2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

happyNow

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
3.635
2.080
Merhaba sevgili Eylül Gelinleriii :)

Ağustos Eylül Ekim fark etmiyor aslında. 2015 Geliniyseniz telaş , heyecan her yanınızı sarmış olabilir :)
Eh ama şöyle bir durum var kii aynı ay içerisinde gelin oluyorsak telaşlarımız aynı aşamada olabilir, ya da bazılarımızın atladığını bir diğerimiz hatırlatabilir..

Alışveriş zaten başka bir dünya! :)
Neler aldık, neleri alacağız?
Hangi eşya nerede daha uygun?..
Hangi firma daha kaliteli?
Eksikler fazlalar neler??
Kısacası evliliğe giden yolda yapılacak her ne varsa burada birlikte paylaşalım istedim..

Bunu istediysem önce kendimden başlamalıyım sanki değil mi ? :KK70:
O zaman anlatayım..
23 yaşındayım biz 7 senedir birlikteyiz ve kısmetse 5 Eylül'de evleniyoruz. Salon kısmı tamam ama tabi ki henüz nikah dairesinden gün alamadık . Bizim belediyemiz 3,5 aylık periyodlar ile veriyormuş nikah tarihini. O sebepe Nisan ortası-Mayıs gibi almak gerekecek sanıyorum. Ama kına kısmı ben de hala kocamaan bi soru işareti! Nerede olacak nasıl olacak bilemiyorum. Organizasyon şirketi araştıyorum bir yandan. O konuda kafam allak bulak..
Onun dışında ailelerden yardım almadan herşeyi kendimiz yaptığımızdan şuan sudan çıkmış balık gibiyiz. Her yere yetişmeye çalışıyoruz. Hakkını yiyememem benden çok nişanlım zorlanıyor. üzerinde daha çok yük var çünkü.
Oturma odamızı masa sandalyemizi almış, bir yandan taksit ödüyorduk. Geçen haftada gidip yatak odamızı aldık. O da taksitli tabi :)
Haftasonu uzun zamandır belirlemeye çalıştığımz beyaz eşyaları da alacağız sanırım. Ama onu nakit alacağız çünkü taksitli fiyat ile nakit arasında 1000-1500 TL oynuyor totalde..
Beyaz daha doğrusu gri eşyalarımı Samsung almaya karar verdim. Gittiğim firmalarda Samsung u baya övdüler. Sadece televizyonu LG alacağız. O da samsung artık istetediğimiz boyut tv üretmiyormuş.

E çok detaya girmeden keseyim. Konuştukça çıkar zaten meydana :KK70:

Hepinize benden kocaman bir Merhaba!!
Buyrun Sohbet edeliiiim :)

merhabaa :KK45: bende ekim ayında evlencez inş kısmet olursa yarın düğün tarihi almaya gelcekler bakalım ne olcak:-)

merhabaa :KK45: bende ekim ayında evlencez inş kısmet olursa yarın düğün tarihi almaya gelcekler bakalım ne olcak:-)

Merhaba canıım :)
Çok sevindim adına, çok tatlı bir heyecan bu hakikatten. Biz salonu tuttuktan sonra 32 dişimizi göstere göstere dönmüştük eve resmen. Hala çok heyecanlanıyorum :)
Siz ne zamandır birlikteydiniz ve ne zamandır nişanlısınıız :)

kasım 2012 de başladık ekim 2014 te nisanlandık.... bakalım tarih kendi aramızda konusuyoduk ama ailerler yarın bir araya gelip konusacak inş güzel gecer heycan ve stres var biraz ufff su anlar bir an önce bitsede hersey hooop düzene girse. daha düğün hazırlık çeyiz bakımından da elle tutulur bişi yok bende. kız evi naz evini biz baya abarttıkta:KK45: benim babam hala beni evlendirme düşüncesini kabul edemiyor. bakalım bundan sonra ne olcak:KK45:

kasım 2012 de başladık ekim 2014 te nisanlandık.... bakalım tarih kendi aramızda konusuyoduk ama ailerler yarın bir araya gelip konusacak inş güzel gecer heycan ve stres var biraz ufff su anlar bir an önce bitsede hersey hooop düzene girse. daha düğün hazırlık çeyiz bakımından da elle tutulur bişi yok bende. kız evi naz evini biz baya abarttıkta:KK45: benim babam hala beni evlendirme düşüncesini kabul edemiyor. bakalım bundan sonra ne olcak:KK45:

