- 29 Eylül 2012
- 181
- 183
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.601
Canim baya arastirdim ve avent aldim cam biberon,emziklerinide avent aldim e bebekte indirim vardi.ilk oglumda ikisinide bebedor kullandim cam biberonunu ve bebedorun emzigini.Ama yapilan yorumlarda anne gogsune en yakin marka ve model avent cam biberon ve emziklermis oyle okudum.
Iyi aksamlar kızlar
Dun kontrolum vardi. Doktorum ayrıca ayrıntılı ultrasona gonderdi. Doktor bebegimi uzun uzun inceledi bana bobreklerinde hafif buyume var dedi. Hemen kendi doktoruma geri gittim. kendisi de bebegin bobreklerinde buyume oldugunu korkmamam gerektigini kendiliginden de gecebilir buyume devam ederse de dogumdan sonra ufak bi operasyonla duzelecegini soyledi. 3 hafta sonra kontrole cagirdi. Devamli takip edecegini soyledi. Dunden beri kendimi hic iyi hissetmiyorum. Cok korkuyorum Allahtan tek istegim bebegimin sağlıklı dogmasi, ve bobregindeki buyumenin durması.
Lutfen kızlar dualariniza ihtiyacim var
canım su verilmemesi gerektiğini bende biliyorum. hastanede eğer bebeği emmezse şekerli su kullanıyorlar. tabi ki anne sütü ilk 6 ay su ihtiyacını karşılıyor. dediğim durum istisnai bir durum sonuçta. inşallah bebeklerimiz hemen bizi emer ve bu tarz önlemlere başvurmayız...Canım mrb.. ben çocuk gelişim uzmanıyim ve kesinlikle bebeğe şekerli su verilmez diyebilirim.. Bebeğin ilk olarak anne sütü alması gerekir..bebek anneyi emdiği sürece ilk 6 ay su bile verilmez.. Şeker tuz vs gibi şeylerin 1 yaşından önce verilmesi de oldukça zararlı. . Çocuk doktorunun şekerli su vermesiyle ilgili bi yanlışın olabilir tekrar sor istersen
canım su verilmemesi gerektiğini bende biliyorum. hastanede eğer bebeği emmezse şekerli su kullanıyorlar. tabi ki anne sütü ilk 6 ay su ihtiyacını karşılıyor. dediğim durum istisnai bir durum sonuçta. inşallah bebeklerimiz hemen bizi emer ve bu tarz önlemlere başvurmayız...
Tatlım doktoruna güven ve kesinlikle korkma boşu boşuna strese girme inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canim
:)) inşallah canım hiçbirimiz düşünmeyiz nasıl mezirebilirim bebeğimi diye. bakalım zaman gösterecek canımInşallah canim foşur foşur süt gelir memislerden ve bebişler emer :) ama yine de aklında olsun olurda gelmezse süt şekerli su verdirme pleaseeee
kızlar sanırım az önce ilk tekmemi hissettim ama devamı gelmedi bi kere vurdu kaçtı meleğim umarım artık hissederimmbisey sorcam omega 3 takviyesi kullanan arkadaslar hangi marka kullanıyorsunuz ve hergün kullanıyor musunuz benim doktorum gerek yok dedi ama hiç balık yemiyorum içim rahat etmiyor arada kullanmak istiyorum
İnşallah canım cok tesekkur ederim. Anne yüreği iste bi türlü kendime soz geçiremiyorum.
Masaallah fistiga oy kuzucuk...
gozun aydın canım masallah kuzunaiyi akşamlar kızlar bizde dün akşam kontrole gittik bizim nazlı kuzumuz yine pozisyon vermedi doktor da meyve suyu iç yürü idrara sıkışıp gel dedi 1 saat bekledik yine doktor amcasının istediği gibi durmadı ama yine de bakmaya çalıştı beynine kalbine böbreklerine karaciğerine vs baktı normalmiş çok şükür sağlıklı dedi günümüze uygun gelişiyormuşuz yüzünü merak ettim ama iki elini de yüzüne getirmişti bakmayın bana demek istedi galiba sanırım çok inatçı olacaken son da cinsiyetini söyledi sanırım artık değişmez prensesimiz geliyor inşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah minik meleğimee
Valla bizde mecbur verdik cnm siringa ile memeyi islattik sekerli su ile oyle ugrastij emdik yani anne olunca yapmicam dedigimiz şeyleri yapiyoruz malesef bende oyledim oğlum olmadan önce yol ayagimda salamam yok sunu yapmam yok bunu yapmam diyodum dogunca farkli oluyo dogsunlar hele bi melekler henen konuşuruz zaten.canım su verilmemesi gerektiğini bende biliyorum. hastanede eğer bebeği emmezse şekerli su kullanıyorlar. tabi ki anne sütü ilk 6 ay su ihtiyacını karşılıyor. dediğim durum istisnai bir durum sonuçta. inşallah bebeklerimiz hemen bizi emer ve bu tarz önlemlere başvurmayız...
efa daily ve hergun kullanıyorum cok fazla balık sevmedıgım ıcınkızlar sanırım az önce ilk tekmemi hissettim ama devamı gelmedi bi kere vurdu kaçtı meleğim umarım artık hissederimmbisey sorcam omega 3 takviyesi kullanan arkadaslar hangi marka kullanıyorsunuz ve hergün kullanıyor musunuz benim doktorum gerek yok dedi ama hiç balık yemiyorum içim rahat etmiyor arada kullanmak istiyorum
canım gecmıs olsun ınsallah atlatırsınız kuzunla bunu dualarım sızleIyi aksamlar kızlar
Dun kontrolum vardi. Doktorum ayrıca ayrıntılı ultrasona gonderdi. Doktor bebegimi uzun uzun inceledi bana bobreklerinde hafif buyume var dedi. Hemen kendi doktoruma geri gittim. kendisi de bebegin bobreklerinde buyume oldugunu korkmamam gerektigini kendiliginden de gecebilir buyume devam ederse de dogumdan sonra ufak bi operasyonla duzelecegini soyledi. 3 hafta sonra kontrole cagirdi. Devamli takip edecegini soyledi. Dunden beri kendimi hic iyi hissetmiyorum. Cok korkuyorum Allahtan tek istegim bebegimin sağlıklı dogmasi, ve bobregindeki buyumenin durması.
Lutfen kızlar dualariniza ihtiyacim var
:))) canım benim gibi ilk bebeğini bekleyen arkadaşıma deneyimli arkadaşlar rüyalar alemindesiniz, çocuk doğunca gerçekleri göreceksiniz diyorlar. sanırım çok fazla yapmam dememek lazımValla bizde mecbur verdik cnm siringa ile memeyi islattik sekerli su ile oyle ugrastij emdik yani anne olunca yapmicam dedigimiz şeyleri yapiyoruz malesef bende oyledim oğlum olmadan önce yol ayagimda salamam yok sunu yapmam yok bunu yapmam diyodum dogunca farkli oluyo dogsunlar hele bi melekler henen konuşuruz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?