- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #39.801
Ben varım..hic uyuyamiyorum ki..Kizlaar, biz yine uyandikk, uykumuz kactii. Bizim gibi olanlar war mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım..hic uyuyamiyorum ki..Kizlaar, biz yine uyandikk, uykumuz kactii. Bizim gibi olanlar war mi![]()
Olmaz mı kaçıran beri ayaktayız bizde döne döne uyuyamaadımKizlaar, biz yine uyandikk, uykumuz kactii. Bizim gibi olanlar war mi![]()
Napicaz boyle, gunduz yatsam yine iyi olcakta, gunduzde uyuyamiyorumBen varım..hic uyuyamiyorum ki..
Nezaman duzene gircek bu uykular, yorgun hissediyorum kendimiOlmaz mı kaçıran beri ayaktayız bizde döne döne uyuyamaadım
Gunaydin kizlar bende uyuyamayanlardanim kslktim erkenden bebisin kiyafetlerini hazirlamaya devam onkari yikadim astim bugun cantami hazirlarim herhalde sizlerin hazirliklar ne durumda
Ben dun bebisin kiyafetlerini utuledimGunaydin kizlar bende uyuyamayanlardanim kslktim erkenden bebisin kiyafetlerini hazirlamaya devam onkari yikadim astim bugun cantami hazirlarim herhalde sizlerin hazirliklar ne durumda
Benimde allahin izniyle dogum yapacagim hastane farkli ilde oldugu icin cantami her ihtimale karsi hazir bulundurayim dedim hayirlisiyla gelsin bebislerimizHazirliklar daha baslamadi benim canim :) haftaya inşallah :) bi kac eksigim kaldi onlari da tamamlayayim yikanip utulenecekler sadece :) sonra cantaya :)
Cnm nasil oldun bebisler nasilBen varım..hic uyuyamiyorum ki..
Konrtolden sonra yaz canim ne olup bittiginiherkese günaydın kızlar. bugün bizim kontrolümüz var herkes güzel haberler alsın inş.
çantalar hazırlanıo ne güzel. bugün itibariyle benim doğuma 1 ay kaldı tam olarak. gel 5 haziran gel sağlıkla inş:)
ain cnm inş. işyernde son 3 haftam inş. artık kontroller hftada bir. sıkıntı olmadan atlatırız inş. hepimiz. bende cıcışlerimizi yıkayıp ütüledim amhenüz çantaya yeleştirmedim. kendime de bi pijama daha almam lazım onu da bugün halletcem inş.Konrtolden sonra yaz canim ne olup bittiginiguzel haberlerle gel insallah
her kontrolümde kan ve idrar tahlili istiyor doktorum. geçen haftaki kontrolümde idrarda çıktı enfeksiyon. sonra antibiyotik başlattı 1 haftalık. o da bitti kullandım.Kan beta idrar tahlili istediler mi cnm senden istedilerse be istediler