2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bu yastik yan yatislar icin faydali bence. Karni destekliyor die biliyorum. Karin buyudukce ise yarayabilir

Ben bikere halsiz dustugumde hastaneye gtmstm 5.6 mis doktor sen manyakmsm die kizmsti bana bnde dedim hayrdr doktor bey ne alaka komada olan bir insanin tansiyonu var nasl bunye var nasl ayaktasn demsti ama bebege zararli oldgnu sylememsti kac aydirda 8.6 dan fazla yukari cikmiyor korkuttun sen smdi beni :/

medisana infrared uzaktan ölçer modeli rengi yeşil gri.arkadaşlarım onun denemesini yapmışlar onu ve normal dereceyi denemişler hep aynı sonuç çıkmış oyüzden şimdi güvenle kullanıyolar.bende tereddütsüz aldım.medisana sağlık alanında çok iyi bi firma oldugunu duymuştum

CanımUOTE="monga, post: 39730241, member: 590279"]burdan daha uygun cnmm..burda %15 indirim..benim baktığım yerde %30..hepsini tek tek sormadım..seyahat seti 45 lira %30 indirimle 32 liraya felan geliyor..çatlak kremini 52 diyince uygun olduğu anladım..en ucuz 69a satıyorlar..[/QUOTE]
Canim izmirde neresi dedigin yer ben de gideyim

canım amacım tartışma yaratmak vs. değil zateninsanlar artık bu tartışmadan bayılmış durumda isteyen yaptırır istmeyen yaptırmaz denge yaratıyor dediğin şeyleri de bu kadın bas bas bağırıp meyve yemeyin şunda şu kadar şeker var fındık fıstık yemeyin şunda şu kadar şeker var diyip duruyor ya bi kere meyvelerden kouşuyordu dinledim ya dedim bu meyveler e kadar kötüymüş böyle kadın bi dur biraz Allahın yarattığı şu meyve sebzelere öcü gözüyle bakma hepsinin bir faydası var onu yemeyin bunu yiyin demekle olmaz insan kendini bilecek herşeyden yiyecek ama dozunda yiyecek abartmanın bi anlamı yok

Canim cok gecmis olsun.
Dikkat et kendine aman yorma.
bebegini dusun canimm etkileniyo bebislerimiz herseyden tansiyon onemli
Artik firsat buldukca bol bol dinlen biseycigin kalmaz insallah:))

kızlar hauck marka güvenilir kaliteli bir marka mı bebeğime park yatak alıcam Kraft düşünüyordum ama bugün hauck gördüm çok hoşuma gitti kaliteli midir

Canım çok geçmiş olsun.Bende nazaara inanıyorum, etraftaki bazı olumsuz gözler hemen insana olumsuz etki ediyor.Dikkat et bol bol dinlen.Birinden nazar olacak tarz yorum aldığında da ayetel kursiyi oku kendine ufle,suya oku iç.

gunaydın kızlar bugun uzuunn bir aradan snr iş yerimize geldim bakalım ne kadar durabilicem burda:))

kuzucum ben de sevmiyorum bu kadını. hele ki onun diyeti bana tamamen uyumsuzdu çünkü hamilelik öncesinde ağzıma gram et koymazdım, vejetaryendim. fakat 2015 şubatta amerika tarım ve sağlık bakanlığının yayınladığı kitaptaki bilimsel çalışmaları görünce bazı noktalarda doğru olduğuna inandım. çünkü tıp pozitip bir bilim, yani sebep-sonuç, deney-sonuç ilişkisine bağlı olarak kanıtlarla çalışır...
Şimdi sizde gebelik şekeri çıkmadı diye saldıracak mısınız pastaya böreğe? Boş yere yüksek karbonhidrat alıp kilo mu almak istiyosunuz? hayır tabi ki de... Şeker yüklemesi yaptırmadım diyince sinirden çıldıranları anlamıyorum.
Bir de trajikomik konular konuşuluyor. Şeker yüklemesi yaptırın diye kendini harap eden arkadaşlarımdan bazıları hala sigara içiyor. Kendini ve bebeğini tehlikeye sokacak kadar temizlik yapıp kimyasal kokluyor. Bebeğini bu kadar düşünen insanlar olduğunu görmek de sevindirici(!).
Ben kendime ve bebeğime çok iyi bakıyorum. Toplamda 2,5 kilo aldım 24 hafta 4 günlüğüm.Şeker yüklemesi de yaptırmayacağım. Canan Karatay dedi diye değil tabi ki. O doktor da diğerleri doktor değil mi? Protein ağırlıklı besleniyorum, gebelik şekerim varmış gibi diyet uyguluyorum. hatta o listelerde yazan ekmekleri dahi yemiyorum çünkü sevmiyorum. Şeker çıksa da aynı beslenme diyetini uygulayacak bana dahiliyeci.
Şeker yüklemesi yaptırdığınız için oluşabilecek rahatsızlıkları ve karbonhidrat ağırlıklı beslenip yükleme yaptırmazsanız karşılaşacağınız sorunları gözden geçirip ona göre bir karar verin. Ona göre bir beslenme düzeni oluşturun. Koca dilim pasta da yemeyin bundan sonra

