2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aydının pek bir olayı yok ya kıyı daha güzel kesinlile :)

Benim kızımın odasını andıran bir düşünceniz var.

Mobilyaları bembeyaz.

Duvarları simli koyu pembe.

Perdesi pembe zebra,

Halısı pembe beyaz.

:)

bir ara resmini eklerim.

Evet beyaz mobilya çok şuk oluyor kız da olsa erkek de olsa bu arada mobikyalarınıza baktım country tarzmış. Kızlar kendilerini çok özel hissediyor böyle tam prenses odası. :)

Yoğurdu mutlaka tahta kaşıkla bildiğin eziyorum canım kıvamını krema gibi yapıyorum. Belki biraz süt atabilirsin içine. Evet cam kavanoza koyduğum ve parmağımı içinde 7 saniye bekletebildiğim süte ekliyorum maya mı yazmışım:)) cam kavanoz çok önemli her bir kavanoza bir çorba kaşığı iyi oluyor bu arada mayalayıp kapattıktan sonra şişeleri kımıldatıp oynatmamak lazım bu çok önemli sallanmaması lazım daha iyi tutuyor.

Canım biberona kendi sütünü de koyabilirsin hem de doğum çantanda olması gerekiyor her ihtimale karşı çünkü sütün hemen gelmeyebilir. Şekerli suyu kimden duydun canım emiim hiçbir doktor böyle bir şey söylemes hatta sorarsan öok kızarlar. Bebekler doğduktan sonra aç kalırsa sarılık oluyor seni emer ya da mama yerse sarılık olmaz. Sakın bebeğine su ya da şekerli su gibi bir şey verme hele şeker bebek için ne kadar tehlikeli bir şey. Doktorlar anne sütüyle beslenen çocuklara bile su içirmeyin diyorlar mama yiyorsa bir yudum falan veriyorsun. Doktoruna sormadan sakın böyle bir şey yapma ve etrafındakileri uyar bebeğine sen uyurken su şekerli su gibi şeyler sakın vermesinler.

canım benim yaa maşşallahhh sizee ayrıntılıya mı girdin bu arada?
yok canım kendi kadın doğum doktorum baktı benim doktorum ekstra ayrıntılı istemiyormus kendisi bakıyormus bu kez bazı şeyleri tam net göstermediği için bi dahaki ay tekrar bakacakmış canım

canım kulanan bir arkadaşım var braun u. bugün konuştum hatta. 1 derece fark ediyor dedi hastaneyle. alından ölçerler iyi diyorlar. iyi bir marka olması gerekmiş doğru ölçüm ve uzun süreli kullanım için. bebek arabası bende travel sistem düşünüyorum. kaliteli bir ürün olmalı çünkü ilk çocuğum ve ileride de kullanırım. arabaya yavaş yavaş karar vermem gerek diye düşünüyorum. benimde kendimi güvende hissetmek gibi bir sorunum var sanırım, sağlamcıyım biraz

Canim benide eklermisin .22.06.2015-erkek.-yas 31-ikinci cocuk isim mert tahaolcak gibi.

canım şekerli suyu veren bir çocuk doktoru bile gördüm. kesinlikle hastanede bebeğine biberonla mama verdirmedi. aç kalmasın, sarılık olmasın diye şekerli su verdi. çocuk doktoru bile yapmışken doğru diye düşünüyorum

Nasıl verir ya şekeri doktora inanamıyorum. Ben kesinlikle müsade etmem şekerli suya.

bizde kucuk bir siringayla meme islatiliyo meme tutsun diye cocuk bizde oyle yaptik cnm dr dedi hemen tutu memeyi sipa

Kizlarrrrrrr coookkkk saskiiinnnnnn ama bir o kadar da mutlluyummmm oğlum olacakkkkkkk pipisini gördükkkkkkkkk
canım hayırlı olsun seninde sonunda kesinleşmiş Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bazen bende tereddüt ediyorum acaba değişir mi diye valla çok şaşırdım o kadar kız dediler erkek çıktı seninki

canım bende de hemen hemen senin zamanında oldu kramp tarzında. kalsiyum ve magnezyum içeren tablet içiyorum. iki gün aralıklarla olmuştu şu an yok. doktora görün bence. önemli bir şey değildir inşallah ama görünmekte fayda var. şikayetini söylersin kalsiyum tableti yazabilir sana da. bebişler büyüdüğü için aldığımız mineraller yeterli gelmiyor maalesef.
E sen mehtap ben mehtap...
Var bunda bi Hayır birimiz kiz birimiz erkek bebek
Benim ilk oglanda bu bak...
Öhö öhö
Eki Görüntüle 1381649
çok tatlıymış maşallah. abisine benzer inşallah oğluşun...

kızlar ayrıntılı ultrason ne zaman yapılıyo tam olarak herkes yaptrdı mı
canım ben yaptırmadım ayrıntılı ultrasonu. doktorum her şeye baktı uzun uzun. gerek yok, önermiyorum dedi. mesela kalp rahatsızlığı varsa %100 gösteriyor diyemem dedi. bende vazgeçtim, güveniyorum çünkü doktoruma

geçmiş olsun canım. soğuğa sıcağa dikkat et. tırakyadaydın sanırım yanlış hatırlamıyorsam. soğuk da olur oralar, dikkat et canım...

şekerli su iyi diyorlar canım tabi yine de araştırmak lazım. neyse önümüzde 4 ay var

Canım mrb.. ben çocuk gelişim uzmanıyim ve kesinlikle bebeğe şekerli su verilmez diyebilirim.. Bebeğin ilk olarak anne sütü alması gerekir..bebek anneyi emdiği sürece ilk 6 ay su bile verilmez.. Şeker tuz vs gibi şeylerin 1 yaşından önce verilmesi de oldukça zararlı. . Çocuk doktorunun şekerli su vermesiyle ilgili bi yanlışın olabilir tekrar sor istersen

kızlar sanırım az önce ilk tekmemi hissettim ama devamı gelmedi bi kere vurdu kaçtı meleğim umarım artık hissederimmbisey sorcam omega 3 takviyesi kullanan arkadaslar hangi marka kullanıyorsunuz ve hergün kullanıyor musunuz benim doktorum gerek yok dedi ama hiç balık yemiyorum içim rahat etmiyor arada kullanmak istiyorum

Canim baya arastirdim ve avent aldim cam biberon,emziklerinide avent aldim e bebekte indirim vardi.ilk oglumda ikisinide bebedor kullandim cam biberonunu ve bebedorun emzigini.Ama yapilan yorumlarda anne gogsune en yakin marka ve model avent cam biberon ve emziklermis oyle okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…