tatlım kasılmalar kasıkta oluyor bebek kendini bi tarafa topluyor rahime aşırı baskı uyguluyor sancı gibi şiddetli değil ara ara olan toplanma ağrıları kasılma dediğim..maşallah kilosu çok güzel inşallah 2 hafta daha durur prens üzmez bizi :) iyi düşünelim iyi olsun. bide kasılmanı tanımlayabilir misin acaba nasıl oluyor ?
Canım ben de oda yapmadım. Park yatak.alıcam daha onu da almadık:) boş bi 2 kapılı küçük dolap vardı onu kullancam şimdilik. Bence en azından şimdilik yıka, ütülemesen bile temiz bi çarşafa sararsın, ben 5 gündür bi yandan yıkadım bi yandan ütüledim. Son ütü biraz önce bitti. Sıcakta zorlandım valla ben.Ellerine sağlık darısı başıma diyim ama ben bir iki hafta daha beklicem sanırım ben bebise oda yapmıyorum kendi dolabımda raf ayarladım onun için ne kadar geç yikarsam o kadar temiz kalır kullanılan dolap sürekli açılıyor içim rahat etmez yoksa
hayır cnm her durumda 16 hafta kullanıyorsun sadece 32. haftada izne ayrılmazsan 37. haftada izne ayrılırsan ama bu aradaki sürede doğum olursa o aktarılıyor..ama erken doğurursak süre uzuyor mu bu durumda? 38de doğurunca 18 hafta mı olmuş oluyor, valla kafam karıştı...
Haklısın sonra bi değişiklik olur . Ne olur ne olmaz alalım o zamanAldım ben okula da verdim al sende okul kabul etmese bile elinde dursun yarın ne çıkaracakları belli olmaz
canım doktordan seyehat etmesı mumkun deıldır gıbı bı yazı aldım..dedimki ozaman için" hamileliğimin 32. haftasında olmam nedeniyle ekte bir örneği gönderilen raporda da belirtildiği üzere seyehat etmem mümkün olmadığından ve 37. haftadan itibaren doğum iznine ayrılacağımdan ilişiğimin doğum izni bitimine müteakip kesilmesini arz ederim. " gibi bişiler yazmıstım sen kendıne gore duzenle istersen..sewindim senin adınabugun tekrardan aradm canım kurumu atama müdürü açtı teli hepsı yemege cıkmıs çok yardımcı oldu saolsun aps ile yollıyıcam evrakları bırde dilekçe yazıcam sende yazmıstın dımı dılekçe neler yazdn yardımcı olabılırmısın bana?
canim magnezeyum ilaci olarak ne kullaniyorsunkızlar biz geldik hastaneden oğlum çoook aşağıya inmiş anlıyordum zaten kasılmalardan nts sancı çıktı ama doğum boyutunda değil bol bol yat kalkma dedi suyu çok fazlaymış aniden suyun gelebilir öyle bi durumda hemen gel dedi.. kontroller normalde 2 haftada 1 di ama erken doğum riskim varmış bebiş aşağıda olduğu için o yüzden haftaya salı yine gidiyorum kontrole artık her hafta gideceğim.. 2 hafta daha sabretmeliyiz olabildiğince geç olsun doğum dedi en azından 37. haftayı görelim ki küves olayı olmasın dedi.. magnezyum ilacını gün aşırı alıyordum şimdi günde 2 kez alacağım beni ve bebeği doğuma hazırlayıp kuvvetlendiriyormuş ağrıları azaltıyormuş bu da doğumu geciktirirmiş.. bizden haberler böyle bakalım haftaya ne olacak.. bu arada 2400 gr olmuş bebeğim..
Internet paketlerim bitince giremedim şimdi de bitik ama ayrı kalamicam daha fazla unutulmamak güzel o zaman :) necati bey e devam ediyorum tabi ki harika bir doktor ama eşi kendisi gibi değil. Çok sert asık suratli bir kadın. Bir de medical park ta yaşanan bir kaç doğum aksiligi duydum açıkçası pek tavsiye etmem. O zaman gelirsen tanısalim :) necati bey çok yoğun ama yogunlugun arasında ses tonu bile değişmiyor şakalaşmasi ilgisi herkese aynı. Gerçi ben hiç sıra beklemiyorum sağolsun hemen alıyorcanım selamlar uzun zamandır yoktun senle beraber @miskamber de yoktu ikinizi aradı gözlerim :)
nasıl gidiyor? necati beye devam mı ediyorsun? benim bakıcı izine gitti, kızı hala doğum yapmadı, eğer dönmezse ben de trye geleceğim mecburen. eşi de kadın doğumcuymuş medicalparkta sanırım. kendisiyle görüşücem bakalım ssvd destekliyor mu..
