- Konu Sahibi SirriEyvan
- #6.421
çok tesekkur ederım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alan yardımıcımiz olsun... Her şeyin tadı çok kötü geliyor...bir şey yiyemedim inanin... Umarim 13.haftadan sonra geçer...benimde 16 dan sonra bulantım acayip artıyor. benimde yarın ikli test var hayırlısı bakakım
canım benımde 6, ve 8, haftalarda oldu ıkısındede acıle gıttım ıgne yaptılar ılkınde de 1 gece hastanede kaldım bende hala progestan kullanıyorum sabah aksam 200mg ama bana cok yan etkı gosterıyo kafamı kaldıramıyorum resmen senınde oyle oluyor mu bana doktor ne kadar kullanacagımı da soylemedı haftaya kontrole gıtcem sana bısey dedı mı?Merhaba kizlar bende haziran annesi olcam ins.. Kanama alani var bugun yine kahverengi akintiyla dr a gittim progestan iğne hap kullaniyorum pzat. Kontrol var boyle durum yasayan varmibi kere kanama oldu 6 haft. Ken simdi k.rengi akintilar geliyo arada
cok ılgınc neden ıcme dedı kı sasırdım sımdı benımde ılk kanamadan sonra dozunu azaltmıslardı tekrar olunca arttırdılar hıc faydası yok ıcme dıyen doktor da duymadım acıkcasıkorkma cok ınsanda burda 10 cu haftada kahve akıntı oldu.Benım de ılkı 6 cı hafta oldu o zaman doktor progestan hap verdı.10 cu haftamda da sıddetlı agrı ve kahve akıntım baslayınca tekrar doktorma gıttım degıstırmıstım bı de doktormu cok ıyı bırısı alanında.Ultrasonda bakınca rahım altında bı kanamam oldugunu bu haftalarda sık sık goruldugunu soyledı.Yalnız ben ondan ızınsız progestan ıcıyordum,ıcme dedı,faydası yok dedı,azalmıssa da akıntın progestanla hıc bı alakası yok dedı.Kesınlıkle progestan ıcme dedı ve dınlen dedı yalnız
5 yıl önce kızıma hamile Olduğumu öğrendim.o yıl kurban bayramıydı et kokuları mahvetti beni. Yine hamile kaldım ve yine kurban Bayramı'nda et zamanı. Çok çok yedim. Annemde ablamla bana hamileyken etten tiksinmiş. Dün gece yine tatlı krizim tuttu. Gece gece eşimle o Tatlıcı senin bu Tatlıcı benim Sevdiğim bi tatlı var onu aradık. Sağolsun eşimden.ben eti hiç sevmezdim ama oğluma hamileyyken dönercilerin önünden geçerken için giderdi. mis gibi kokuyor dedrdim.
Canım ben çok kustum hatta dün rahatsızlandım iş yerinde evdeyim zayıfladım kilo da alamıyorum garip durumdayım işe gidelim yok dayanmaya çalışıcamAh canim yaa... İnşaAllah geçer... Bana ilginç gelen ben bu zamana kadar kusmadim...dün ilk defa kustum...bugün de çok Kotuyum... Kustum kusacagim..neden bu kadar çoğaldı ben anlayamadim... Haftaya salı ikili test var...umarım o zamana kadar rahatlarim...
bende aynı meraktan çatlıyorum. Burda herkes öğrenmiş hemen hemen. Bizmi kaldık sadece. Etrafımda herkes kızım olduğu için erkek hissediyor. Hatta eşim bile Arasım Arasım deyip duyuyor. Artık çok daraldım. Ister istemez erkek bebeğe alışmış durumdayım. Hakkımızda hayırlısı olsuninsallah bidahaki kontrole cinsiyetini ogrenirim ya doktor gecen hafta solemek istemedi cok erken dedi 11+5 ken gitmistik. Ikili testler icin..buarada kizlar istahim hic yok normalmi ya cok halsiz ve yorgunum ev islerimi zor yapıyorum..psikolojik olarakda tukenmis durumdayim 13uncu haftamdayim tam...
Ben cumartesi gidecegimHaftasonu muayene olmaya giden var mi bayanlar?
Ben cumartesi gidecegim
Hayır ben genelde haftasonu gidiyorum.ama haftaiçi gittiğim de oldu değişmiyor fiyat canimFiyatlar değişiyor mu haftasonu icin oyle bir sey duydum ama haftasonu hic denk gelmedi daha önce?
canım benim hem kanamam oldu hem de progesteron hormonum düşük çıkmıştı o yüzden verdi doktor ama şuanki doktorum kullanma dedi. Hala arada kahve akinti oluyor ama kullanmıyorum ben fitil şeklinde kullanmıştım bir de hap daha fazla yan etki yapıyormuş ama fitil de mantar yaptı mahvetti beni bi paketin yarısını kullandım doktorumun isteğiyle biraktimmonarosa_22 canim senin kanaman oldugu icin mi verdi bana o yuzden verilmisti sonra dozu azaltti doktor yine kanamam oldu dozu arttirdi tekrar kanamam olacak diye korkuyorum yine doktor tavsiyesi ile birakmayi dusunuyorum haftaya kontrolum var devletteki doktor ne dicek bakalim bendede cok uyku yapiyor sersem gibi oluyorum
Hayır ben genelde haftasonu gidiyorum.ama haftaiçi gittiğim de oldu değişmiyor fiyat
Teşekkürler
Ne yazcami bilmoorim.
Sanki karnim hep ac.ama cnm bisi ostemio..onume ama biseler yemehnce sanli bulantm artio..atistriom meyve kuru gida fln pynir ekmk ama yine acim gibi..agzmda kotu bi tat..vee yine aksam oldu zorla uyku bulanti .sbh erkndn ogurme nobeti ..bisiler at agxina derkn ogle ikindu aksam ..hergun evde..hava soguk..yyzymu gulduren hic busi yok gibi..( eski halimi ozledm..mutsuzum