2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende de var hala degerlerin cok mu yuksekti canim kusura bakma soruyorum ama korkuyorum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

Hep 1-2 lökosit görülürken en son gittiğimde 9-10 a çıkmış. Gribin vücuduma girmesiyle idrar yolu enfeksiyonunun da yükselişe geçmesi bir olmuş. Akıntıyı hic ihmal etmeyin ve mümkünse serum dahi isteyin akıntıyı yok etmek için,aklınızda olsun kızlar....

Guzel dilekleriniz icin cok sagolun bayanlar yatisim yapildi sancilarim yuksek ama acilmam yok serum ve ilac takviyesiyle sancilari kesmeye calisiyoruz ciger gelistirici ignemide yaptilar bir sure burdayim dua edin bana optum hepinizi
Geçmiş olsun canım. Açılmanın olmaması iyi. Rabbim zamanında versin meleğini inşallah

Ayyyy canım benim Allah razi olsun.Nasil güzel kalplere sahipsiniz hepiniz...Yok canım benim çok şükür bi eksiğimiz yok çok sağol.Özel hastanede yaptım dogumumu,kuzumda o hastanenin yenidogan yoğun bakımında.Gebzedeyiz biz canım.çok öpüyorum hepinizden Allah razi olsun....

Guzel dilekleriniz icin cok sagolun bayanlar yatisim yapildi sancilarim yuksek ama acilmam yok serum ve ilac takviyesiyle sancilari kesmeye calisiyoruz ciger gelistirici ignemide yaptilar bir sure burdayim dua edin bana optum hepinizi
canım güçlü ol, bebeğin sakinleşip biraz daha annesinin göbüşünde kalmaya karar verecek eminim açılma olmaması çok iyi. sancıları ilaçla keserler umarım.

günaydın anneciiikkk nasılsın bugün?? dün oğlunu görebildin mi?

Allah razi olsun canım...Dedikkerini yicem ozaman inşallah bol bol sut olur kuzuma.
Abimizide senin için sarılıp öptük teyzesi.Çok sağol canım benim.

senden de razı olsun canımm... sende guzel kalbinle bizim için özelsin... yinede ne tur sıkıntın olursa olsun bize hbr verebilirsin yakın sayılırız bnde istanbul anadolu yakasındayım :)) bizde optukk sizi inş rabbim bol bol sut verir sana, oğluna şifa olur...

Kizlar hastalanmamaya bakin oksurmekten sancilandim suanda acilde serum yemekteyim sancilarim yuksek cikti bakalim bu gece burdayim yarina cikarsin dedi doktor herkes dikkat etsin kendine
çok geçmiş olsun canımm Allah acil şifalar versin. inş hayırlısı ile atlatırsın...

günaydıın hayırlı cumalar saat 6 buçukta uyandım 7 ye kadar yataktan kalkamadım sonra kalktım makinaya çamaşır attım koltuğa uzandım öyle uyuyakalmışım az önce uyandım kahvaltımızı hazırlyorum umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…