr U karar verir canım senin için genel mi epidural anestezi mi uygun; ama benim öyle kusma olmadı uyanırken, daha önce de 2 defa genel anestezi oldum ben boyun fıtığı ameliyatı da olmuştum hiç kusma olmadı belki bünyeyle mi ilgili bilmiyorum; bu sefer de hayırlısıyla uyanalım da sağlıkla evladımızı kucaklayalım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?