2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar cok fena oksuruyorum ya gece hic?uyku Yok oksurukten derste falan konustukca gicik geliyo oksurmekten sol karnimda daimi bi agri oldu var mi onerebileceginiz dogal bir seyler pekmez ilitip iciyorum limonla ama pek etki etmedi
Kırmızı turpun içini oyup 2-3 kaşık bal koy. ertsei güne ilaç hazır. Ama hamilelikte hiç denemedim bilmiyorum zararı var mı

Evet maalesef, benimde 3 senem kaldı, yapılandırdıktan sonra.

17 Ayımız var. Ayın 15 inde 16 ay kalacak nasip olursa.

Aslında limit fazla değil 25 bine düştü borç ama faiz bitti ana paraya geçtiğimiz için kapatmak mantıksız.

inşallah canım inşallah alıcaz kucağımıza .. bahsetmedi hiç iğneden fln benimde 10 mayıs 36 37 ye fln denk geliyor doğum gunum :) bakalım bnmki dogum gunumde en güzel hediyemmi olacak

Artık devlette desteklediği için kolejler eskisi kadar külfeti değil canım.

Ben kızımı gönderirken devlet desteği vs. yoktu.

Şimdilik memnunuz şükür.

Zaman ne gösterir bilemeyiz tabi.

kızlar bir şey sormak istiyorum unibayb nin ıslak mendilinden alacağım 12li paketinden oğlumdada kullanmıştım çok memnun kaldım şimdiden alıp bir kenara koyayım diyorum sizce alsam hiç acmadan kururmu acaba bir bilen varsa cevap lütfen :)))

Kizlar enfeksiyonum varmis fitil verdi alttan sabah aksam 3 gun kullanicam. Seker yuklemesi temiz cikti. Bde su tetenoz asisini sordum yaptirman gerek ilkinde bay oldu mi dedi hayir dedim tamam o zmaan yaptir dedi. Gunu bugundu 2. Dozun ama kacirdim yarin yaptirsamvsorun olmaz herhalde dimi ?

Açmayınca kurumuyor canım.

Bende yavaş yavaş her ay bir paket bez alsam mı diyorum ama erken olup olmadığı konusunda kararsızım.

Evet özellikle ilk okulda okuldan ziyade öğretmen önemli. Ben kızımla çok ilgilenemedim, hakkını nasıl öderim bilmiyorum yavrumun. Kendi kariyer çalışmalarım biterse, inşallah acısını çıkartacağım. Şimdi devlet anaokulunda , öğretmeni halası ama okulda da pek bir şey öğrenemiyor çocuk. Çünkü geçen sene gittiği kreş daha fazla bilgi veriyordu. Şimdi onun yavaşlatılmışı ve tekrarı gibi. Öğretmeni görümcem olduğu için işine de karışamıyorum başka okula da alamıyorum. Tekrar ana okuluna göndereceğim, beş yaşında ilk okula başlamasını istemiyorum. Senin de o zaman 4 ve 5 yaşında anaokuluna gitti demi? dayımızda ilk okul öğretmeni, belki ona denk geşlir ilk okulda ama okuul şartları iyi değil, 50 kişilik sınıfta hangi öğrenciyle ilgilensin. En iyisi akraba olmayan iyi bir öğretmen olması olacak ilk okulda. Senin ne güzel tevafuk olmuş. İnşaAllah böyle devam eder.

