2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim benimki plsenta asagidabdegil gobek kordonunu esine yapisik ve asagida tamamen yerlesmis ve kordonunkoruyucu zari yokmus gelen kan bebekten geliomus
çok geçmiş olsun arkadaşım. moralini elinden geldiğince yüksek tutmaya çalış. Sıkı bir doktor kontrolüyle sağ salim bebeğini kucagına alırsın inşallah. yolu yarıladık zaten artık.

moralini bozma canım. Allah büyük bol bol dua et. Umarım herşey yoluna girer.sağlıkla doğar bebişlerimiz.

Benimde büyümedi daha ama birden atak yapıcaz sanırım ilk kızında normalmi sezeryanmı oldu cnm nasıl oldu doğumun biraz anlat bizede tecrübeli anne olarak

normal doğum yaptım canım. kızım erkenciydi 35+6 günlük doğdu.

çoooook kolay bir doğum yaptım.

darısı bu hamileliğime ve sizlere olsun inşallah.

kızlar merhaba...Rabbim nasip kısmet ederse bugün Allahın izniyle 18 + 1 olduk...Çok şükür bugünlere gelebildik..Yalnız dün akşamdan beri rahimime bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor...Sizce normalmi ve sizlerdede oluyormu...Aynı zaman da 19. haftada bebeğinizin hareketlerini hissettinizmi :)

geçmiş olsun, inşallah korktuğun gibi olmaz her şey yoluna girer.. bebeğin durumunu nasıl öğrendin canım? nasıl anlaşılıyor

Tatljm benim rahim agzi boyu 2.3cm diye dikis atildi...lutfen cok onemse ve dikkat et

en fazla 1 yaşına kadar bebeğin yanımızda yatması uygun diye biliyorum. ileride bebeği ayıracaksın zaten. eğer aynı evde kalacaksan yer sıkıntı yine yaşayacaksın.

canım benimde öne geçmiş senin ki gibi. ben bir paketi 3 günde içiyordum benim ki o yüzden 3 gün öne geçti sanırım. ama ben seni de duyunca nesquikten olduguna emin oldum nerdeyse.
Bi paketi 3gune fazla icmis olmuyomusun canim fazlasida zarar olmasin? Gerci benim paket buyuk boydu daaaa yani bitmiyor:)

Saolun kızlar, bede tabakta tuz dökme huyumdan vazgeçeyim bari, yemektekî yeter ozaman. Tansiyonum 3 gündür 10-11 civarında şükür, inş böyle devam eder

Bi paketi 3gune fazla icmis olmuyomusun canim fazlasida zarar olmasin? Gerci benim paket buyuk boydu daaaa yani bitmiyor:)
canım ben tek kullanımlık paketlerden alıyorum onları 3 e bölüyorum :) ama şimdi çileklisi çıkmış gördüm büyük boy onlardan alıp kaşıkla koyup içicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…