- 11 Haziran 2015
- 653
- 900
- 53
- 39
Ya ben de dalının sabun tozunu aldim da acabam var hala memnun kaldın mi sen kaç derecede yi kadin renklerine göre ayırdın di mi dicemde öyle yaparsam ben altı makine yikarim en az :) dalının yumusaticisini söyledi kardeşim o kullanmış buse olmadı dedi kızının yeni çok hassas oysakiDunden beri kuzucugumun kiyafetleriyle ugrasiyorum ay ne zormus minik minik kiyafetlerle ugrasmak halada bitiremedim.yikarken ne kullandiniz kizlar dalinin sabun tozunu kullandim ayrica yumusatici kullanmadim
Canım benim de 31+0 1732 gr geldi normal bence varsın tombik olmasınlar saglıklı olsunlarda rahat doğururuzKızlar Merhaba o kadar çok ayrı kaldım ki sizden ahh bu internetsizlikbugün kontrolumuz vardı 1810 gr oglusum az değil mi kilosu nasıl sizce ? Bana az gibi geldi. 2 hafta ya düştü artık kontrolum. Bu sıcaklar beni mahvetti. Geçmişi okumadım inşallah hersey yolundadir
Çok güzeller ellerine saglikKızlar yıldızları keçe ile kendim yaptım ,kolonya siselerini ise satın aldim.:))
Canım ben renklerine ve cinslerInş göre ayırdım. 6-7 makine kadar yıkadım. Dalan roxy sabun tozu kullandım canım. Düşük derecede yıkadım. Hiç bi sorun olmadı örgülerde falan. Şimdi son yıkanan makinenin ütüsü kaldı, onu da ütüledim mi, bitirdim sayılır inş.Ya ben de dalının sabun tozunu aldim da acabam var hala memnun kaldın mi sen kaç derecede yi kadin renklerine göre ayırdın di mi dicemde öyle yaparsam ben altı makine yikarim en az :) dalının yumusaticisini söyledi kardeşim o kullanmış buse olmadı dedi kızının yeni çok hassas oysaki
Canım benim de 31+0 1732 gr geldi normal bence varsın tombik olmasınlar saglıklı olsunlarda rahat doğururuz
Bnm de cumtesi kontrolüm, zaten dr um rutin kan ve idrar ister sanıyorumcanım, idrar kokusu ile ilgili hiç bir farklılık hissetmedim. Ara ara burun tıkanıklığım devam ediyor belki ondan da farketmiyor olabilirim. Sadece bugünlerde az birşey beyaz akıntım oluyor, oda normalmiş gibi geliyor. Tansiyonum hep 10-7 civarında. o yüzden hiç proteinle ilgili birşey düşünmedim. Çarşamba kontrolüm var bakalım o zaman ne diyecek doktorum, o gün sanırım doğum bundan sonraki haftalar ile ilgili bir sürü şey konuşacağız :) senin kontrolün yakın mı doktoruna danış istersen
Ellerine sağlık darısı başıma diyim ama ben bir iki hafta daha beklicem sanırım ben bebise oda yapmıyorum kendi dolabımda raf ayarladım onun için ne kadar geç yikarsam o kadar temiz kalır kullanılan dolap sürekli açılıyor içim rahat etmez yoksaCanım ben renklerine ve cinslerInş göre ayırdım. 6-7 makine kadar yıkadım. Dalan roxy sabun tozu kullandım canım. Düşük derecede yıkadım. Hiç bi sorun olmadı örgülerde falan. Şimdi son yıkanan makinenin ütüsü kaldı, onu da ütüledim mi, bitirdim sayılır inş.
