myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.291
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #46.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide 22 kilo nerde dimi amaBi?d
Bi de 19 kilo nerdeeeee dimi yaniii
Sancim artık düzenli geliyor kızlar... 5 ila 8 dakikada bir.. 30 saniye sürüyor henüz.. 1 e ulassin hastaneye gideceğiz inşaAllah..
Allahim hepinizin dualarından razı olsun...
Herkese kolay dogumlar nasip etsin Rabbim...
Sadece agriyi hissetmiyorsun cnm ben dokunduklarinivcikardiklarini hepvhissettimGunaydin kizlar bisey sorucam size epidural anestezide belden asagisi komple uyusuyormu mesela yerinden kalkip yureyemiyormusun yoksa bacaklarini falan hissediyorsun ama sadece agriyi mi hissetmiyorsun.
Ilk kizimda 26 almistim bunda 19 ayip ettim yawwwBide 22 kilo nerde dimi ama![]()
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz guzel annenin guzel kizi artik geliyo demekSancim artık düzenli geliyor kızlar... 5 ila 8 dakikada bir.. 30 saniye sürüyor henüz.. 1 e ulassin hastaneye gideceğiz inşaAllah..
Maalesef en fazla bu haftalarda çatlıyorGunaydin annislerr bugün ise gitmeden önce giyinirken bi karnima bakayim dedim malum alt taraflari göremiyorum solda kasigimda 4-5 tane catlak olusmus bi kac gündür kasiniyodu kasimadim ona ragmen catladim ya puffff![]()
Allah yardimcin olsun canim bi avazda kurtulursun insallah güzel dualarin için sagol rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallahSancim artık düzenli geliyor kızlar... 5 ila 8 dakikada bir.. 30 saniye sürüyor henüz.. 1 e ulassin hastaneye gideceğiz inşaAllah..
Sorma ya o kadar da pahali kremler yaglar kullandim ama demekki olacagi varsa oluyor kizimdan hatira olsun oda ne yapalimMaalesef en fazla bu haftalarda çatlıyor![]()
Oleyyyyyy maşallah kiz doguruyorsun sonundaaaaa bi avazda kurtul inşallah :)Kızlar kızlar. Benim kızım yola çıkmış geliyormuş :) 1-2 cm açıklığım varmış akşama yatış yapacağız hastaneye :)
evt cnm bazı günler benim de çok yavaşlıyor böyle durumlarda çikolata ye süt iç soluna yat ve 2 saat gözlemle hala hareket etmiyorsa doktorunu araKızlar bebeğinin hareketleri yavaşlayan var mi benim gibi pazartesi nst güzel bi problem yok demişti doktor ama hala aynı arada seyirmeler ve çok minik hareketlerini hissediyorum. 3 gündür hareketlerini takip edicem derken Yoruldum kafayı yicm cuma saat 9 da kontrolumuz var çok endiseliyim
Zaten doğum sancısı adet sancısi gibi başlıyor cnm ihmal etmeKızlar sabahtan beri ara ara adet sancısı çekiorum böyle doğum olmaz dimi ya hiç olmamıştı böyle bişey?
Ayy hadi Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş.Kızlar kızlar. Benim kızım yola çıkmış geliyormuş :) 1-2 cm açıklığım varmış akşama yatış yapacağız hastaneye :)
Çok sevındımm akşama kadar gelır belkı cnm oturup kalkma haraketlerını yap yardımcı olur acılmana. Hayırlı doğumlar dılıyorum dualarım senınleKızlar kızlar. Benim kızım yola çıkmış geliyormuş :) 1-2 cm açıklığım varmış akşama yatış yapacağız hastaneye :)
Cook sevindim yaren bebek zulalin duyunca harekete gecti demek benimkide gecse harekete keskeKızlar kızlar. Benim kızım yola çıkmış geliyormuş :) 1-2 cm açıklığım varmış akşama yatış yapacağız hastaneye :)