- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.001
aynen canım bende yeni yeni yatıyorum.herşey bebişlerimiz içinbende o yatanlardanim cnm sadece kontrol zamanimda disari cikiyrm hastane ev arasi o kadr.napalim bebisler icin yatmaya devam:)
ayy canım ya tombiş tombiş oluyolar yavaş yavaş çok hoşuma gidiyoBugun doktora gittik dogum tarihimiz 5 haziran dedi. Ilk nst'ye girdik. Sancilar normal cikti. Bebek hala ters donmemis. B12 kalsiyum idrar tahlilleri yapildi.1450 gram olmusuz masallah barekallah. BiDen bu kadaaaaaaaaar
benimde ilk cocugum sezaryen ile dogdugeriye hic kilom kalmadi 16 kilo almistm. Normal yada sezaryen ile comaşşallah sezeryanla büyük bi başarı
maşşallah sezeryanla büyük bi başarı
Evet ya zaten buyudugu icin artik ultrason da net secilmiuorla. Iki hafta sonra 32 haftalik çalışabilir raporu almaya gidecgm insallahayy canım ya tombiş tombiş oluyolar yavaş yavaş çok hoşuma gidiyo
hızlı kilo verme açısından normal doğum daha iyiymiş o yüzden sormuştum ben canımbenimde ilk cocugum sezaryen ile dogdugeriye hic kilom kalmadi 16 kilo almistm. Normal yada sezaryen ile co
alakasi yok k
evet bi taraftan icimden geciriyrm buyuyunce kizima anlaticam seni dunyaya getirmek icin neler cekti annecigin diye anlatcaklarim olcak diye.neyse gece gece duygusala baglamayayim yine:)aynen canım bende yeni yeni yatıyorum.herşey bebişlerimiz içinşimdiden başladı fedakarlıklarımız
Bana sonda takilmisti ama isini bilen biri yapinca hic sorun olmuyorBu kadar anlattım ama en güzeli doğal olanı yanı normal doğum. Zorunlu sezeryanlarda hiç korkmasın ankatıldığı gbi değil hiç. Birde sonda meselesi var takarken acıyo diyolar ama bana doktorum 12 saat öncesinden bişey yedirip içirmedi yasakladı ameliyata giderkende wc ye gir dedi sonda kullanmadık yani. Yada rica edersiniz anesteziden sonra taksınlar.
Bi sey degil canimTmm cnm bi arastirayim...
Zaten acilde ilac olmaz simdi dediler
Ekolari bi kardiologun gormesi lazim
Cok tsk ederim
Canim biran once kavus insallah yavruna. Dun hep dua ettimAyyy canım benim Allah razi olsun senden ve hepinizden.Dun aksam bebeğimi görüp çıktım hastaneden eve kuzumsuz geldim çok zor.Aklım oglumda,Allah razi olsun yoğun bakım hemşireleri kardeşimin arkadaşları gece boyunca resim attılar.İlk kakasini yapmış onu attılar.... Annelik çok güzel bisey inşallah kucagimada alırım yavrumu.simdi babamız sut götürdü ilk sutumuzu baslicaklarmis bugün vermeye inşallah yarar tosun olur oğlum benim.
panik oldum hemen internetten araştırdım ama pek benzemiyo canım. Yine de çook saol, ne demek helal olsun, ilgin için çok teşekkürlercanım kadın doğum dr. mu muayene etti seni. sadece ona muayene olma bence sakın yanlış anlama yada korkma benim anneminde öyle deri sızıları oluyordu dediğin gibi ( hamileyken değil ama normalde birde annem ms hastası ) dr nevralji teşhisi koydu. istersen bi nörolojiye yada bulunduğun yerde varsa algoloji ye görün ama senin dediğin sızı nevraljinin sadece bir belirtisi daha birçok belirtisi olması lazım tabi bunu en iyi dr. lar bilir sadece aklında bulunsun istedim. aklına kötü birşey gelmisine vesile olmak istemem. hakkını helal et canımn olurmnu
aynen canım yanık var gibi ama açıyorum görünürde hiçbişi yok :/Aynı his benimde sağ tarafım da oluyor canım,acaba diyorum karnım büyüdü ayıptır söylemesi göğüsle temas edip o mu acıyo diyorum.Çünkü pişik olur ya onun gibi de bir yanma var,ama bakıyorum kızarıklık vs hiç birşey yok.
