- 27 Ekim 2013
- 316
- 254
- 53
Günaydın, ayakları sağ kaburgamın oralarda, arada çok sert tekmeliyor, canım acıyor.kızlar benim oğlan çok canımı yakıyor hareket ederken. sanki iç organlarım berelenmiş gibi. sizde durumlar nasıl ?
canım içindeki sıkıntıyı endişeyi alması için inşirah suresi var..çok kısa bir sure..bol bol oku günlükkızlar sizde de var mı bilmiyorum ama beni bazı korkular sardı daha önce de söylediğim gibi. doğum yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladığım gibi bebek için de endişelenmeye başladım. sağlıklı olacak mı yoksa sıkıntılı olup küvezde kalacak mı? böyle zamanlarda her inançlı insan gibi ben de Allah'a sığınma ihtiyacı hissediyorum. Bebeğin sağlıklı olması için dua arıyorum. kuran Okumayı da bilmiyorum bu arada. netten baktım bir Sürü şey var. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?tabi bu durum bazı Arkadaşlara Saçma da gelebilir ama içimden böyle geliyor.
Ev
t kuzum burda hastane bedava veriyomus ben de almis bulundum. Ama gercekten trde pahali burda tanesi 3$a satiliyor.
günaydın millet..nabersiniz....direnmeye devam....çalışabilirliğimin üçüncü günündeyim....hedef 15 gün yani üç haftaa..
ohhh missss gibi hava..gece çok rahat uyumuşum ...yastığa kafamı koyduğumu hatırlıyorum....çok güzel bikahvaltı yaptım......bi rüzgar bi rüzgar...püfür püfür geldim işyerine..arabada açtım pencereleri açtım müziği sağa sola gülümseye gülümseye geldim..hiç kimseye kızmadım..beni sıkıştıranlara korna bile çalmadım...içimden küfürlerde savurmadım...cici tatlı bi anne oldum....merdivenleride çok rahat çıktım...hülya koçyiğt edasıyla....odama girdim..aaaaa odamda çok serin klimayı açmayayım dedim..o derece serin yani.ayaklarımı uzattım sehpaya...kahvemi söyledim..sebastiyan yapıyor...birazdan hazır olur.............................yalannnnnnnnnnnn yalannnnnnnnnnnnnnnn yalannnnnnnnn hepsi yalan...tamamen tersi bu olaylar zinciri çatlıyorum bildiğin sıcaktan uykusuzluktan...
Supersin miskkk)))))günaydın millet..nabersiniz....direnmeye devam....çalışabilirliğimin üçüncü günündeyim....hedef 15 gün yani üç haftaa..
ohhh missss gibi hava..gece çok rahat uyumuşum ...yastığa kafamı koyduğumu hatırlıyorum....çok güzel bikahvaltı yaptım......bi rüzgar bi rüzgar...püfür püfür geldim işyerine..arabada açtım pencereleri açtım müziği sağa sola gülümseye gülümseye geldim..hiç kimseye kızmadım..beni sıkıştıranlara korna bile çalmadım...içimden küfürlerde savurmadım...cici tatlı bi anne oldum....merdivenleride çok rahat çıktım...hülya koçyiğt edasıyla....odama girdim..aaaaa odamda çok serin klimayı açmayayım dedim..o derece serin yani.ayaklarımı uzattım sehpaya...kahvemi söyledim..sebastiyan yapıyor...birazdan hazır olur.............................yalannnnnnnnnnnn yalannnnnnnnnnnnnnnn yalannnnnnnnn hepsi yalan...tamamen tersi bu olaylar zinciri çatlıyorum bildiğin sıcaktan uykusuzluktan...
Canım ben de Magnet yaptırıcam ama Ay'ı tam belli olmadığından yaptıramıyorum; Eylül'ü zor bekler diyo Dr usg ye göre ben de bilemedim olmadı doğumdan sonra sipariş ederim Mevlüt'e veririm diye düşündüm; hastanede ve evde geçmiş olsuna bebek çikolatası veririz bilemedim ki napsam
Canım ya bende hazırlanırken başladım söylenmeye, aceleden elimi kapıya çarptım daha çok sinirlendim, benim geçen hafta izne çıkmış olmam lazımdı, neyime çalışabilir raporu, 1 ay daha nasıl dayancam falan diye iyice doldurdum kendimi, işe gelene kadar da söylendim durdum, sonra da çok üzüldüm, bebeği de gerdim sabah sabah, eşimi degünaydın millet..nabersiniz....direnmeye devam....çalışabilirliğimin üçüncü günündeyim....hedef 15 gün yani üç haftaa..
Ahahahah ben de ne pozitif miskcik demistim bayağıda özenmiştimgünaydın millet..nabersiniz....direnmeye devam....çalışabilirliğimin üçüncü günündeyim....hedef 15 gün yani üç haftaa..
Off rüyamda nişanım gelmişti koştur koştur eşime söylüyordum askim kalk nişanım geldi diye
tşk ederim canımayyh miskcim, ne de güzel gidiyordu, okurken bnm günüm bile pozitif enerjiyle dolmuştu ki sonunda soğuk duş etkisi oldu :) alemsiiin
günaydııın buarada, iyi çalışmalar
SAĞLIKLI EVLAT ICIN AYETI KERIME:kızlar sizde de var mı bilmiyorum ama beni bazı korkular sardı daha önce de söylediğim gibi. doğum yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladığım gibi bebek için de endişelenmeye başladım. sağlıklı olacak mı yoksa sıkıntılı olup küvezde kalacak mı? böyle zamanlarda her inançlı insan gibi ben de Allah'a sığınma ihtiyacı hissediyorum. Bebeğin sağlıklı olması için dua arıyorum. kuran Okumayı da bilmiyorum bu arada. netten baktım bir Sürü şey var. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?tabi bu durum bazı Arkadaşlara Saçma da gelebilir ama içimden böyle geliyor.
Evet olabilir canim.. Bu sabah kasiklarimda ilkkez gidiklanma hissettim..Bu son zamanlar gecmiyo yahuuuTecrubeliyse anlamistir tabii.. Burda da elle bakiyolar bebegin pozisyonuna .
Canım ya bende hazırlanırken başladım söylenmeye, aceleden elimi kapıya çarptım daha çok sinirlendim, benim geçen hafta izne çıkmış olmam lazımdı, neyime çalışabilir raporu, 1 ay daha nasıl dayancam falan diye iyice doldurdum kendimi, işe gelene kadar da söylendim durdum, sonra da çok üzüldüm, bebeği de gerdim sabah sabah, eşimi de
Senin girişi okuyunca ne güzel insanlar pozitif, herkes benim gibi değil diye düşünmüştüm, noktalardan sonraki kısım bitirdi beni
Ahahahah ben de ne pozitif miskcik demistim bayağıda özenmiştim
kızlar sizde de var mı bilmiyorum ama beni bazı korkular sardı daha önce de söylediğim gibi. doğum yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladığım gibi bebek için de endişelenmeye başladım. sağlıklı olacak mı yoksa sıkıntılı olup küvezde kalacak mı? böyle zamanlarda her inançlı insan gibi ben de Allah'a sığınma ihtiyacı hissediyorum. Bebeğin sağlıklı olması için dua arıyorum. kuran Okumayı da bilmiyorum bu arada. netten baktım bir Sürü şey var. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?tabi bu durum bazı Arkadaşlara Saçma da gelebilir ama içimden böyle geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?