2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim cookk cokk gecmis olsun ins. Bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz .. Su çati muanesini nasil yapti cnmm cokmu acidii,bende 2hafta sonra olacagimda..
Cati muayenesi cok afedersiniz 3 tane parmaklari i vajinadan iceri sokuyo acilma varmi diye bakiyo cok anlik bisey kendini sikmazsan acimiyo ama insan refleks olarak sikiyo kendini iste..

canım göğüs kalkanı için gitti gidiyora bak istersen..diğer sitelere göre fiyat daha uygundu.kargoda bedavaydı..

Canim seninki aceleci cikti desene :) bol bol yat dinlen iki haftayida sag saglim gecirirsen Allah in izniyle biseycik olmaz.

Geçmiş olsun canımm
Sağ salim alsak kucağımıza artık bebişlerimizi
saolun kızlar.. kendimi iyi hissediyorum tek sıkıntı sıcaklar umarım vaktiyle gelir tüm bebişler..

Geçmiş olsun canım bende de oldu aynı şey. Bol bol dinlen yorma kendini. İnşallah vaktinde alırız bebeklerimizi kucağımıza..

cnm özledim seni yoktun geçen hafta.. evdeyim ama inan bişey yapmıyorum çok sıcak kolumu kaldırasım yok zaten.. hakkımızda hayırlısı olsun umarım vaktinde gelir..
bende özledim kuzum...ayaklar havada yatmaya çalış..iki hafta daha dayanırsa süper olur...kızın kaç haftalık gelmişti...

nasıl anladın suyun olduğunu..geçen gece bende uyandığımda sızıntı gibi bişey hissettim..ama okuduğum kadarıyla idrardı..yani idrardan farkı nedir..kıvamı kokusu vs.
10 dk once tuvalete gitmistim tuvaletim yoktu otururken birden bire yanma hissi oldu sonra ilik ilik akti gitti yani cok aferdersiniz isemek daha hizli oluyo bu yavas yavas oldu kokusunu anlamadim idrar kokmuyodu rengide seffafti..

Geçmiş olsun canım bende de oldu aynı şey. Bol bol dinlen yorma kendini. İnşallah vaktinde alırız bebeklerimizi kucağımıza..
Sagol canim insallah benim birde kuyruk sokumu kemigim cok agriyor yurumekte zorlaniyorum cok baskidan olabilir dedi doktor

bizde dün Alaçama Şelaleye çıktık, bütün gün ne rahattı püfür püfür esti. O kadar rahatladım ki, akşam yine Bursaya inince aynı boğucu felaket sıcaklarla yüzyüze gelince uyuyamadım Çatı ağrısı ve kasığımın sol tarafında ağrı yaşıyorum bende özellikle yataktan kalkarken ama kısa sürede geçiyor. Koku hassasiyeti, mide bulantıları ve istifralar tekrar başladı bende 1 haftadır. En olmadık kokuları alıyorum :)

Ay kiyamaaaaaaammmm bu bucuruklere ben.benimkide oturuyo teyzesi )))))
benimkinin baş aşağıda ayaklar solda. bu sabah Sağdan sola geçti yavrum. artık çok merak ediyorum kızlar. bir an önce kucağıma Alıp koklamak istiyorum. aynı zamanda normal zamanında gelsin istiyorum. ne istediğimi ben de bilmiyorum. bir taraftan korkuyorum.

Peki zor oluyo mu canim icimde korkuyorum .uyanmasi zor oluyomu anesteziyi verirken nasil bi hiss korkuyorumm RABBIM KORUSUN bide kalbimde aritmim varhemen anesteziden uyaninca kusma bulanti fln oluyomu?
Canım kalbindeki aritmi için anestezi ve kalp Dr U karar verir canım senin için genel mi epidural anestezi mi uygun; ama benim öyle kusma olmadı uyanırken, daha önce de 2 defa genel anestezi oldum ben boyun fıtığı ameliyatı da olmuştum hiç kusma olmadı belki bünyeyle mi ilgili bilmiyorum; bu sefer de hayırlısıyla uyanalım da sağlıkla evladımızı kucaklayalım inş

Idrarda protein ve yuksek tansiyon beraberinde .
Canım idrarda protein kaç çıktı? 24 saatlik idrar mıydı? Benim de 24 saatlik idrarda 170 çıktı, bugün doktordan haber bekliyorum, sonuçlara bakıp arayacaklar, benim de 4-5 gündür tansiyonum yükseliyor, 13-9,12-8,14-9 falan oluyor. Senin tansiyonun nasıl? Çok mu sordum soru ama merak içinde olduğumdan senin cevapların önemli .

Kızlarr merhaba;
Cumartesi günü doktor kontrolüm vardı bebeğimm 1650 grm ve 42 cm küçük mü Doktor minyon tipli olucak bebek dedi gelişimi iyi dedi ama burda yazan kiloyla arasında baya var ..

aynen tatlım, bnm de ağrım kısa sürede geçiyor, ama idrar kokumun resmen değiştiğinin farkındayım.. allah korusun enfeksiyon mu var acaba ya da idrarda protein varsa o da koku yapar mı acaba diye düşündüm..

Amin insallah saglicakla gelsinler RABBIM YAVRULARIMIZI BIZE BIZLERI DE YAVRULARIMIZA BAGISLASIN INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…