- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.541
Bu yastik yan yatislar icin faydali bence. Karni destekliyor die biliyorum. Karin buyudukce ise yarayabilirKızlar bübchen ürünlerini sipariş etmiştim e bebekten, şampuanıın son kullanma tarihi üzerinde yazmıyor? Napsam iade etsem mi?
Bird dün bi yastık paylaştım hiç yorum yapan olmadı :) bilen bişi söylesin gardaşlar kampanya bitmeden alayım :)
http://www.ahaber.com.tr/webtv/programlar/hayat-rehberi/hayat-rehberiBende o programı izlemek istiyorum canım. Ne diye aratayım internette? Hangi kanal, programda çıkmıştı?
Ben bikere halsiz dustugumde hastaneye gtmstm 5.6 mis doktor sen manyakmsm die kizmsti bana bnde dedim hayrdr doktor bey ne alaka komada olan bir insanin tansiyonu var nasl bunye var nasl ayaktasn demsti ama bebege zararli oldgnu sylememsti kac aydirda 8.6 dan fazla yukari cikmiyor korkuttun sen smdi beni :/Selam kizlar
C.tesi gunu bi kac bi yere gittik misafirlige orda kaldik gec yattim birazda hareketli gecince pazar gunu aksam tansiyonum dustu bayilcak gibi oldum esim evde tuzlu ayran felan yapti gecmeyince doktora gittik bebekte sorun yok eger rahatsizligin devam ederse tahlil yapalim dedi acildeki doktor. dun isyerimde yine halsiz dustum esim direk hastaneye goturdu tansiyonum 9-6cikti doktor dusuk gibi bol bol su ic kendi doktoruna sole gerekirse ilac yazsin bebegin gelisimini bile etkiler tansiyonun dedi cok kotuydum bayilma noktasina geldim serum taktilar vitamin takviyeli. Biraz iyi geldi bugun ise gitmedim evdeyim. Ama herkes cok hareketlisin cok aniden kalkiyosun cok geziyosunuz diyodu ve de ev islerimide dinlenmeden jet hiziyla yapiyodun hic takmiyodum haklilarmis ya da nazara geldigimi dusunuyorum c.tesi herkes hic hamile gibi degil tipin hic bozulmamis cok guzel duruyo demislerdi kem gozlulerartik agir agir hareket edicem son aylar onemli diye okumustum tansiyonumuz dusmeye cok meyilli oluyormus bunu hice saymamak lazim artik son alisverislerimide yapim snra sirf yatayim bari haftasonlari
cnm bornovadayım ben..orda bir eczane kampanya yapmış elindeki ürünleri bitirmek için ..Canim nerden buldun bu kadar ucuza bende bakiyim mustela alicaktim bende
medisana infrared uzaktan ölçer modeli rengi yeşil gri.arkadaşlarım onun denemesini yapmışlar onu ve normal dereceyi denemişler hep aynı sonuç çıkmış oyüzden şimdi güvenle kullanıyolar.bende tereddütsüz aldım.medisana sağlık alanında çok iyi bi firma oldugunu duymuştumpeki medisana hangi model ? bende onu duydum iyi diye ama braun genelde hep doktorların kullandığı bir ürün ve alından ölçerlerde uzaktan ölçüm yapıldığı için yanılma payı oluyor dediler diye vazgeçmiştim
Ben hiç 12 saat aç kalıpta bir dilim pasta yemedim ve sonra 2 saat daha aç kalıp kan vermedim. Hem yesem bile o glikozlu su ile asla aynı şey değil. O pastanın içinde keki var, meyveliyse meyvesi var, fındık, fıstık, ceviz ne tür ise bişeyler var ve bu ek besin maddeleri saf şekerin etkisini azaltarak vücutta bir denge yaratıyor. Kimse o içeceğin bi dilim pasta yada 2 dilim baklavayla vb. aynı şey olduğunu savunmasın çünkü aynı şey değil. Şeker yüklemesi yapılmadan da şekerin yüksek mi değil mi diye öğrenmek mümkünken nie illa o şeyi içesiniz ki. Bundan bikaç yıl sonra o içeceğin ne kafar zararlı olduğunu açıklarsalar hiç şaşmayın. Tıpta böyle şeyler oluyor malesef. İnsanları kobay gibi kullanıyorlar.
