hayaller nisan 25 derece , hayatlar ağustos 37 derece.....sıcak beynimi yaktı sabah sabah
Evet canim baktim internetten neyin nesiymis diye onu yapicak ne bende cesaret var nede kocamda maleseffffKızlar normal doğuma yardımcı perine masajı diye bişi duydum çok etkili oluyormuş doğumda.bilginiz olsun.
ağustosta hamile kalıyoruz topikçe nisan gibi doğuruyoruz....ne sıcak görürürüz ne uykusuzlukikincileri bebişleri kışa denk getirelim yoksa bu sıcaklar bizde iki kat etki yapıyor ...
ağustosta hamile kalıyoruz topikçe nisan gibi doğuruyoruz....ne sıcak görürürüz ne uykusuzluk
Neden sacma olsun canim dert de derman da her zaman Allahtandir tabi ki ona sigincaz.ben de kuran okumayi bilmiyorun turkcesinden okurum okumak istedigimde yasin gibi sureleri.o yuzden burdaki yasin okumalara hic katilmadim.namaz kilmayi da bilmiyodum esim bebegimi karnindayken namaz kilmani istiyorum dedi iki rekat kilmayi ogrendim sayesinde.insallah hepsini kilmayi nasip eder allah.manevi huzur baska bisey.ibadetle beraber bol dua etmek insani cok rahatlatiyorkızlar sizde de var mı bilmiyorum ama beni bazı korkular sardı daha önce de söylediğim gibi. doğum yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladığım gibi bebek için de endişelenmeye başladım. sağlıklı olacak mı yoksa sıkıntılı olup küvezde kalacak mı? böyle zamanlarda her inançlı insan gibi ben de Allah'a sığınma ihtiyacı hissediyorum. Bebeğin sağlıklı olması için dua arıyorum. kuran Okumayı da bilmiyorum bu arada. netten baktım bir Sürü şey var. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?tabi bu durum bazı Arkadaşlara Saçma da gelebilir ama içimden böyle geliyor.
6 kilo aldim toplam 60 kg oldum ama ben de goremiyormusum ya deneyince sok oldumtest ettim göremiyorum
ben pazartesi aldımslm kızlar aranızda 32. haftada çalışabılır raporu alan var mı
slm kızlar aranızda 32. haftada çalışabılır raporu alan var mı
ben pazartesi aldım
ben dün aldım canımm..
benim raporda 32 haftalık gebe olup 5 hafta daha çalışabilir şeklinde bi yazı yazmışlar...sanırım 37+0 da bitiyor çünkü 39+6 'da doğum olması lazım..kafam karıştı bi saniye hesap yapayımpekı canım raporu en fazla kac gun verıyorlarmıs bılgın var mı yanı rapor 37+0 da mı yoksa 37+6 da mı bıtıyor
kacıncı haftada bıtıyor raporun canım 37+0 mı 37+6 da mı
Kızlar normal doğuma yardımcı perine masajı diye bişi duydum çok etkili oluyormuş doğumda.bilginiz olsun.
slm kızlar aranızda 32. haftada çalışabılır raporu alan var mı
36+6 mı diyorsun seda yoksa 36+0 mıbenim anladığım kadarıyla 36 + da tekrar rapor verecek doktorum çünkü ben raporu aldığımda 31+ 3 deydim 32 haftasında olup 5 hafta daha çalışabilir yazıyordu rapaorumda 37. haftaya girdiğimizdede çalışamaz diye rapor alacaz 37+ da alırsan 38. haftana girmiş olursun 36+ alman lazım
36+6 mı diyorsun seda yoksa 36+0 mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?