merhaba arkadaşlar;
Allah hepimize kolaylıklar getirir inşallah, kısaca anlatayım size, uzun zamandır bebiş için uğraşıyorum en son tüp aşamasına geldim, adana başkent hastanesinde başladım tedaviye önce rahimiçinde polip buldu doktorum ve aralıkta ameliyat oldum, sonrasında küçük bir ara vermek zorunda kaldım geçici şehir değişikliğinden, sonra yenilerde gittim görüşmeye doktorumla ve devletten yararlanmak istediğimi söyledim fiyat konusunda, yaşım haricinde hiç bir şarta uygun çıkmadım, daha öncelerde ankarada 5 kere aşılama oldum ama hepsi ilaçlı, devletin şartlarından biri iki tane iğneli yaptırman, uymadığım için başkentin bana çıkardığı fiyat sigortasız olursa 6000 tl, kafam karıştı, aslında ağustosda başlamak istiyordum ama maddi açıdan beklemeye geçmiştimki zaten sperm kalitesi açısından eylül-ekim daha iyi dediler, neyse sonra aklıma o arada iğneli aşılama yaptırıp olmaz ise hastaneden rapor almak geldi, onun haricinde bana ankarada düz mantık tedavi yapmışlar, bir tanıdığın beni aydınlatmasıyla çıktı ortaya, amh yaptırmam lazımmıs, sonra gen haritası çıkartmamız lazımmış, sonra renkli rahim filmi daha mantıklıymış, bana ankarada kan tahlili yaptılar sorun yok yumurtalarıma baktılar sorun yok eşim sperm tahlili oldu sorun yok, rahim filmi çektiler sorun yok, tabi bunlar 2010 yılında felan yapıldı, yani spermlerin sayısı hareketi iyi ama şekline şemaline bakmamışlar, sonra amh dediğim yumurta rezervi gibi bişiymiş ona bakmadılar, sonra rahim filmi aslında renkli ve anestezili oluyomuş ve 5 dakikada bir bakıyolarmış bende öle olmadı, kızlar sizce mantıklı mı, kafam çok karışık