Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 3. denememi eylül gibi düşünüyorum :)
Sende mi 3. Denemeni yapacaksınİnşallah bu 3 deneme hepimiz için son olur.
Sende mi 3. Denemeni yapacaksın
Nautilus kimyasal gebelik ten sonra doktorun ne dedi nasıl bir yol izleyecekmis şimdi söyledi mi[/
Tedavinin detayları o ay belli olacak. Yumurta ve rahmin durumuna bakarak karar verecem dedi. Geçen sefer uzun protokol yapıldı. Benim tek yumurta var daha önce diğeri kist ile birlikte alındı. Çok şükür buna rağmen iyi yumurta elde edildi. Ancak yinede tedavi şeklinde değişikliklere gideceğiz dedi. Ben tutunmadan sorun olduğunu dusunup histereskopi yapılmasını istedim ancak detayları ile açıklayıp erken olduğunu söyledi. Senin doktorun açıkladımi? Bu arada ben İstanbul dayım sen nerde yasiyorsun
ankarada yaşıyorum canım. benim 2. yapılmadan önce ofis histeroskopi yapıldı temiz çıktı rahim. 5 tane blastokist embriyom vardı transfer yapıldı. kalanların 5. gün çoğalması durmuş :) devam etseydiler dondurulacaktı. 2. tedavide olmayınca benden ve eşimden doktorum genetik bir kan testi varmış onu yaptırmamızı istedi. bu arada benim rahatsızlığım polikistikover
Amin inşallah :) bundada vardır bir hayır :) Allah'ım her zaman en hayırlısını versin bizim içinAynı sorunu bizde yasadik. Çoğalmaları durdu. Rabbim bu yolda hic birimizi çok fazla ugrastirmasin. İnşallah bu tedavide mutlu sonuca ulasiriz
Amin inşallah :) bundada vardır bir hayır :) Allah'ım her zaman en hayırlısını versin bizim için
tedavi öncesi neler yapıyorsun ilaç falan kullanıyor musun
bana sadece polikistkoverlere veriyorlar genelde metformin (şeker hapı) birde coraspirin kullanmaya devam et dedi :) ama ben kullanmadım şeker hapını kullanmaya başlayacağım birde kilo veriyim diye uğraşıyorum kilo vermek önemli benim gibi polikistikoverlılar içinBenim doktorum biraz değişik yaklaşıyor. Folik asit iciyorum onun dışında verdiği bir ilaç yok. Ha keza bende triod sorunu var bazı vitaminler sıkıntı olabiliyor. Bu ay rutin ilaçların dışında hiç bir şey kullanmayacam. Belki önümüzdeki ay vitamin alıp başlasam mi diyorum. Senin doktorun bir ilaç verdimi?
bana sadece polikistkoverlere veriyorlar genelde metformin (şeker hapı) birde coraspirin kullanmaya devam et dedi :) ama ben kullanmadım şeker hapını kullanmaya başlayacağım birde kilo veriyim diye uğraşıyorum kilo vermek önemli benim gibi polikistikoverlılar için
Kızlar merhaba. Acaba devlette mi yaptırıyosunz özelde mi
Ben hic yaptrmadm cnm ama doktor bi süre ara verelim aşılama deneyelim dedi. Ben de direk tüpe geçeyim diyorum ama fiyat beni korkutuyo açıkçası