2015 eylül- ekim- kasım-aralıkta tüp bebek denemesi yaptıracaklar

Bende dondurulmuş yok maalesef ilkini geçen sene ocakta 2.temmuzda denedik 2. Kimyasal gebelikti benimde sonra 3. İçin cesaret edemedim:) bu yıla bıraktım bakalim hayırlısı:)

Nautilus Nautilus kimyasal gebelik ten sonra doktorun ne dedi nasıl bir yol izleyecekmis şimdi söyledi mi[/

Tedavinin detayları o ay belli olacak. Yumurta ve rahmin durumuna bakarak karar verecem dedi. Geçen sefer uzun protokol yapıldı. Benim tek yumurta var daha önce diğeri kist ile birlikte alındı. Çok şükür buna rağmen iyi yumurta elde edildi. Ancak yinede tedavi şeklinde değişikliklere gideceğiz dedi. Ben tutunmadan sorun olduğunu dusunup histereskopi yapılmasını istedim ancak detayları ile açıklayıp erken olduğunu söyledi. Senin doktorun açıkladımi? Bu arada ben İstanbul dayım sen nerde yasiyorsun

ankarada yaşıyorum canım. benim 2. yapılmadan önce ofis histeroskopi yapıldı temiz çıktı rahim. 5 tane blastokist embriyom vardı transfer yapıldı. kalanların 5. gün çoğalması durmuş :) devam etseydiler dondurulacaktı. 2. tedavide olmayınca benden ve eşimden doktorum genetik bir kan testi varmış onu yaptırmamızı istedi. bu arada benim rahatsızlığım polikistikover

ankarada yaşıyorum canım. benim 2. yapılmadan önce ofis histeroskopi yapıldı temiz çıktı rahim. 5 tane blastokist embriyom vardı transfer yapıldı. kalanların 5. gün çoğalması durmuş :) devam etseydiler dondurulacaktı. 2. tedavide olmayınca benden ve eşimden doktorum genetik bir kan testi varmış onu yaptırmamızı istedi. bu arada benim rahatsızlığım polikistikover

Aynı sorunu bizde yasadik. Çoğalmaları durdu. Rabbim bu yolda hic birimizi çok fazla ugrastirmasin. İnşallah bu tedavide mutlu sonuca ulasiriz

Aynı sorunu bizde yasadik. Çoğalmaları durdu. Rabbim bu yolda hic birimizi çok fazla ugrastirmasin. İnşallah bu tedavide mutlu sonuca ulasiriz
Amin inşallah :) bundada vardır bir hayır :) Allah'ım her zaman en hayırlısını versin bizim için

tedavi öncesi neler yapıyorsun ilaç falan kullanıyor musun

Amin inşallah :) bundada vardır bir hayır :) Allah'ım her zaman en hayırlısını versin bizim için

tedavi öncesi neler yapıyorsun ilaç falan kullanıyor musun

Benim doktorum biraz değişik yaklaşıyor. Folik asit iciyorum onun dışında verdiği bir ilaç yok. Ha keza bende triod sorunu var bazı vitaminler sıkıntı olabiliyor. Bu ay rutin ilaçların dışında hiç bir şey kullanmayacam. Belki önümüzdeki ay vitamin alıp başlasam mi diyorum. Senin doktorun bir ilaç verdimi?

Benim doktorum biraz değişik yaklaşıyor. Folik asit iciyorum onun dışında verdiği bir ilaç yok. Ha keza bende triod sorunu var bazı vitaminler sıkıntı olabiliyor. Bu ay rutin ilaçların dışında hiç bir şey kullanmayacam. Belki önümüzdeki ay vitamin alıp başlasam mi diyorum. Senin doktorun bir ilaç verdimi?
bana sadece polikistkoverlere veriyorlar genelde metformin (şeker hapı) birde coraspirin kullanmaya devam et dedi :) ama ben kullanmadım :KK48::KK48: şeker hapını kullanmaya başlayacağım birde kilo veriyim diye uğraşıyorum kilo vermek önemli benim gibi polikistikoverlılar için

bana sadece polikistkoverlere veriyorlar genelde metformin (şeker hapı) birde coraspirin kullanmaya devam et dedi :) ama ben kullanmadım :KK48::KK48: şeker hapını kullanmaya başlayacağım birde kilo veriyim diye uğraşıyorum kilo vermek önemli benim gibi polikistikoverlılar için

Bende de durum pek farklı değil. Triode bağlı insulin direnci için şeker hapı verildi. Düzenli kullanmaya çabalıyorum. İlk tedaviye başladığımda pko olabilir denmişti ama daha sonra amh testi ile olmadığı anlaşıldı.
:KK48::KK48::KK48::KK48:

Kızlar merhaba. Acaba devlette mi yaptırıyosunz özelde mi

Ben hic yaptrmadm cnm ama doktor bi süre ara verelim aşılama deneyelim dedi. Ben de direk tüpe geçeyim diyorum ama fiyat beni korkutuyo açıkçası :KK43:

Görünürde bi sorun yok ama aşılama da pahalı. O yüzden direk tüp bebek mi diye düşünüyorum. Ne kadara yaptıracaksınz

X