yrn bende gaviscon alcam da şuan evde rennie var, içemezmiyim ki?Rennie tableti bilmiyorum ama doktorum gaviscon verdi doktorum bana çok iyi geldi bana
Arastirdim cnm trde yok dil altiBi sey degil canim
Beni de kardiyolog muayene etti kardiogram falan yapti cok sukur iyidi o zaman carpinti olmadi
Ama kendi drum hep tansiyonumu falan olcer olcunce 120den fazla cikti o da bu ilaci yazdi ama az dozda
Nette arastirdim bu ilacin damla formu olani gebelikte kullanilmaz yaziyor 1 2 kez kullandim ben benimki kucuk top gibi dilalti hap
Sen kardiologuna sorarsin bu ilaci canim bana da haber verirsin,kendi druma da sorucam
Sakincaliysa kullanmayayim bi daha
Isin dengesiz tarafi su ki simdi yatiriyorlar dogunca da gece bile yatirmayacaklarr. Anneelik cok fedakarlik istiyormuss bilmiyordummmevet bi taraftan icimden geciriyrm buyuyunce kizima anlaticam seni dunyaya getirmek icin neler cekti annecigin diye anlatcaklarim olcak diye.neyse gece gece duygusala baglamayayim yine:)
senin rahatsizlik neydi peki?bnde rahim agzi kisaligi var bide bobreklerde buyume tabi onun icin yurumek daha ii ama yattikca her yerimden sorun cikmaya basladi:)
oyle dengeyi kuruyorlarIsin dengesiz tarafi su ki simdi yatiriyorlar dogunca da gece bile yatirmayacaklarr. Anneelik cok fedakarlik istiyormuss bilmiyordummm
ay masallah oglusuna yakında eve de gelır paşan ınsallah sen bol bol sutunu sag canım,ufaklık buyusunÇok şükür canım solunum hariç herşey normal,ilk kakamizi yapmisiz,anne sütü almaya başladık çok şükür,doktor amcası sağ sağ getir annesi dedi,inşallah artar bol bol sutum olurda buyur yavrum...
bende hep onu düşünüyorum oğluma neler yaşadığımı anlatcam.ama doğunca onun poposunu ısırcam az çektirmedin annene diyeevet bi taraftan icimden geciriyrm buyuyunce kizima anlaticam seni dunyaya getirmek icin neler cekti annecigin diye anlatcaklarim olcak diye.neyse gece gece duygusala baglamayayim yine:)
senin rahatsizlik neydi peki?bnde rahim agzi kisaligi var bide bobreklerde buyume tabi onun icin yurumek daha ii ama yattikca her yerimden sorun cikmaya basladi:)
ahh cnm bnde en basindan beri hafif hafif atlatiyrm enfeksiyonu bi kurtulmadkbende hep onu düşünüyorum oğluma neler yaşadığımı anlatcam.ama doğunca onun poposunu ısırcam az çektirmedin annene diyebende geçmek bilmeyen idrar enfeksiyonu var canım hastanede bile yattım geçiyo sonra tekrar başlıyo.bide sancı ve kramplarım başladı.bebek rahim ağzına dayamış kafasını eğer açıklığım olursa doğum başlarmış oyüzden hep yatmam gerekecekmiş.sanada çok çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla alcaz bebişlerimizi kucağımıza
Evet canim sadece burda varmisArastirdim cnm trde yok dil alti
Rusyada var
Damla varmis onuda toplatmislar sanirim
Yinede sorucam haber veririm
inşallah canım yeterki sağlıkla doğsunlarahh cnm bnde en basindan beri hafif hafif atlatiyrm enfeksiyonu bi kurtulmadk
Allah korusun bebislerimizi zamaninda,saglikla kucaklamayi nasip etsin ins.
Kizlar pijamalari nerden hang marka aldnziBebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim hepsi hazırdı, dün etkilendim kendiminkileri de yıkadım ütüledim, sadece çantamız hazırlanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?