2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Dunden beri kuzucugumun kiyafetleriyle ugrasiyorum ay ne zormus minik minik kiyafetlerle ugrasmak halada bitiremedim.yikarken ne kullandiniz kizlar dalinin sabun tozunu kullandim ayrica yumusatici kullanmadim
Ya ben de dalının sabun tozunu aldim da acabam var hala memnun kaldın mi sen kaç derecede yi kadin renklerine göre ayırdın di mi dicemde öyle yaparsam ben altı makine yikarim en az :) dalının yumusaticisini söyledi kardeşim o kullanmış buse olmadı dedi kızının yeni çok hassas oysaki

Canım benim de 31+0 1732 gr geldi normal bence varsın tombik olmasınlar saglıklı olsunlarda rahat doğururuz

Canım ben renklerine ve cinslerInş göre ayırdım. 6-7 makine kadar yıkadım. Dalan roxy sabun tozu kullandım canım. Düşük derecede yıkadım. Hiç bi sorun olmadı örgülerde falan. Şimdi son yıkanan makinenin ütüsü kaldı, onu da ütüledim mi, bitirdim sayılır inş.

Canım benim de 31+0 1732 gr geldi normal bence varsın tombik olmasınlar saglıklı olsunlarda rahat doğururuz
bende diyorum kendi kendime çok tombis olsa nasıl çıkarmayı düşünüyorsun diye ama geçen ay normale göre 200 gr fazlası vardı iyi beslenmedim galiba.

kızlar geçenlerde ''karnım sertleşiyo, hareketleri eskisi gibi yoğun hissedemiyorum'' demiştim..
bugün kontrolüm vardı,
meğer kızım dönmüş teyzeleri
baş aşağı doğum pozisyonu almış..
muhtemelen dönmeye çalıştığı süreçten bahsediyosun dedi doktor..

Bnm de cumtesi kontrolüm, zaten dr um rutin kan ve idrar ister sanıyorum ii haberlerle gelmek üzere :)

Ellerine sağlık darısı başıma diyim ama ben bir iki hafta daha beklicem sanırım ben bebise oda yapmıyorum kendi dolabımda raf ayarladım onun için ne kadar geç yikarsam o kadar temiz kalır kullanılan dolap sürekli açılıyor içim rahat etmez yoksa

Memnun kaldim canim ben.renklerine gore ayirmadim genelde acik renk zaten gerek duymadim.yumisatica almayi dusunuyorum hangisi guzel bilmiyorim ama.30 derece narinde yikadim.

Kızlarr merhaba;
Cumartesi günü doktor kontrolüm vardı bebeğimm 1650 grm ve 42 cm küçük mü Doktor minyon tipli olucak bebek dedi gelişimi iyi dedi ama burda yazan kiloyla arasında baya var ..
merhaba, muhtemel doğum tarihlerimiz yakın... ben de cumartesi doktora gittim ve bebeğim 1677 gr çıktı bana az geldi ve ısrarla doktora sordum ama gayet normal daha zamanın var ve ilk doğumun kilolu olması iyi birşey değil dedi..
suyu gayet iyi çıktı nst de iyiydi ayrıca gebeliğe başlangıçta 60 kiloydum şuan 62 kiloyum ona da normal diyor yapınla alakalı diyor...yani herşey normal olunca kilo çok önemli değilmiş..

Memnun kaldim canim ben.renklerine gore ayirmadim genelde acik renk zaten gerek duymadim.yumisatica almayi dusunuyorum hangisi guzel bilmiyorim ama.30 derece narinde yikadim.
Benim son haftalara denk gelince kaçamak yapıp bende renklere göre ayirmicam sanırım saik cevap için

Kizlarcim selamlar umarim herkes iyidir bende artik eksiklerimi tamamladim sayilir yikama isleri kaldi onlari halledicem ins
Ben artik her hafta nst ye gidiyorum 2 haftada bir doktor kontrolune gidiyorum boyle dewam edicekmis...
Buarada icime sinen cantayi aldim sonunda hala almayanlara fikir olsun diye yukluyorum

Eklentiler

• 20150727_160418-1.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 158
Evt canim birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz ve hepimizin dogumu yakin tarihlerde oldugu icin birbirimize tecrube

evet canım ekleniyor.

doktor da öyle dedi, artık bu zamana kadar geldik, bundan sonra halledilir sorun çıkmadan dedi.
inşallah öyle olur :))

ama erken doğurursak süre uzuyor mu bu durumda? 38de doğurunca 18 hafta mı olmuş oluyor, valla kafam karıştı...

canım selamlar uzun zamandır yoktun senle beraber @miskamber de yoktu ikinizi aradı gözlerim :)
nasıl gidiyor? necati beye devam mı ediyorsun? benim bakıcı izine gitti, kızı hala doğum yapmadı, eğer dönmezse ben de trye geleceğim mecburen. eşi de kadın doğumcuymuş medicalparkta sanırım. kendisiyle görüşücem bakalım ssvd destekliyor mu..

yasanın kendisi doğum öncesi 8 hafta-doğum sonrası 8 hafta diyor. doğumun gerçekleşmemesi durumunda sürenin başlaması yasanın ruhuna ve lafzına aykırı görünüyor.

bence de mantıklı olan başlamaması. araştırmak lazım.
o günleri bir görelim de :)

erken doğum halinde kulanamadığımız haftalar doğumdan sonraki günlere ekleniyormuş :) Kızımda 3 hafta erken doğum yapmıştım malesef o zaman yoktu şimdi çok iyi oldu...

canım sağol Allah razı olsun, dün internet yoktu arkadaşlar sordular mevzuattan bi türlü gönderemedim telefon olunca..
erken doğurunca da geç doğurunca da hak kaybı yok çokşükür. erken doğurursak haftalarımız ekleniyor, geç doğurursak da kalan 8 veya 13 hafta doğumdan itibaren başlıyor aynen yukarda dediği gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…