2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım içindeki sıkıntıyı endişeyi alması için inşirah suresi var..çok kısa bir sure..bol bol oku günlük

Ev

t kuzum burda hastane bedava veriyomus ben de almis bulundum. Ama gercekten trde pahali burda tanesi 3$a satiliyor.

evet tatlım duymuştum bn de internetten yurtdışı sipariş verdim, 5 $ a aldım burda satan yerler var ama en uygun 30 tlye görmüştüm, böyle alınca 15 tl ye geldi yaklaşık

günaydın millet..nabersiniz....direnmeye devam....çalışabilirliğimin üçüncü günündeyim....hedef 15 gün yani üç haftaa..
ohhh missss gibi hava..gece çok rahat uyumuşum ...yastığa kafamı koyduğumu hatırlıyorum....çok güzel bikahvaltı yaptım......bi rüzgar bi rüzgar...püfür püfür geldim işyerine..arabada açtım pencereleri açtım müziği sağa sola gülümseye gülümseye geldim..hiç kimseye kızmadım..beni sıkıştıranlara korna bile çalmadım...içimden küfürlerde savurmadım...cici tatlı bi anne oldum....merdivenleride çok rahat çıktım...hülya koçyiğt edasıyla....odama girdim..aaaaa odamda çok serin klimayı açmayayım dedim..o derece serin yani.ayaklarımı uzattım sehpaya...kahvemi söyledim..sebastiyan yapıyor...birazdan hazır olur.............................yalannnnnnnnnnnn yalannnnnnnnnnnnnnnn yalannnnnnnnnhepsi yalan...tamamen tersi bu olaylar zinciriçatlıyorum bildiğin sıcaktan uykusuzluktan...

ayyh miskcim, ne de güzel gidiyordu, okurken bnm günüm bile pozitif enerjiyle dolmuştu ki sonunda soğuk duş etkisi oldu :) alemsiiin

günaydııın buarada, iyi çalışmalar

Off rüyamda nişanım gelmişti koştur koştur eşime söylüyordum askim kalk nişanım geldi diye

Supersin miskkk)))))

Canım ben keçeli magnet siparişi verdim, zaten Ağustos 15 ile 20 arası elime ulaşacak daha bir ay var gelmesine nerdeyse
Artık yavaş yavaş hazırlıkları tamamlamak istiyorum çünkü biliyorum sonra unuturum aklımdan çıkar,

Hanımlar dün ateşölçer ve weewell in hem sterilizatör, hem mama ısıtıcı olan bu ürününü sipariş ettim.

Canım ya bende hazırlanırken başladım söylenmeye, aceleden elimi kapıya çarptım daha çok sinirlendim, benim geçen hafta izne çıkmış olmam lazımdı, neyime çalışabilir raporu, 1 ay daha nasıl dayancam falan diye iyice doldurdum kendimi, işe gelene kadar da söylendim durdum, sonra da çok üzüldüm, bebeği de gerdim sabah sabah, eşimi de

Senin girişi okuyunca ne güzel insanlar pozitif, herkes benim gibi değil diye düşünmüştüm, noktalardan sonraki kısım bitirdi beni

Ahahahah ben de ne pozitif miskcik demistim bayağıda özenmiştim

Off rüyamda nişanım gelmişti koştur koştur eşime söylüyordum askim kalk nişanım geldi diye

Evet, okur olmaz endişeler bende ve cevremdeki hamilelerde de var canım. Ben bol bol elimi karnıma koyup " ya mubdiu celle celeluhu" diyorum canım. Bebek sağlığı için okunan Allah'ın isimlerinden biri. Rabbim sağlıklı, akıllı ve hayırlı versin evlatlarımızı.. aminn..

Günaydın herkeseee kızlar ya bugün 34+2 oldum haftaya kontrolüm var normal doğum da çooook istiyorum ama sanırım bebeğim hala dönmedi arkadaşım da benim sezeryana 1 gün kalan döndü rahat ol döner daha dese de doktorum 35 36 dan sonra dönmeyeceğini daha doğrusu çok düşük bi ihtimal OLDUĞUNU söledi..beni rahatlatın ya var mı Etrafında böyle bi öyküsü olan

SAĞLIKLI EVLAT ICIN AYETI KERIME:
Arapça:هُوَ الَّذ۪ي خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ وَجَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا لِيَسْكُنَ اِلَيْهَاۚ فَلَمَّا تَغَشّٰيهَا حَمَلَتْ حَمْلاً خَف۪يفاً فَمَرَّتْ بِه۪ۚ فَلَمَّٓا اَثْقَلَتْ دَعَوَا اللّٰهَ رَبَّهُمَا لَئِنْ اٰتَيْتَنَا صَالِحاً لَنَكُونَنَّ مِنَ الشَّاكِر۪ينَ
Latince:Huvellezi halekakum min nefsiv vahidetiv ve ceale minha zevceha li yeskune ileyha, felemma teğaşşaha hamelet hamlen hafifen fe merrat bih, felemma eskalet deavellahe rabbehuma lein ateytina salihal lenekunenne mineş şakirin.
Meal:Sizi bir tek candan (Âdem´den) yaratan, ondan da yanında huzur bulsun diye eşini (Havva´yı) yaratan O´dur. Eşi ile (birleşince) eşi hafif bir yük yüklendi (hamile kaldı). Onu bir müddet taşıdı. Hamileliği ağırlaşınca, Rableri Allah´a: Andolsun bize kusursuz bir çocuk verirsen muhakkak şükredenlerden olacağız, diye dua ettiler.
(7/189)

Ahahahah ben de ne pozitif miskcik demistim bayağıda özenmiştim
hayaller nisan 25 derece , hayatlar ağustos 37 derece.....sıcak beynimi yaktı sabah sabah

Evet, okur olmaz endişeler bende ve cevremdeki hamilelerde de var canım. Ben bol bol elimi karnıma koyup " ya mubdiu celle celeluhu" diyorum canım. Bebek sağlığı için okunan Allah'ın isimlerinden biri. Rabbim sağlıklı, akıllı ve hayırlı versin evlatlarımızı.. aminn..

Kızlar normal doğuma yardımcı perine masajı diye bişi duydum çok etkili oluyormuş doğumda.bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…