2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gerçekten mi,ben kovaya su doldurup kaldırıyorum.Allah korusun inşallah bir şey olmamıştır,bundan sonra daha çok dikkat edelim.Tehlike her zaman var demek ki ..
Ayyyy kovaya su doldurup kaldırmak miiii. Kafami duvarlara vurasim geldi cnm nasil kaldirirsin. Yapmayin böyle seyler yahu bebegi goz gore gore tehlikeye atmak bu. Annem 7aylik bebegini kova kaldırdı diye kaybetmis. Agir kaldirmakla bebek asagi iner rahim agzi boyu kisalir. Rabbim korusun. Vallaaaa korkutmak degil amacim ama bazen korkmadanda bazi seylerden vazgecmiyoruz

Nefeste sikisiklik degil ama kalbim hizli atiyo ayyy kasilmamiymis simdi buuu(
Evet canım kasılma bende 17-18 haftalarda başladı, hep bebeğim diye seviniyodum.Sonra bi okudumki kasılma 20.haftaydi hemen doktora koştum. Bazen sıklaşıyo,bazen nadir oluyor,o yüzden erken dogum riskim var hep dinlenmem gerek.

Bana proluton iğne,progestan,magnezyum ve fitil verdi canım.
M mehtapmhtp88 banada dr kasılma olmasın diye adalat başladı. öncesindede 3.5 aylıkken bi kanama geçirdim sonra rahmimde sancı halkası oluştu ve eğer farkedilmeseydi cok ağrıya ve kanama ya sebep olacaktı.. sonucunu bilemiyorum artık. neyseki dr farketti ve adalat başladı ordaki rahmimdeki içe doğru girinti yani sancı halkası 1 .5 hafta sonra kayboldu .. adalatın yan etkisinide yaşadım muhtemelen demir hapımla beraber içmiştim acaip bir çarpıntı yaptı. sana tavsiyem adalatı başka bir hapla içme. ilk başladagında biraz yan etkisi olur ama bence etkili bi ılac. normalde tansiyon düşürmek için kullanılıyor ama calsiyum kanal blokoru olduğundan kasların kasılmasını önlüyor ve gevşetiyor.

CanımUOTE="monga, post: 39728018, member: 590279"]kızlar bugün bir eczane buldum..mustela nın ürünleri %30 indirimli satıyorlar..tarihlerine baktım 2017 son..eczacıyla konuştum bayağı bebek ürünleri konusunda..bu konuda en iyisi mustela dedi..büchen sebamed nasıl dedim..onlarla kıyas yapamayız bu çok özel bir ürün dedi..onlar dalin tarzı ürünler dedi..hazır indirimi bulmuşken liste hazırlayıp hepsini alıcam..çok uyguna geliyor fiyatları..çok güzel bir seyahat seti de yapmışlar 4lü...sitesinden iyice inceleyin istediğiniz ürünü yine indirimli getirtiriz dedi..[/QUOTE]
Canim senden eczanin adini ve yerini alabilirmiyim ben de gidip alayim

bende bi yakınımızdan duydum takvime uzanıp yaprak koparmak istemiş o anda suyu gelmiş... dikkat edin kızlar.. ya tabi köyde tarlada halldır haldır çalışanlarda var hamile olup onlar bence bi istisna ..yinede biz dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum

Tatlim doktor o karnimin sertleşme sonrasinda o ilaci verdi fakat hemen kullanma bi daha oyle birsey hissedersen başla dedi. Normalde 7.ayda falan veriliyor dedi. Tansiyonumu sordu 10 5 falan cikiyor normalde dedim. Cok dusurur o ilac dedi. Cok duserse haber ver falan dedi. Kalp hastalarina verilen bi ilacmis. Ha bi de oglen al dedi. iyi geldi demek sanada. Sevindim valla. Ins tekrar yasamam ama olursada hemen kullanacagim

Ay kizlar cuma yaptirdigim idrar tahlilinde enfeksyon cikmadi ama sari bazende yesile calan bi sari akintim oluyor. Kasinti yok ama idrar yaparken vajina girisinde yanma oluyor sanki. Yarin seker yuklemesi yaptircam idrarda vereyim tekrar bari off (

tansiyonumu hiç düşürmedi o ilaç canım. o ilaç uzun süreli kullanıldığında etkili diye biliyorum ben yogunbakımda çalışıyorum hemşireyim orda tansiyon hastalarına veriyoz tık yok :) uzun süreli kullananlara etki ediyor yavaş yavaş. ben kullandım bizzat yaşadım. düşmedi evde manuel tansiyon aletim var ölçüyorum düşmüyor korkma. bnmde tansiyonum hep 10 a 5 11 e 6 o civarlarda.. kasılman olursa düşünme kullan derim ama yanında hap özellikle demir hapı sakın içme.sabah ve akşam kullanıyorum ve dr.um kesinlikle hiç bırakmıcaz hep devam etcez dedi.

Mecburen canım tabi öyle tam doldurmuyorum ama yalnız olduğum için,yardım edenim olmadığı için temizlik esnasında falan.Ama artık koksamda umrumda değil,ben bu aylar tehlikeli olmaz diye düşünmüştüm.Bundan sonra asla yapmam tabi ki..

Canim butik bebeden ben basta alisveris yapiyordum ama simdi yapmiyorum. Oradan aldigim bazi urunlerin aynisini disarida ayni fiyata gordum. Mesela sen chicco nun tirnak bakim setini almissin. Ben onu real marketten 15 liraya aldim cuma gunu. Kisaca kacirmis olmazsin

Her ayin tehlikesi var canim bnm. Ilk uc ay tamam dusuk riaki yuksek. Sonraki aylardada erken dogumla kaybetme riski var. yorh yarilamisiz bosver koksun evler ne yapalim:)

Bana doktorum neden vermedi acaba madem bu kadar etkili

Rabbim hayirlisiyla zamaninda kavusmayi nasip etsin yavrularimiza canim
Ne zor bi donemmis su hamilelik.

Gecmis olsun canim. Dikkat etmek gerek gecekten.
Gecmis olsun canim. Firsat buldugunda dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…