Haha :KK70: Bizim kakadar abartabildiniz mi acaba. Onu gel de bana sor. Nişan olmadan önce annem babama çaktırmak için e extravolume de evlenince biz yanlız olucaz şudur budur diye konu açmış. Babamın tepki " saçma sapan konuşma ne evlenmesi" :KK70: Nişan aşamasına gelmek beni bir hayli zorladı. Hala inanamasam daa sonunda başardık. Sonrasında düğün tarihini biz de sizin gbii kendi aramızda konuşuyorduk da aileler konuşunca benimkiler ne dicek ya daha değil derlerse diye korkmuştum.. Ama hiç korktuğum gibi olmadı gayet kolay kabullenildi bu kısım..
Çeyiz kısmı hayli zor canım. O kadar çok ayrıntı, o kadar çok masraf var kii. Her gün aklımıza yeni bişey geliyo..
Bir de borçsuz evlenme çabasındayız ..
Seninkiler de böyle kolayca kabullenirler umarım. Sonra başlasın salon gezmeler :KK70:
Bu arada Ekim olacaksa elinizi çabuk tutun. Salon bakarken erken sanmıştım ama her yer dolmuş bile neredeyse

ahh ahhh benim nişan aşamam zaten başka bir maceraydı 2 defa babası babama geldi babam daha düşünmüoruz diye yolladı. araya akrabalar giriyo bababm onları yolluo benle konusuyo yok olmaz daha erken derken ne yaptım ettim sonunda evet dedirttim bu da 1 sene sürdü:KK45: isteme oldu dedem verdi sonra basladı ben vermedim deden verdi demelere:KK45: daha yeni yeni alışıo dünde aramışlar sze kahveye gelmek istiyoruz diye bi gittim köpürüo düğün tarihi almaya geliyorlar diye:KK45: konustum ettim saknleştirdim şimdi hersey yolunda gibi inş bişey çıkarmaz sonucta yarına daha çok var:KK45::KK45:
evet gercekten düğün salonları bulmak çok sıkıntı oluyo birde küçük bir ilde yaşayınca daha zor oluyor. inş istediğimiz tarihlerde buluruz.

ahh ahhh benim nişan aşamam zaten başka bir maceraydı 2 defa babası babama geldi babam daha düşünmüoruz diye yolladı. araya akrabalar giriyo bababm onları yolluo benle konusuyo yok olmaz daha erken derken ne yaptım ettim sonunda evet dedirttim bu da 1 sene sürdü:KK45: isteme oldu dedem verdi sonra basladı ben vermedim deden verdi demelere:KK45: daha yeni yeni alışıo dünde aramışlar sze kahveye gelmek istiyoruz diye bi gittim köpürüo düğün tarihi almaya geliyorlar diye:KK45: konustum ettim saknleştirdim şimdi hersey yolunda gibi inş bişey çıkarmaz sonucta yarına daha çok var:KK45::KK45:
evet gercekten düğün salonları bulmak çok sıkıntı oluyo birde küçük bir ilde yaşayınca daha zor oluyor. inş istediğimiz tarihlerde buluruz.
Haha ben vermedin deden verdi çok iyiymiş cidden ya :KK70: Onlar hiçbir zaman kabullenmeyecekler galiba bu durumları.
Yarına da çook var hakikatenn :p Ben de merak ettim bak senin durumun sonucunu şimdi. Yarın bruadan haber ver mutlaka :KK70:
Nerede yaşıyorsun sen ? Dediğin gibi ben İstanbul da zorlandım bulurken hem de ocakta tutmuş olmamıza rağmen.
İnşallah gönlüne göre bir yer bulursun sen de

ben bartındayım ve düğün yapabileceğimiz yerler gercekten kısıtlı. en kötü ihtimal ertelenir tarih babamdan mıtlusuda olmaz bu durumda:KK49: tabi ki veririm burdan haber bende merakla bekliyorum sonucunu. hoş anlıyorumda tek kız olunca babada düşkün olunca böyle sıkıntılı oluyor işte ne yaparsın.