Memnun kaldim canim ben.renklerine gore ayirmadim genelde acik renk zaten gerek duymadim.yumisatica almayi dusunuyorum hangisi guzel bilmiyorim ama.30 derece narinde yikadim.Ya ben de dalının sabun tozunu aldim da acabam var hala memnun kaldın mi sen kaç derecede yi kadin renklerine göre ayırdın di mi dicemde öyle yaparsam ben altı makine yikarim en az :) dalının yumusaticisini söyledi kardeşim o kullanmış buse olmadı dedi kızının yeni çok hassas oysaki
merhaba, muhtemel doğum tarihlerimiz yakın... ben de cumartesi doktora gittim ve bebeğim 1677 gr çıktı bana az geldi ve ısrarla doktora sordum ama gayet normal daha zamanın var ve ilk doğumun kilolu olması iyi birşey değil dedi..Kızlarr merhaba;
Cumartesi günü doktor kontrolüm vardı bebeğimm 1650 grm ve 42 cm küçük müDoktor minyon tipli olucak bebek dedi gelişimi iyi dedi ama burda yazan kiloyla arasında baya var ..
Benim son haftalara denk gelince kaçamak yapıp bende renklere göre ayirmicam sanırım saik cevap içinMemnun kaldim canim ben.renklerine gore ayirmadim genelde acik renk zaten gerek duymadim.yumisatica almayi dusunuyorum hangisi guzel bilmiyorim ama.30 derece narinde yikadim.
Evt canim birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz ve hepimizin dogumu yakin tarihlerde oldugu icin birbirimize tecrubeMrb cnm Hoşbulduk uzun süredir takip ediyorum burayı ama yeni yeni yazmaya başladım paylaşımlar çok güzel anneler birbirine nasıl da destek oluyorlar sevgi paylaşıldıkça çoğalırmış sıkıntı ve sorunlar ise paylaşıldıkça azalıyohemşeri olduğumuza da çok sevindim hangi hastaneye gidiyorsun bakalım
Günaydınlar herkese. Şu doğum izni herkesin kafasını karıştırıyo sanırım. Benim de bi sorum olucak bilenlere. Şimdi benim olası normal doğum tarihim 15 eylül görünüyor. Peki olur da atıyorum sezeryan derse ve 38. Haftada bebişi alırsa o iki hafta doğum sonrasına ekleniyor değil mi mutlaka???ekleniyo deyin nolur nolur nooolur
bilmediğim konular bunlar ama güvenli ellerdesin bu yüzden için rahat olsun. zaten rahat bir insandın yanlış hatırlamıyorsam. üzülmek muhtemelen senin risklerini daha arttıracaktır, çok az kaldı bu saatten sonra inşallah önemli bir sorunla karşılaşmayacaksındır...
cnm toplam 16 hafta izin ne yazıkki 42 de doğarsa senin zararına.. ama hiç bir doğum 42 olmaz 40 haftayı doldurduğunda bebeği alırlar çünkü her an dışkısını yapabilme riski oluyor oda Allah korusun büyük risk..
Kızlar Merhaba o kadar çok ayrı kaldım ki sizden ahh bu internetsizlikbugün kontrolumuz vardı 1810 gr oglusum az değil mi kilosu nasıl sizce ? Bana az gibi geldi. 2 hafta ya düştü artık kontrolum. Bu sıcaklar beni mahvetti. Geçmişi okumadım inşallah hersey yolundadir
yasanın kendisi doğum öncesi 8 hafta-doğum sonrası 8 hafta diyor. doğumun gerçekleşmemesi durumunda sürenin başlaması yasanın ruhuna ve lafzına aykırı görünüyor.
yönetmelikte beklenen tarihten önce veya sonra doğum yapanlar için geçen maddeler
ç) 657 sayılı Kanunun 6111 sayılı Kanunla değişik 104 üncü maddesinin yürürlüğe girdiği 25/2/2011 tarihinden önce erken doğum yapan ve mezkur maddenin yürürlük tarihinde doğum sonrası analık iznini kullanan kadın memurun erken doğum sebebiyle kullanamadığı doğum öncesi analık izni süreleri, kullanmakta olduğu doğum sonrası analık iznine eklenecektir.
d) Doğumun beklenen tarihten sonra gerçekleşmesi halinde, fazladan geçen süreler doğum sonrası analık izni süresinden düşülemeyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?