Hmm baya yararli ultrason çiktisi vermis doktor hey Allahim ya :)

gerçi $uda var bu haftalarda bebek tüm görünmedigi için biseye benzetemiyorum ben, baska ne verebilirdi ki doktor zaten?
Bu aralar ne foto ne video çekesim var bu sebeple.. Ilk 11-12 haftalardan çok güzel fotolarim var tüm bebek belli oluyor :) ama simdi öyle degil..

yerim seni ya masallah kardesini sevgiyle bekliyor..
23 nisan hazirliklarida çok güzeldir ya, ne heyecanla yapardik hey gidi günler :)

hey masallah, hayirli olsun canim eviniz..
ne iyi yapmissiniz kiyafetleride ihtiyaci olanlara vermekle.. bende bir iki hatira disinda cok saklamayi düsünmüyorum mutlaka ihtiyaci olanlara veririm insallah..
Bereket konusunda cinsiyet ayrimi olmadan bebekler rizklariyla gelirlermis diye duymustum bende.. Rabbim herkesin evladini bagislasin insallah.. simdi neyin olcak Allahin izniyle?

Bu devirde faize bulasmadan biseyin sahibi olamiyoruz malesef.. tamam dünya mali sonuçta ama biz kendimiz için degilde cocuklarimizin gelecegini düsünerek yatirim yapiyoruz Rabbim insallah affeder.. kira öder gibi ödeyip sonunda evlatlarimiza kalicak insallah..

Açmayınca kurumuyor canım.

Bende yavaş yavaş her ay bir paket bez alsam mı diyorum ama erken olup olmadığı konusunda kararsızım.

sagol cnm bende 3lü yeni doğan bez almak istiyorum 2-5 kilo arası 120 tane var içinde birde ıslak mendil alayım dursun diyorum olmadı yarın sipariş vereyim çünkü ben daha hiç bir şey yapmadım bebeğe birden hepsini yapmaya kalkarsam maddi olarak zorlanmayayım diyorum...

bedenini nasil ayarlicaksin canim aslinda bende alip stoklamak istiyorum ama

2.4 kilodan 1 paket.

Diğerlerini 3-5 kilo mu 3-6 kilo mu neydi canım ondan düşünüyorum.

Bazen acayip indirime giriyor. Almamak için zor tutuyorum kendimi.

Al canım.

Bende bu ay bir paket alacağım herhalde.

Nisanda mayısta da alırım.

Nasip olursa bir oğlum olacak. Kızım kız kardeş istiyordu kaç yıldır, ben oğlum olmasını çok istedim. Rabim nasip etti, çok şükür. Sağlıklı sıhhatli gelsin de minnoşlar, vatana millete, anneye babaya hayırlı olsunlar yeter ki. Cümleten sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
Evet kiracı olmak çok zor, bizden sonra onlar sıfırdan başlamayacak nasip olursa inşallah. Rabbim dileyene isteyene hayırlısıyla ev sahibi de yapsın.

3 yaş 9 aylıkken 5 yaş grubuna, 4 yaş 9 aylıkken de 6 yaş grubuna gitti canım.

Biraz önden gittiği için kolej hep bir üst sınıftan başlatmıştı.

1. Sınıfa başlayacağı sene de zaten yasa değişti ve benim işime geldi.

Zeka olarak iyi ama fizik olarak hep sınıfın en küçüğüydü.

Kolejinde hakkını yiyemem kuran okumayı orada öğrenci, ingilizce temeli orada atıldı ama bir çocuk senin çocuğuna zarar verince hakkını aramak zor oluyordu çünkü kolej karşı taraf suçlu da olsa işin içine para girince susuyordu.

Kolejde çok çektim Allaha bin şükür orada çektiğimi burada çekmedim.

Ben kızımla çoooook ilgilendim çünkü 3,5 yaşından 5,5 yaşına kadar eşim yoktu Hakkari de şark görevindeydi.

Offf sizin orada 50 kişi mi sınıflar. .

Feciymiş.

Allah yavrularımız hakkında hayırlısını versin canım.

Son düzenleme:

Aminn. inş.

Bu arada okulu ve öğretmeni özel araştırdım canım.

Devletin belirlediği okul evimin karşısında ama ben başka okula yazdırdım.

Günlerce araştırdım ve yine günlerce uğraştık.

Şimdi de çok uzak değil servisle 10 dk. de geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…