2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Iyi aksamlar kızlar
Dun kontrolum vardi. Doktorum ayrıca ayrıntılı ultrasona gonderdi. Doktor bebegimi uzun uzun inceledi bana bobreklerinde hafif buyume var dedi. Hemen kendi doktoruma geri gittim. kendisi de bebegin bobreklerinde buyume oldugunu korkmamam gerektigini kendiliginden de gecebilir buyume devam ederse de dogumdan sonra ufak bi operasyonla duzelecegini soyledi. 3 hafta sonra kontrole cagirdi. Devamli takip edecegini soyledi. Dunden beri kendimi hic iyi hissetmiyorum. Cok korkuyorum Allahtan tek istegim bebegimin sağlıklı dogmasi, ve bobregindeki buyumenin durması.

Lutfen kızlar dualariniza ihtiyacim var

Teşekkür ederim canım peki silikon mu kauçuk mu?

Tatlım doktoruna güven ve kesinlikle korkma boşu boşuna strese girme inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canim

canım su verilmemesi gerektiğini bende biliyorum. hastanede eğer bebeği emmezse şekerli su kullanıyorlar. tabi ki anne sütü ilk 6 ay su ihtiyacını karşılıyor. dediğim durum istisnai bir durum sonuçta. inşallah bebeklerimiz hemen bizi emer ve bu tarz önlemlere başvurmayız...

Inşallah canim foşur foşur süt gelir memislerden ve bebişler emer :) ama yine de aklında olsun olurda gelmezse süt şekerli su verdirme pleaseeee

Kullanıyorum canım bu gün almadım ama bazen bir gün ara veriyorum.

İnşallah canım cok tesekkur ederim. Anne yüreği iste bi türlü kendime soz geçiremiyorum.

Çok iyi anlıyorum canım seni.. bizde de kan uyusmazligi var benim ilk dusugumden sonra rogam geç yapıldı.. tekrar hamile kaldigimda 17. Haftada bi test yapılacaktı dusen bebeğin kanı bana bulaşmış mı diye.. ki eğer öğle bi durum varsa bu şimdiki bebeğim için çok çok riskli bi durumdu. .17. Haftaya gelene kadar kendimi yedim bitirdim ki bulaşma ihtimali çok çok dusuktu ama sonuçta öyle bi ihtimal vardı. . Çok şükür test sonucu negatif cikti.. kendimi uzdugumle kaldım. . O yüzden canım lütfen kendini uzmemeye çalış inan hersey güzel olacak

NormaOTE="superisi_sinope, post: 38983162, member: 623721"]canım peki normal su mu şekerli su mu?[/QUOTE]
Sekerli su cnm

Kizlarr tam mutfak islerimi bitirdim sole guzelce dinleneyim sekerlememi yapim dedim uzanir uzanmaz sol ayagima bianda kramp girdi bildiginiz parmaklarim carpilmis gibi yamuldu kimildatamadim esim masaj yapmaya calistikca daha cok acidi gozumden yas geldi resmen baya bi kivrandim zarla zorla esim masaj yapti yavas yavas gecti eyvahlar olsun maglum kramplarmi basliyor yoksa kalsiyum ilacida yok evde hemen yazdirayim bari doktora

gozun aydın canım masallah kuzuna

Valla bizde mecbur verdik cnm siringa ile memeyi islattik sekerli su ile oyle ugrastij emdik yani anne olunca yapmicam dedigimiz şeyleri yapiyoruz malesef bende oyledim oğlum olmadan önce yol ayagimda salamam yok sunu yapmam yok bunu yapmam diyodum dogunca farkli oluyo dogsunlar hele bi melekler henen konuşuruz zaten.

benim kızım doğar doğmaz emdi ama sütüm hemen gelmemişti.

1 saat sona şekerini ölçtüler ve şekeri düşmüştü hemen mama verdiler hastanede.

e
efa daily ve hergun kullanıyorum cok fazla balık sevmedıgım ıcın

Arkadaslar az önce farkettim göğüs aramın aşagısında 5-6 tane kırmızı benekler oluşmuş üstünde de beyaz döküntüler, kaşıntı yok şimdilik, neden acaba önemli bişeymidir ki?

Göğüslerim çok büyüdüler dolayısıyla terlemede çok oluyor, hergün duş almaya özen gösteriyorum ama ne bileyim, ondan olabilir mi?

canım gecmıs olsun ınsallah atlatırsınız kuzunla bunu dualarım sızle

:))) canım benim gibi ilk bebeğini bekleyen arkadaşıma deneyimli arkadaşlar rüyalar alemindesiniz, çocuk doğunca gerçekleri göreceksiniz diyorlar. sanırım çok fazla yapmam dememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…