- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.521
canım arkadaşlarım bana destek olup-dularınız ve güzel mesajlarınız için cok teşekkür ederim.. cok şükür atlattık ameliyatım dün 14 de bitti. 18 e kadar cok agrı çektim sonrasında tamponlar alındı ve rahatladım. bugünde öğlen çıkışım yapıldı evimdeyim şükürler olsun. perş kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
Allah ım bebeklerimizi bize bağışlasın...bu arada anestezi etkisiyle ben doğum yaptım sanıyomuşum bebeğimi getirin görcem diyip durmuşum :)
ve Allah tan serklaj ameliyatını açıp youtube dan izlememişim dün ameliyattan sonra merak ettim bi baktım kustum valla berbat bişeymiş..hayatta o psikolojiyle giremezdim ameliyata ..
hepinizi cok seviyor ve öpüyorum
bol bol tatlı mı yesen acabaaa :))Kizlar simdi baktim seker yuklemesi sonuclarima
Ilk kan 76
Ikinci 95
Son 74
95 e uyari vermis rapor
Alt sinir 120 mis
Zaten yok denecek seker vardi eskidende bende
Arada dusup bayilmalarim olmustu
Eee nolcek simdi bu sonuçlarla
iyiyiz canım 7:15 tekahvaltımızı yaptık babamızla, sonra işe yolcu ettik babamızışimdi de arkadaşların dün bahsettiği canan karatayın programını buldum izliyorum. bi taraftan da 400 ml süt koydum bardağa içiyorum
Ohh afiyet olsun yarasin bebegine:))iyiyiz canım 7:15 tekahvaltımızı yaptık babamızla, sonra işe yolcu ettik babamızışimdi de arkadaşların dün bahsettiği canan karatayın programını buldum izliyorum. bi taraftan da 400 ml süt koydum bardağa içiyorum
valla yemin billah benimde icime erkek dogdu fotolara bakinca :)Bebeğin hayırlı sağlıklı olsun canım. Ben oğlumun cinsiyetini 15. Haftada öğrenmiştim. En erken bu haftalarda görünüyor canım. Bu görüntülerden elbette anlamak mümkün değil. 2 hafta daha sık dişini. Ama ben fotolarına baktığımda içime doğan erkek oldu. Hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmiyor.
selam annişler biz bu haftasonu bi çılgınlık yaptık ve tatil rezervasyonu yaptırdık resmen bianda oldubu ara gördüğüm çoğu rüya cıkıyor hatta bi kişiden bahsetsem o kişi ya arıyor ya geliyor ya da aklıma bişey gelse direk aynısını yaşıyorum çok tuhaf haller içerisindeyim son zamanlarda. kalbimiz temizleniyor sanırım hersey içime doğuyor. gecenlerde bi onceki akşam kayınvalidemler bu sene tatile gidelim diyoruz felan diyorlardı öle konusu geçti o gece rüyamda marmarise gitceğimizi gördüm eşime anlattım dünki konuşmanın etkisinde kalmışsındır bu sene tatili unut dedi. C.tesi gunu kayınvalidemler sizde bizimle tatile gelin zaten arabayla gidicez yer var, otel içinde destek cıkarız die teklifte bulundular bizde havada kabul ettik eylülün ilk haftasına marmarise 1 haftalık tatil rezervasyonu yaptırdık fiyatı çok uyguna geldi, hemen eşime bak rüyamda gormuştum demi dedim oda şaşırdı walla iyimi yaptık kötümü bilemedim ama çevremdekiler bebekken tatil daha rahat oluyor diyorlar biraz ayaklanınca zapdetmek zor oluyormuş o zmna kdr 3 aylık olacak kısmetse bakalım inş bebişimiz sağ salim gelirde bizde keyifli keyifli ilk tatilimizi yaparız inşallah :)))))
Şuan bebek sahibi olan arkadaşlarımın önerisi ile aldım canım.tomriscim aman dikkat et cnm..biz ve bebeğimiz temizlikten daha önemliyiz..senin de canın dayanmıyor anlaşılan benim gibi...muhtemelen hareketli olduğundan bebeğin kilosu az çıkmıştır..bir anda bu kadar gerileyeceğini düşünmüyorum...hemen güzel bir beslenme takviyesi haftaya toparlar bebişin....
ayyy çok iyi yapmışsın cnm..benim de ihtiyacım var da karar veremedim markasına felan..sen araştırdın mı..
