2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet kesinlikle maddi manevi birsey varsa soyle

Canlar bir şey soracağım bebek nevresim takımı alanlar oldu bildiğim kadarıyla.Şimdi butik bebe de indirim var bayağı ,alayım diyorum ama biz daha beşik yatak vs almadık bu ölçülerin ortalama nasıl olması gerek sizce nevresim takımı için ??

Kizlar coook ama cook yorgunum. Ilerde rahat ederim die 12 13 saat calisiyorum. Ev zaten ayri olay. Perte cikmak uzereyim.
Allah sana sabırlar,güç kuvvet versin.Bugün içimden geçiriyorum,Allah ım çok belim ağrıyor,süveyde iznim yok doğana kadar çalışıyorum çalışmaya da devam edeceğim diyordu.İnşallah onun beli ağrımıyordur dedim vallahi billahi.

Evet kesinlikle ben ocakta dogurmdtum evde kalyrsun

Yorgan yastik olcusu onemli zaten hazir nevresim hazir bebe yorganlarnin hepsine uyuyor

Kızlar mide için hamilelikte rennie tablet kullanılabiliyomu? Ölcem yanıyorum :/

Cnm ben kulllaniyorum gunde 7 taneye kadar cok sukur bi sikinti yasamadim dilinle damagin arasina kox kendililiginden eririsn sen cignememe daha etkili oluyor

Iyi aksamlar kizlar 1haftadir cok oksuruyorum simdide Tsm cigerlerimin ortasi agriyo lokmayi yutarken bile zorlaniyorim agri yapiyo boyle bisey yasadinizmi

Cnm ben kulllaniyorum gunde 7 taneye kadar cok sukur bi sikinti yasamadim dilinle damagin arasina kox kendililiginden eririsn sen cignememe daha etkili oluyor
Canım dayanamadım kocam eczaneye gitti gaviscon şurup aldı geldi içtim biraz hafifletti ama fenayım ya, ilk kez böyle oldu saçlanıyo mu ne :)

oyle dengeyi kuruyorlar
fedakarlik ne demek insan simdi anliyor daha neler yapicaz bakalim bebisler icin...
Ben ilk aylarda kusmalar yuzunden cok zor gunler gecirdim yerlerde surunuyodum resmen su bile icemiyordum esimde o kdr etkilendiki demekki bu yuzden cennetliksiniz mukafat olarak dogumda gunahlariniz siliniyo dedi. Gercekten karsiligi cok guzel ve ozel bence anneligin ve cektigimiz bu sikintilarin...

ahh canım çok geçmiş olsun söyleseydin ya adresi verirdim gecerken banada ugrardınız bende şile yolu üzerinde oturuyorum :))))) bol bol yat dinlen o zmn canım iyileşince bekliyoruz katılımını :))))
saol canim hadi yaaaaa valla bilseydim kesin ugradım hee neyse yazın bol bol agva kilimliye gidiyorum ugrarim firsat oldukça

Canım dayanamadım kocam eczaneye gitti gaviscon şurup aldı geldi içtim biraz hafifletti ama fenayım ya, ilk kez böyle oldu saçlanıyo mu ne :)

Gecmis olsun cnnm bendee cok önceden basladim agri yanma eksime reflu sanirim. Ama bu aylardan sonra artik saçtanmi hormondan mi dahada artacak

Geçmek,bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu canım... O kadar ilaca rağmen geçmedi su enfeksiyon nefret ediyorum ...
Benimde çok fazla idrar yolu enfeksiyon var ne yapsam gecmiyor :-( acaba benimkidem erken gelicek senin haftalara kadar gelmese bari simdi gelse yasarmi diye cok korktum simdi

Gecmis olsun cnnm bendee cok önceden basladim agri yanma eksime reflu sanirim. Ama bu aylardan sonra artik saçtanmi hormondan mi dahada artacak
Sanada geçmiş olsun canım çok zormuş yaa, neler çekmişsindir kaç aydır, inş Rabbim bundan sonrasını hafifletir
Guzel dilekleriniz icin cok sagolun bayanlar yatisim yapildi sancilarim yuksek ama acilmam yok serum ve ilac takviyesiyle sancilari kesmeye calisiyoruz ciger gelistirici ignemide yaptilar bir sure burdayim dua edin bana optum hepinizi
çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…