2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar normal doğuma yardımcı perine masajı diye bişi duydum çok etkili oluyormuş doğumda.bilginiz olsun.
Evet canim baktim internetten neyin nesiymis diye onu yapicak ne bende cesaret var nede kocamda maleseffff

Arkadasimin nisani geldi ve devlet hastanesine goturduler,bende 37.haftadan once dogan bebeklerin sezeryan olacagi algisi vardi.meger 33.haftada bile normal oluyormuş, ebeler suyunu patlatmis ve normal yoldan 33.haftasinda 2300 gr bebek dunyaya getirdi, Kuvozde kalmadi,bu birazda sans isi sanirim.

ağustosta hamile kalıyoruz topikçe nisan gibi doğuruyoruz....ne sıcak görürürüz ne uykusuzluk

Aynısını dün dedim eşime yazın hamile kalıp baharda doğurcam ikinciyi diye
Hem kışın günler kısa olunca zaman daha çabuk geçiyor, hem de uykudur, sıcaktır şudur budur etkilenmez.

Neden sacma olsun canim dert de derman da her zaman Allahtandir tabi ki ona sigincaz.ben de kuran okumayi bilmiyorun turkcesinden okurum okumak istedigimde yasin gibi sureleri.o yuzden burdaki yasin okumalara hic katilmadim.namaz kilmayi da bilmiyodum esim bebegimi karnindayken namaz kilmani istiyorum dedi iki rekat kilmayi ogrendim sayesinde.insallah hepsini kilmayi nasip eder allah.manevi huzur baska bisey.ibadetle beraber bol dua etmek insani cok rahatlatiyor

Kizlaaarrr saka maka az kalmis dogumlara insallahhh 36hafta 9ay bitiyo geri sayim basliyo insalllahhh YA RABBIM SAGLIKLI KUZUCUKLAR NASIP ET BIZLERE INSALLAHHH AYYY HEYECANLANDIM BIRDEN

pekı canım raporu en fazla kac gun verıyorlarmıs bılgın var mı yanı rapor 37+0 da mı yoksa 37+6 da mı bıtıyor
benim raporda 32 haftalık gebe olup 5 hafta daha çalışabilir şeklinde bi yazı yazmışlar...sanırım 37+0 da bitiyor çünkü 39+6 'da doğum olması lazım..kafam karıştı bi saniye hesap yapayım

kacıncı haftada bıtıyor raporun canım 37+0 mı 37+6 da mı

benim anladığım kadarıyla 36 + da tekrar rapor verecek doktorum çünkü ben raporu aldığımda 31+ 3 deydim 32 haftasında olup 5 hafta daha çalışabilir yazıyordu rapaorumda 37. haftaya girdiğimizdede çalışamaz diye rapor alacaz 37+ da alırsan 38. haftana girmiş olursun 36+ alman lazım

Kızlar normal doğuma yardımcı perine masajı diye bişi duydum çok etkili oluyormuş doğumda.bilginiz olsun.

bnm okuduğum kitapta da bahsediyor bu masajdan.. bikaç video da izledim, hatta gittiğimiz doğuma hazırlık kursundaki eğitmen de çok faydalı olduğunu ve nasıl yapıldığını anlattı ama bilen birinin yapması gerekir sanki.. bn de kendi kendime cesaret edemedim :/

36+6 mı diyorsun seda yoksa 36+0 mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…