2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar hastalanmamaya bakin oksurmekten sancilandim suanda acilde serum yemekteyim sancilarim yuksek cikti bakalim bu gece burdayim yarina cikarsin dedi doktor herkes dikkat etsin kendine
çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin dikkat et kendine

Aynı his benimde sağ tarafım da oluyor canım,acaba diyorum karnım büyüdü ayıptır söylemesi göğüsle temas edip o mu acıyo diyorum.Çünkü pişik olur ya onun gibi de bir yanma var,ama bakıyorum kızarıklık vs hiç birşey yok.

Kizlar hastalanmamaya bakin oksurmekten sancilandim suanda acilde serum yemekteyim sancilarim yuksek cikti bakalim bu gece burdayim yarina cikarsin dedi doktor herkes dikkat etsin kendine
Geçmiş olsun canım

erken dogum riski icin canm bu bnm 3.oldu hastanede yattiktan snr baslatti dr.um dahada devam etcez dedi bilmiyrm ne kadar
Ben en başından beri vuruluyorum canım. Bildiğim kadarıyla doğuma kadar devam edecek

Cok cok gecmis olsun canim insallah kisa surede atlatirsin serum iyi gelir
Cnm sen kalp carpintisi icin ilac kullandığını yazmistin bikac ay once...
Bana su an ilac veremeyiz dediler
Kullandigin ilacin zararları varmi gebelik icin adi ne ?

erken dogum riski icin canm bu bnm 3.oldu hastanede yattiktan snr baslatti dr.um dahada devam etcez dedi bilmiyrm ne kadar
hmm çok geçmiş olsun canım bebeğin zamanında sağlıkla gelsin yeterki.benimde var erken doğum riskim şuanda kalkmadan yatıyorum hatta.ama doktorum iğne falan vermedi oyüzden merak ettim

Cnm sen kalp carpintisi icin ilac kullandığını yazmistin bikac ay once...
Bana su an ilac veremeyiz dediler
Kullandigin ilacin zararları varmi gebelik icin adi ne ?
Evet canm dr um verdi adi "validol" dil altinda eritiyorsun asiri nane tadi geliyor ilac gibi degil yani carpintim olunca aliyorum bi tane bogazimda bi serinleme,aci bi tat yapiyor yavas yavas ta carpinti geciyor sanki ilac nefes aldiryor bana cok iyi geliyor
Cok sukur ki artik olmuyor carpinti ben sinirlenince oluyor kullanmiyorum kac zamandir

hmm çok geçmiş olsun canım bebeğin zamanında sağlıkla gelsin yeterki.benimde var erken doğum riskim şuanda kalkmadan yatıyorum hatta.ama doktorum iğne falan vermedi oyüzden merak ettim
bende o yatanlardanim cnm sadece kontrol zamanimda disari cikiyrm hastane ev arasi o kadr.napalim bebisler icin yatmaya devam:)

Tmm cnm bi arastirayim...
Zaten acilde ilac olmaz simdi dediler
Ekolari bi kardiologun gormesi lazim
Cok tsk ederim

Kizlar coook ama cook yorgunum. Ilerde rahat ederim die 12 13 saat calisiyorum. Ev zaten ayri olay. Perte cikmak uzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…