kızlar hauck marka güvenilir kaliteli bir marka mı bebeğime park yatak alıcam Kraft düşünüyordum ama bugün hauck gördüm çok hoşuma gitti kaliteli midir
Canım bende e bebegin sitesinde hauck marka kahverengi park yatak görüp çok begenmistim,hatta kendimce kesin onu alicaktim.Ama sonra mağazaya gittiğimde vardı inceledim ve Vazgeçtim.Kumaş kalitesi ve iskeleti bekledigim gibi durmuyordu.Sende yakından incele begenirsen öyle almaya karar ver.Ben baby2go 8434 modelini almaya karar verdim nasip olursa inşallah...

Canim surekli oyleyse normal bi durum ama inip cikmasi insani halsiz gucsuz birakiyor biz halsiz kalincada bebeklerimiz enerjiyi nerden alacak

cnm bornovadayım ben..orda bir eczane kampanya yapmış elindeki ürünleri bitirmek için ..
canım eczanenin adı ne bir de tarif edebilrmisin biraz. nereye yakın söylesen yeter internetten tam adrese bakarım. yarın bornovaya gelicem hastaneye.

ya alıntı yapmayı unutmuşum :) yukarıya yazdım mesajımı :)
gördüm cnm:)gunaydn bu arada.bnde deim kayınvaldeme örme çok hevesini alsın diye 1 tane yeter sadece dedim bide kısa kadar cocuk zayıf mı olur şişman mı olur bilmyrz fln dedim ama kesin örmüştür o:)fazla mal göz cıkarmz olmadı birine hediye edrim diye düşündüm bnde:)

tansiyonun çaresi su, su, su.. tuzlu ayrandır yok efendim sarımsaktır değil.. ben yıllarca kardiyolog kontrolündeydim tansiyon yüzünen. ben de düşük tansiyonluydum.bu yüzden defalarca bayıldım. bir keresinde çenem ve burnum kırıldı yüzüstü bayıldığım için. bana iyi gelen şey su oldu. ama öyle ezbere 2 litre değil. yazları 4,5 litre. kışın 3,5litre su içmeye başladım ondan sonra hiç sıkıntım kalmadı.

Canim surekli oyleyse normal bi durum ama inip cikmasi insani halsiz gucsuz birakiyor biz halsiz kalincada bebeklerimiz enerjiyi nerden alacak
Dogru ama sen gnede telas yapma yuksek tansiyon cok zararli dusugunde okdr zarari yokms kii seninkide okdr dusuk degl yani sorn yapma kndine gecms olsn :)

canm bnde alıcam bu yastıktan bir arkadasım memnundu.zaten bnde bu yastıklarda bin türlü var:)

Aynen haklisin canim bi dahakine bnde okuyayim. Birde misafirlige gittigimiz yerde esim cok ustume dustu ilgi gosterdi felan ordada esimin kuzenin esi vardi onun cok zor gecmisti hamileligi esi destek olmamis cok sorun yasami stresli felan gecmis surekli gozu bndeydi olumsuz konustu surekli keyfimi kacirmak icin bunlar iyi gunlerin felan ayvayi yedin bilmem ne felan dedi ben hic takmadim umursamadim ama belkide onun gozu degdi Allah bilir tabi Allah korusun bole fitne fesat insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…