- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.961
Kırmızı turpun içini oyup 2-3 kaşık bal koy. ertsei güne ilaç hazır. Ama hamilelikte hiç denemedim bilmiyorum zararı var mıKizlar cok fena oksuruyorum ya gece hic?uyku Yok oksurukten derste falan konustukca gicik geliyo oksurmekten sol karnimda daimi bi agri oldu var mi onerebileceginiz dogal bir seyler pekmez ilitip iciyorum limonla ama pek etki etmedi
Evet maalesef, benimde 3 senem kaldı, yapılandırdıktan sonra.
inşallah canım inşallah alıcaz kucağımıza .. bahsetmedi hiç iğneden fln benimde 10 mayıs 36 37 ye fln denk geliyor doğum gunum :) bakalım bnmki dogum gunumde en güzel hediyemmi olacakCnm benim
Bende bekliyorum drun dedigine gore mayisin basi yada yarisi gibi
Hatta eveli gun gittigimde 28 haftalik olunca gel ciger gelistirici igne yapcaz dedi
Ama bende serklaj durumu yok plasenta yuzunden benim
Madem sanada mayis demis igneden bahsetmedimi ?
Bunu bi danis bence druna
Gerci benim 35. Haftam oluyor mayis 11 35 de alcaz sezeryanla demisti
Sen benden ondesin ama
Amaaan ne bileyim aklim karisti
Yat kalk düşün dusun yicez kafayi bu gidisle
Hayirlisi ile bi alsak kucagimiza topisleri insaallah
MaşaAllah. Kızın devlet okuluna mı gidiyor? Bütün iş arkadaşların kolejlere sarmış durumda. Ana okulundan itibaren özel okula gönderiyorlar. Eşim biz devlette okuduk, kızımda devlete gidecek illa diyor. Özele göndereceğime o parayı biriktirir özel üniversiteye harcarım diyor. O günler kısmet olur mu bilmiyorum. Kısmet.
aaa ne güzel bi örnek Allah ım inşallah bizde 38 leri görürüz...
kızlar bir şey sormak istiyorum unibayb nin ıslak mendilinden alacağım 12li paketinden oğlumdada kullanmıştım çok memnun kaldım şimdiden alıp bir kenara koyayım diyorum sizce alsam hiç acmadan kururmu acaba bir bilen varsa cevap lütfen :)))
Evet özellikle ilk okulda okuldan ziyade öğretmen önemli. Ben kızımla çok ilgilenemedim, hakkını nasıl öderim bilmiyorum yavrumun. Kendi kariyer çalışmalarım biterse, inşallah acısını çıkartacağım. Şimdi devlet anaokulunda , öğretmeni halası ama okulda da pek bir şey öğrenemiyor çocuk. Çünkü geçen sene gittiği kreş daha fazla bilgi veriyordu. Şimdi onun yavaşlatılmışı ve tekrarı gibi. Öğretmeni görümcem olduğu için işine de karışamıyorum başka okula da alamıyorum. Tekrar ana okuluna göndereceğim, beş yaşında ilk okula başlamasını istemiyorum. Senin de o zaman 4 ve 5 yaşında anaokuluna gitti demi? dayımızda ilk okul öğretmeni, belki ona denk geşlir ilk okulda ama okuul şartları iyi değil, 50 kişilik sınıfta hangi öğrenciyle ilgilensin. En iyisi akraba olmayan iyi bir öğretmen olması olacak ilk okulda. Senin ne güzel tevafuk olmuş. İnşaAllah böyle devam eder.Kızım 2 sene özel bir kolejin anaokuluna gitti canım.
Birinci sınıfta da aynı koleje kaydını yaptırdık ama servis ücretindeki haksız kazanç elde etmek istemeleri yüzünden aldım.
Devletin kaydettirdiği okula değil de başka bir okula gidiyor.
Kolej gibi. Sınıf mecvutları 17-18 kişi okul nezih, kaliteli en önemlisi de mükemmel ötesi bir öğretmenimiz var şükür rabbime Allah o konuda yüzüme güldü.
Bizim kendi öğretmenimizde iyi ki almışsın kolejden diyor, çünkü zaten başarılı bir çocuk, ilk 4 yılda okul değil öğretmen önemli diyor. Zaten 4 yaşından beri okuma yazma biliyordu, matematiği iyi. Ama zamanın ne göstereceği belli olmaz koleje vereceğin parayı üni. hayatına harcarsın diyor.
2. sınıfa gidiyor bu hafta sonu öğretmeninin özel isteği ile 3. sınıf deneme sınavına girecek maşallah akıllı ve zeki.
Bir iki arkadaşım var. Bilgi onlardan değil de forum sitelerinden.
Bir daha gittiğimde bende kendim çekeceğim videoya, en son iki hafta farklı bir doktora gittim ayrıntılı diye, eşim istemeye istemeye gitti. Önce doktor asistana çeşitli değerleri söyledi, o sıradatek ekran vardı kendim göremediğim için eşime rica ettim. Sağ olsun öyle şeyleri sevmiyormuş çekmedi videoya, kaş göz işaretiyle yok dedi. Doktorda sıkılmayayım diye ilk başta ekranı göstermediğini sonra fotoğraf vereceğini söyledi. Ekranı çevirip organları gösterdi, toplam on dak. sürmedi işlem bitti, bir rapor kağıdı ve bir ultrason çıktısı, zarfa koyup verdiler. O gün işim vardı bakamadım zarfa, ertesi gün bakayım, okuyayım dedim. Anaaaa adam bebeğin totosunu ve tenasül organını çekip vermiş bir tek.