Canim cok gecmis olsun.Selam kizlar
C.tesi gunu bi kac bi yere gittik misafirlige orda kaldik gec yattim birazda hareketli gecince pazar gunu aksam tansiyonum dustu bayilcak gibi oldum esim evde tuzlu ayran felan yapti gecmeyince doktora gittik bebekte sorun yok eger rahatsizligin devam ederse tahlil yapalim dedi acildeki doktor. dun isyerimde yine halsiz dustum esim direk hastaneye goturdu tansiyonum 9-6cikti kan testi yaptirdik kansizlik yok. doktor tansiyonun dusuk gibi bol bol su ic kendi doktoruna sole gerekirse ilac yazsin bebegin gelisimini bile etkiler tansiyonun dedi cok kotuydum bayilma noktasina geldim serum taktilar vitamin takviyeli. Biraz iyi geldi bugun ise gitmedim evdeyim. Ama herkes cok hareketlisin cok aniden kalkiyosun cok geziyosunuz diyodu ve de ev islerimide dinlenmeden jet hiziyla yapiyodun hic takmiyodum haklilarmis ya da nazara geldigimi dusunuyorum c.tesi herkes hic hamile gibi degil tipin hic bozulmamis cok guzel duruyo demislerdi kem gozlulerartik agir agir hareket edicem son aylar onemli diye okumustum tansiyonumuz dusmeye cok meyilli oluyormus bunu hice saymamak lazim artik son alisverislerimide yapim snra sirf yatayim bari haftasonlari
Canım çok geçmiş olsun.Bende nazaara inanıyorum, etraftaki bazı olumsuz gözler hemen insana olumsuz etki ediyor.Dikkat et bol bol dinlen.Birinden nazar olacak tarz yorum aldığında da ayetel kursiyi oku kendine ufle,suya oku iç.Selam kizlar
C.tesi gunu bi kac bi yere gittik misafirlige orda kaldik gec yattim birazda hareketli gecince pazar gunu aksam tansiyonum dustu bayilcak gibi oldum esim evde tuzlu ayran felan yapti gecmeyince doktora gittik bebekte sorun yok eger rahatsizligin devam ederse tahlil yapalim dedi acildeki doktor. dun isyerimde yine halsiz dustum esim direk hastaneye goturdu tansiyonum 9-6cikti kan testi yaptirdik kansizlik yok. doktor tansiyonun dusuk gibi bol bol su ic kendi doktoruna sole gerekirse ilac yazsin bebegin gelisimini bile etkiler tansiyonun dedi cok kotuydum bayilma noktasina geldim serum taktilar vitamin takviyeli. Biraz iyi geldi bugun ise gitmedim evdeyim. Ama herkes cok hareketlisin cok aniden kalkiyosun cok geziyosunuz diyodu ve de ev islerimide dinlenmeden jet hiziyla yapiyodun hic takmiyodum haklilarmis ya da nazara geldigimi dusunuyorum c.tesi herkes hic hamile gibi degil tipin hic bozulmamis cok guzel duruyo demislerdi kem gozlulerartik agir agir hareket edicem son aylar onemli diye okumustum tansiyonumuz dusmeye cok meyilli oluyormus bunu hice saymamak lazim artik son alisverislerimide yapim snra sirf yatayim bari haftasonlari
kuzucum ben de sevmiyorum bu kadını. hele ki onun diyeti bana tamamen uyumsuzdu çünkü hamilelik öncesinde ağzıma gram et koymazdım, vejetaryendim. fakat 2015 şubatta amerika tarım ve sağlık bakanlığının yayınladığı kitaptaki bilimsel çalışmaları görünce bazı noktalarda doğru olduğuna inandım. çünkü tıp pozitip bir bilim, yani sebep-sonuç, deney-sonuç ilişkisine bağlı olarak kanıtlarla çalışır...günaydın canım şimdi bana kızacaksın belki ama canan karatay kadar dengesiz bi kadına sinir olduğum için söylemeden geçemiyorum şu kadını dinlemeyin bi programda söylediğini diğerinde unutuyor resmen Show yapıyor daha bu sabah facede bi grupta yazmışlardı canan karatay d vitamini 14 damla mı ne verin demiş şimdi bebek hastande böbrek büyümesi oluşmuş herhalde şeker yüklemesi yaptırmayın diye bas bas bağırıyor ne kadar büyütüyosuuz şeker yüklemesini aklınızda 50 mg. glikoz sanki hiç bi oturuşta kocamn bir dilim pasta yemediniz
