2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

çok geçmiş olsun cnmm şimdiden sonra da çok dikkat etmen gerekicek.. allah sağlıkla bebişini koynuna versin inş..az zamanımz kaldı bana bu haftaları görmek bile hayall gibi geliyordu bundan sonrası sorunsuz geçer işnş cnm. şimdi yatak istirhatı yapıcaksın degıl mi?

Kizlar simdi baktim seker yuklemesi sonuclarima
Ilk kan 76
Ikinci 95
Son 74

95 e uyari vermis rapor
Alt sinir 120 mis
Zaten yok denecek seker vardi eskidende bende
Arada dusup bayilmalarim olmustu
Eee nolcek simdi bu sonuçlarla
bol bol tatlı mı yesen acabaaa :))

günaydın canım şimdi bana kızacaksın belki ama canan karatay kadar dengesiz bi kadına sinir olduğum için söylemeden geçemiyorum şu kadını dinlemeyin bi programda söylediğini diğerinde unutuyor resmen Show yapıyor daha bu sabah facede bi grupta yazmışlardı canan karatay d vitamini 14 damla mı ne verin demiş şimdi bebek hastande böbrek büyümesi oluşmuş herhalde şeker yüklemesi yaptırmayın diye bas bas bağırıyor ne kadar büyütüyosuuz şeker yüklemesini aklınızda 50 mg. glikoz sanki hiç bi oturuşta kocamn bir dilim pasta yemediniz

Kızlar bübchen ürünlerini sipariş etmiştim e bebekten, şampuanıın son kullanma tarihi üzerinde yazmıyor? Napsam iade etsem mi?
Bird dün bi yastık paylaştım hiç yorum yapan olmadı :) bilen bişi söylesin gardaşlar kampanya bitmeden alayım :)

Eklentiler

• image.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 63
Ohh afiyet olsun yarasin bebegine:))

valla yemin billah benimde icime erkek dogdu fotolara bakinca :)

cnm ii yapmışsınız. bende doğumdan önce düşünüyordum nisanın ıkınci haftası falan ama eşim korkuyor rahat edemeyiz endişe ederiz bide kıbrısa gidicektik doğumdan sonra eylülde gitmeye karar verdik sonuç olarak. aynen bebek kucukken her yerde durur rahat edersiniz dediler. denicez bakalım :)) çok huysuz bir bebiş olmaz inş. artık bundan sonra 3 kişi olucaz biyerden başlamak alışmak lazım :)

Şuan bebek sahibi olan arkadaşlarımın önerisi ile aldım canım.

Bende o programı izlemek istiyorum canım. Ne diye aratayım internette? Hangi kanal, programda çıkmıştı?

Canim kapagi acildiktan sonra 6 ay kullanila biliyor:))
Yastigida bilmiyorum canim kullanmadim ama ben sirt destekli olanlardan almayi dusunuyorum sirt ve bel agrim var fazladiyla

Canim ole dusunme seker yemiyorum sekerim yoktur deme. Benimde rahmetli dedem hayatinda agzina sigara icki surmemis bi insandi genc yasta cigerleri bitti vefat etti. Neremizde ne sorun var arastirmadan bilemeyiz.
PBen de hiccccc seker kullanmam tatliyi sevmem ama sekerim 179 cikti binyeyle alakali

Günaydın minnaklar ve anneleriii Nasılız bakalımmm? Benim minnak sabah sporu yapıyo içerde, arkadaşlarına selamı var
Sanada gunaydinnn :) biz iyiyiz sizde iyisiniz ins benim minnakta 8 de uyandirdi beni babasi kahvaltiya goturdu smdi geldik eve kahvalti sonrasi sabah sporu yapiyoruzzz :))

selam anneler nasilsiniz dun dr a gittik oglusum 630 gr olmus boyumuz 30 cm sekerimiz normal plesantamiz da yukari cikmis rahim agzi kalinligi hersey normal cok sukur yalniz benim kolumda kac aydir sivilce gibi kabarciklar olmustu kasiniyordu sisiyordu cildiyeye gittim meger sigilmis nasil bulasmis bilmiyorum ama daha once lazere gitmistim yuksek ihtimal ordan dr rahimede sicramis olabilir dedi catalda bakti birkac tane benziyo dedi ve dogimdan once tedavisi olmadigi icin normal dogum imkansizmis bebegede bulasabilirmis sezeryan sart dedi tam es yukari cikmis diye sevinirken bu cikti neyse cok sukur bebegime birsey olmasinda .
bu gibi supheniz varsa kizlar mutlaka bir kontrol olun derim bebege bulasmasi cok tehlikeliymis cunku dogumdan hemen sonra tedavi olcam ins.

Ben hiç 12 saat aç kalıpta bir dilim pasta yemedim ve sonra 2 saat daha aç kalıp kan vermedim. Hem yesem bile o glikozlu su ile asla aynı şey değil. O pastanın içinde keki var, meyveliyse meyvesi var, fındık, fıstık, ceviz ne tür ise bişeyler var ve bu ek besin maddeleri saf şekerin etkisini azaltarak vücutta bir denge yaratıyor. Kimse o içeceğin bi dilim pasta yada 2 dilim baklavayla vb. aynı şey olduğunu savunmasın çünkü aynı şey değil. Şeker yüklemesi yapılmadan da şekerin yüksek mi değil mi diye öğrenmek mümkünken nie illa o şeyi içesiniz ki. Bundan bikaç yıl sonra o içeceğin ne kafar zararlı olduğunu açıklarsalar hiç şaşmayın. Tıpta böyle şeyler oluyor malesef. İnsanları kobay gibi kullanıyorlar.

Selam kizlar
C.tesi gunu bi kac bi yere gittik misafirlige orda kaldik gec yattim birazda hareketli gecince pazar gunu aksam tansiyonum dustu bayilcak gibi oldum esim evde tuzlu ayran felan yapti gecmeyince doktora gittik bebekte sorun yok eger rahatsizligin devam ederse tahlil yapalim dedi acildeki doktor. dun isyerimde yine halsiz dustum esim direk hastaneye goturdu tansiyonum 9-6cikti kan testi yaptirdik kansizlik yok. doktor tansiyonun dusuk gibi bol bol su ic kendi doktoruna sole gerekirse ilac yazsin bebegin gelisimini bile etkiler tansiyonun dedi cok kotuydum bayilma noktasina geldim serum taktilar vitamin takviyeli. Biraz iyi geldi bugun ise gitmedim evdeyim. Ama herkes cok hareketlisin cok aniden kalkiyosun cok geziyosunuz diyodu ve de ev islerimide dinlenmeden jet hiziyla yapiyodun hic takmiyodum haklilarmis ya da nazara geldigimi dusunuyorum c.tesi herkes hic hamile gibi degil tipin hic bozulmamis cok guzel duruyo demislerdi kem gozluler artik agir agir hareket edicem son aylar onemli diye okumustum tansiyonumuz dusmeye cok meyilli oluyormus bunu hice saymamak lazim artik son alisverislerimide yapim snra sirf yatayim bari haftasonlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…