Benim büyük cimcimem iyi canım.
Okulda.
23 Nisan gösteri hazırlıkları başladı.
Konu anlatımları bitti, pekiştirme yapıyorlar.
Heyecanlı kardeşini bekliyor.
Dün servisten indi "Fıstığım nasılmış anne" diyor.
:)
Kız bebekleri daha mı bereketli oluyor nedir, bende kızıma gebeyken ev almıştım krediyle.
7 aylıkken, trafik kazası geçirdim, bir ay belimden dolayı yattım, sekiz aylıkken banka banka dolaşıp, eşime baskı yapıp iş yerime yakın ev aldım çok şükür. Faize bulaştık mecbur, Rabbim affetsin ve bir daha düşürmesin.
Evin ne mutfak, ne de vestiyer dolapları vardı, evin içine geçtikten sonra yaptırdık.
Kızıma bir çöp almamıştım neredeyse. Bir çok eşyası hediye geldi. Uğraşsam o kadar eşyam olmazdı herhalde. İşimiz bitince ihtiyacı olana dağıttık sonra kıyafetlerini. Yine kenara ayırdıklarımdan da kalmış bayağı.
Açmayınca kurumuyor canım.
Bende yavaş yavaş her ay bir paket bez alsam mı diyorum ama erken olup olmadığı konusunda kararsızım.
Buradaki tabloyu incele istersen.Kizlar enfeksiyonum varmis fitil verdi alttan sabah aksam 3 gun kullanicam. Seker yuklemesi temiz cikti. Bde su tetenoz asisini sordum yaptirman gerek ilkinde bay oldu mi dedi hayir dedim tamam o zmaan yaptir dedi. Gunu bugundu 2. Dozun ama kacirdim yarin yaptirsamvsorun olmaz herhalde dimi ?
Açmayınca kurumuyor canım.
Bende yavaş yavaş her ay bir paket bez alsam mı diyorum ama erken olup olmadığı konusunda kararsızım.
bedenini nasil ayarlicaksin canim aslinda bende alip stoklamak istiyorum ama
sagol cnm bende 3lü yeni doğan bez almak istiyorum 2-5 kilo arası 120 tane var içinde birde ıslak mendil alayım dursun diyorum olmadı yarın sipariş vereyim çünkü ben daha hiç bir şey yapmadım bebeğe birden hepsini yapmaya kalkarsam maddi olarak zorlanmayayım diyorum...
Hmm baya yararli ultrason çiktisi vermis doktor hey Allahim ya :)
gerçi $uda var bu haftalarda bebek tüm görünmedigi için biseye benzetemiyorum ben, baska ne verebilirdi ki doktor zaten?
Bu aralar ne foto ne video çekesim var bu sebeple.. Ilk 11-12 haftalardan çok güzel fotolarim var tüm bebek belli oluyor :) ama simdi öyle degil..
Yüzünü çekebilirdi, henüz yüzünü göremedim yavrumun bir iki hafta daha bekleyeyim. Çok merak ediyorum kime benzeyecek diye?
hey masallah, hayirli olsun canim eviniz..
ne iyi yapmissiniz kiyafetleride ihtiyaci olanlara vermekle.. bende bir iki hatira disinda cok saklamayi düsünmüyorum mutlaka ihtiyaci olanlara veririm insallah..
Bereket konusunda cinsiyet ayrimi olmadan bebekler rizklariyla gelirlermis diye duymustum bende.. Rabbim herkesin evladini bagislasin insallah.. simdi neyin olcak Allahin izniyle?
Bu devirde faize bulasmadan biseyin sahibi olamiyoruz malesef.. tamam dünya mali sonuçta ama biz kendimiz için degilde cocuklarimizin gelecegini düsünerek yatirim yapiyoruz Rabbim insallah affeder.. kira öder gibi ödeyip sonunda evlatlarimiza kalicak insallah..
Evet özellikle ilk okulda okuldan ziyade öğretmen önemli. Ben kızımla çok ilgilenemedim, hakkını nasıl öderim bilmiyorum yavrumun. Kendi kariyer çalışmalarım biterse, inşallah acısını çıkartacağım. Şimdi devlet anaokulunda , öğretmeni halası ama okulda da pek bir şey öğrenemiyor çocuk. Çünkü geçen sene gittiği kreş daha fazla bilgi veriyordu. Şimdi onun yavaşlatılmışı ve tekrarı gibi. Öğretmeni görümcem olduğu için işine de karışamıyorum başka okula da alamıyorum. Tekrar ana okuluna göndereceğim, beş yaşında ilk okula başlamasını istemiyorum. Senin de o zaman 4 ve 5 yaşında anaokuluna gitti demi? dayımızda ilk okul öğretmeni, belki ona denk geşlir ilk okulda ama okuul şartları iyi değil, 50 kişilik sınıfta hangi öğrenciyle ilgilensin. En iyisi akraba olmayan iyi bir öğretmen olması olacak ilk okulda. Senin ne güzel tevafuk olmuş. İnşaAllah böyle devam eder.
Nasip olursa bir oğlum olacak. Kızım kız kardeş istiyordu kaç yıldır, ben oğlum olmasını çok istedim. Rabim nasip etti, çok şükür. Sağlıklı sıhhatli gelsin de minnoşlar, vatana millete, anneye babaya hayırlı olsunlar yeter ki. Cümleten sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
Evet kiracı olmak çok zor, bizden sonra onlar sıfırdan başlamayacak nasip olursa inşallah. Rabbim dileyene isteyene hayırlısıyla ev sahibi de yapsın.
Aminn. inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?