Canım bende e bebegin sitesinde hauck marka kahverengi park yatak görüp çok begenmistim,hatta kendimce kesin onu alicaktim.Ama sonra mağazaya gittiğimde vardı inceledim ve Vazgeçtim.Kumaş kalitesi ve iskeleti bekledigim gibi durmuyordu.Sende yakından incele begenirsen öyle almaya karar ver.Ben baby2go 8434 modelini almaya karar verdim nasip olursa inşallah...kızlar hauck marka güvenilir kaliteli bir marka mı bebeğime park yatak alıcam Kraft düşünüyordum ama bugün hauck gördüm çok hoşuma gitti kaliteli midir
Canim surekli oyleyse normal bi durum ama inip cikmasi insani halsiz gucsuz birakiyor biz halsiz kalincada bebeklerimiz enerjiyi nerden alacakBen bikere halsiz dustugumde hastaneye gtmstm 5.6 mis doktor sen manyakmsm die kizmsti bana bnde dedim hayrdr doktor bey ne alaka komada olan bir insanin tansiyonu var nasl bunye var nasl ayaktasn demsti ama bebege zararli oldgnu sylememsti kac aydirda 8.6 dan fazla yukari cikmiyor korkuttun sen smdi beni :/
canım eczanenin adı ne bir de tarif edebilrmisin biraz. nereye yakın söylesen yeter internetten tam adrese bakarım. yarın bornovaya gelicem hastaneye.cnm bornovadayım ben..orda bir eczane kampanya yapmış elindeki ürünleri bitirmek için ..
gördüm cnm:)gunaydn bu arada.bnde deim kayınvaldeme örme çok hevesini alsın diye 1 tane yeter sadece dedim bide kısa kadar cocuk zayıf mı olur şişman mı olur bilmyrz fln dedim ama kesin örmüştür o:)fazla mal göz cıkarmz olmadı birine hediye edrim diye düşündüm bnde:)ya alıntı yapmayı unutmuşum :) yukarıya yazdım mesajımı :)
tansiyonun çaresi su, su, su.. tuzlu ayrandır yok efendim sarımsaktır değil.. ben yıllarca kardiyolog kontrolündeydim tansiyon yüzünen. ben de düşük tansiyonluydum.bu yüzden defalarca bayıldım. bir keresinde çenem ve burnum kırıldı yüzüstü bayıldığım için. bana iyi gelen şey su oldu. ama öyle ezbere 2 litre değil. yazları 4,5 litre. kışın 3,5litre su içmeye başladım ondan sonra hiç sıkıntım kalmadı.Selam kizlar
Dogru ama sen gnede telas yapma yuksek tansiyon cok zararli dusugunde okdr zarari yokms kii seninkide okdr dusuk degl yani sorn yapma kndine gecms olsn :)Canim surekli oyleyse normal bi durum ama inip cikmasi insani halsiz gucsuz birakiyor biz halsiz kalincada bebeklerimiz enerjiyi nerden alacak
canm bnde alıcam bu yastıktan bir arkadasım memnundu.zaten bnde bu yastıklarda bin türlü var:)Kızlar bübchen ürünlerini sipariş etmiştim e bebekten, şampuanıın son kullanma tarihi üzerinde yazmıyor? Napsam iade etsem mi?
Bird dün bi yastık paylaştım hiç yorum yapan olmadı :) bilen bişi söylesin gardaşlar kampanya bitmeden alayım :)
Aynen haklisin canim bi dahakine bnde okuyayim. Birde misafirlige gittigimiz yerde esim cok ustume dustu ilgi gosterdi felan ordada esimin kuzenin esi vardi onun cok zor gecmisti hamileligi esi destek olmamis cok sorun yasami stresli felan gecmis surekli gozu bndeydi olumsuz konustu surekli keyfimi kacirmak icin bunlar iyi gunlerin felan ayvayi yedin bilmem ne felan dedi ben hic takmadim umursamadim ama belkide onun gozu degdi Allah bilir tabi Allah korusun bole fitne fesat insanlardanCanım çok geçmiş olsun.Bende nazaara inanıyorum, etraftaki bazı olumsuz gözler hemen insana olumsuz etki ediyor.Dikkat et bol bol dinlen.Birinden nazar olacak tarz yorum aldığında da ayetel kursiyi oku kendine ufle,suya oku iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?