ben bartındayım ve düğün yapabileceğimiz yerler gercekten kısıtlı. en kötü ihtimal ertelenir tarih babamdan mıtlusuda olmaz bu durumda:KK49: tabi ki veririm burdan haber bende merakla bekliyorum sonucunu. hoş anlıyorumda tek kız olunca babada düşkün olunca böyle sıkıntılı oluyor işte ne yaparsın.
Anlamak lazım zaten hikatten kolay değil çünkü. Biz iki kız kardeşiz. Ablam 2,5 sene kadar önce evlendi. Şimdi ben de son olunca ve dediğin gibi düşkün olunca biraz zorluyor onları bu durum.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Dediğin gibi en fazşa biraz daha geç olur ama olur :) Ki benim içime doğan babanın kabul edeceği (belki biraz suratla falan ama :KK70: )

inş canım. senin ablanda baya sorun çıkarmıştır babam diye düşünüyorum. etrafımda arkadaslarımdan gördüğüm sey çünkü ilk kızlarda baba insanın burnundan getiriyor ikincide biraz daha rahat oluyor tecrübeli oluyorlar heralde:KK9:

inş canım. senin ablanda baya sorun çıkarmıştır babam diye düşünüyorum. etrafımda arkadaslarımdan gördüğüm sey çünkü ilk kızlarda baba insanın burnundan getiriyor ikincide biraz daha rahat oluyor tecrübeli oluyorlar heralde:KK9:
Kesinliklee! O da nişanı çok zor kabul ettirdi bir de üstüne üstlük düğün tarihi konuşulduğunda babam ne düğünü ne evliliği dedi :KK70: Hayır nişanlı kız ne yapacaktı acaba onu hiçbirimiz çözemedik .
Ve dediğin gibi ben de biraz daha tecrübeliydi. Babam çok sohbet eden konuşkan biri değildir. Ablam kendi zamanında odnan çok şikayet etmişti. İnsanlarla konuşmadı vs diye. Bizimkilerle baya sohbet etti. Mutfakta şok üstüne şok yaşamıştık resmen :)..

veee dün aksam konusuldu düğün tarihim alındı 10 ekim evleniyorum inş:KK9::KK9:

TE="evintekprensesi, post: 39295107, member: 564106"]veee dün aksam konusuldu düğün tarihim alındı 10 ekim evleniyorum inş:KK9::KK9:[/QUOTE]
Caniim cok sevindim yaa hadi gozun aydinn. Hayirli ugurlu olsuun insalllahhh :))) kolay oldu muu :)

TE="evintekprensesi, post: 39295107, member: 564106"]veee dün aksam konusuldu düğün tarihim alındı 10 ekim evleniyorum inş:KK9::KK9:
Caniim cok sevindim yaa hadi gozun aydinn. Hayirli ugurlu olsuun insalllahhh :))) kolay oldu muu :)[/QUOTE]
misafirler gidene kadar hersey güzeldi sohbet muhabbet. misafirler gitti babamın suratı düştü dalıp dalıp gidiyor. üzülüyorum bu haline çok:KK16:

Caniim cok sevindim yaa hadi gozun aydinn. Hayirli ugurlu olsuun insalllahhh :))) kolay oldu muu :)
misafirler gidene kadar hersey güzeldi sohbet muhabbet. misafirler gitti babamın suratı düştü dalıp dalıp gidiyor. üzülüyorum bu haline çok:KK16:[/QUOTE]

Ee doganin konunu buu:) alisacak elbet canim uzulme.. İlk zamanlar zor olacak hepimiz icim. Hem aileler hem biz.. Ama nihayetinde olmasi gerek:)

X