Teşekkür ederim canım yazdim yolladim hallettik çok şükür allah cümlemizi iyi insanlarla karsilastirsin inşallahcanım doktordan seyehat etmesı mumkun deıldır gıbı bı yazı aldım..dedimki ozaman için" hamileliğimin 32. haftasında olmam nedeniyle ekte bir örneği gönderilen raporda da belirtildiği üzere seyehat etmem mümkün olmadığından ve 37. haftadan itibaren doğum iznine ayrılacağımdan ilişiğimin doğum izni bitimine müteakip kesilmesini arz ederim. " gibi bişiler yazmıstım sen kendıne gore duzenle istersen..sewindim senin adına
magvital kullanıyorum kuzusu..0
canim magnezeyum ilaci olarak ne kullaniyorsun
Canım kasık ağrısı ayni şekilde bende de oluyor pozisyon değiştirip dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok bence...benim de sarı akıntım oluyor bu hafta idrar tahlili yaptırayım diyorum...günaydın arkadaşlar :)
haftasonu annemlerin yazlıktaydık, dün gece döndük, bursa yanıyo resmen bugün 37 derece olucakmışşşş!
buarada sbh yataktan kalkmaya çalışırken bnm de özellikle kasığımın bi tarafı ağrı yapıyor, sonra hmn geçiyor, inş bi sıkıntı yoktur..
bi de kızlar çok afedersiniz ama sizin de idrar kokunuz değişti mi? ya da hassaslaştık ondan mı farklı geliyor?
Canım az kaldı ayni günlerimiz aman dikkat et yorma kendini...bu arada duyun ne kadar çıktı benim de fazla suyum...kızlar biz geldik hastaneden oğlum çoook aşağıya inmiş anlıyordum zaten kasılmalardan nts sancı çıktı ama doğum boyutunda değil bol bol yat kalkma dedi suyu çok fazlaymış aniden suyun gelebilir öyle bi durumda hemen gel dedi.. kontroller normalde 2 haftada 1 di ama erken doğum riskim varmış bebiş aşağıda olduğu için o yüzden haftaya salı yine gidiyorum kontrole artık her hafta gideceğim.. 2 hafta daha sabretmeliyiz olabildiğince geç olsun doğum dedi en azından 37. haftayı görelim ki küves olayı olmasın dedi.. magnezyum ilacını gün aşırı alıyordum şimdi günde 2 kez alacağım beni ve bebeği doğuma hazırlayıp kuvvetlendiriyormuş ağrıları azaltıyormuş bu da doğumu geciktirirmiş.. bizden haberler böyle bakalım haftaya ne olacak.. bu arada 2400 gr olmuş bebeğim..
Yanmayan yok canım...benim sıcaklarla aram iyidir ama ben bile 2gundur dayanamıyorum...bu arada osgecim pijama takimim geldi çok beğendim iyi ki resimleri koymuşsun buraya içime sinen bir şey aldimyanıyorum a dostlarr
ben de alışkınım aslında Mersin çocuğuyum ama bu hamilelik beni benden Aldı . buarada hangi Takım'ı almıştın canımYanmayan yok canım...benim sıcaklarla aram iyidir ama ben bile 2gundur dayanamıyorum...bu arada osgecim pijama takimim geldi çok beğendim iyi ki resimleri koymuşsun buraya içime sinen bir şey aldim
sarı akıntı bende hep vardı halada varCanım kasık ağrısı ayni şekilde bende de oluyor pozisyon değiştirip dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok bence...benim de sarı akıntım oluyor bu hafta idrar tahlili yaptırayım diyorum...
Bende yaniyorummmmmmm istanbul kavuruyo acayippppp sicakkkkyanıyorum a dostlarr
saol cnm elimden geldiğince iş yapmıyordum zaten dinleniyordum.. suyum için öiktar söylemedi sadece çok fazla dedi cnm..Canım az kaldı ayni günlerimiz aman dikkat et yorma kendini...bu arada duyun ne kadar çıktı benim de fazla suyum...
yanıyorum a dostlarr
Bende yaniyorummmmmmm istanbul kavuruyo acayippppp sicakkkkcol sicaklari offf acaba dogumumuz zamani da bole mi olcak hava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?