Bende o programı izlemek istiyorum canım. Ne diye aratayım internette? Hangi kanal, programda çıkmıştı?iyiyiz canım 7:15 tekahvaltımızı yaptık babamızla, sonra işe yolcu ettik babamızışimdi de arkadaşların dün bahsettiği canan karatayın programını buldum izliyorum. bi taraftan da 400 ml süt koydum bardağa içiyorum
Sizede gunaydinnn :))Günaydın anneler ve minnakları.
Canim kapagi acildiktan sonra 6 ay kullanila biliyor:))Kızlar bübchen ürünlerini sipariş etmiştim e bebekten, şampuanıın son kullanma tarihi üzerinde yazmıyor? Napsam iade etsem mi?
Bird dün bi yastık paylaştım hiç yorum yapan olmadı :) bilen bişi söylesin gardaşlar kampanya bitmeden alayım :)
Gunaydinnn:))Gunaydin anneleer
PBen de hiccccc seker kullanmam tatliyi sevmem ama sekerim 179 cikti binyeyle alakaliCanim ole dusunme seker yemiyorum sekerim yoktur deme. Benimde rahmetli dedem hayatinda agzina sigara icki surmemis bi insandi genc yasta cigerleri bitti vefat etti. Neremizde ne sorun var arastirmadan bilemeyiz.
Sanada gunaydinnn :) biz iyiyiz sizde iyisiniz ins benim minnakta 8 de uyandirdi beni babasi kahvaltiya goturdu smdi geldik eve kahvalti sonrasi sabah sporu yapiyoruzzz :))Günaydın minnaklar ve anneleriiiNasılız bakalımmm? Benim minnak sabah sporu yapıyo içerde, arkadaşlarına selamı var
Ben hiç 12 saat aç kalıpta bir dilim pasta yemedim ve sonra 2 saat daha aç kalıp kan vermedim. Hem yesem bile o glikozlu su ile asla aynı şey değil. O pastanın içinde keki var, meyveliyse meyvesi var, fındık, fıstık, ceviz ne tür ise bişeyler var ve bu ek besin maddeleri saf şekerin etkisini azaltarak vücutta bir denge yaratıyor. Kimse o içeceğin bi dilim pasta yada 2 dilim baklavayla vb. aynı şey olduğunu savunmasın çünkü aynı şey değil. Şeker yüklemesi yapılmadan da şekerin yüksek mi değil mi diye öğrenmek mümkünken nie illa o şeyi içesiniz ki. Bundan bikaç yıl sonra o içeceğin ne kafar zararlı olduğunu açıklarsalar hiç şaşmayın. Tıpta böyle şeyler oluyor malesef. İnsanları kobay gibi kullanıyorlar.günaydın canım şimdi bana kızacaksın belki ama canan karatay kadar dengesiz bi kadına sinir olduğum için söylemeden geçemiyorum şu kadını dinlemeyin bi programda söylediğini diğerinde unutuyor resmen Show yapıyor daha bu sabah facede bi grupta yazmışlardı canan karatay d vitamini 14 damla mı ne verin demiş şimdi bebek hastande böbrek büyümesi oluşmuş herhalde şeker yüklemesi yaptırmayın diye bas bas bağırıyor ne kadar büyütüyosuuz şeker yüklemesini aklınızda 50 mg. glikoz sanki hiç bi oturuşta kocamn bir dilim pasta yemediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?