• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ilk olduğu için her ikiside olur. Benim 5 Yaşında bi kızım var. Gönül ister bide hayırlı oğlan. Tabi Rabbim hayırlısını nasip etsin. Eli ayağı düzgün. Sağlıklı sihatli akıllı fikirli hayırlı evlatlar. Beni gören erkek diyor ama kendimi alıştırmakta istemiyorum.
Allah bagislasin canım minik kızını hayırlısından sağlıklı gönlüne göre bi evlat versin Allah. Kaç yaşındasin?
Ben de en cok isim mevzusu yuzunden cinsiyetini merak ediyorum
aynen bir de isim mevzu var ayrı bir derttt şimdiden kavga sebebi:KK53:

Allah bagislasin canım minik kızını hayırlısından sağlıklı gönlüne göre bi evlat versin Allah. Kaç yaşındasin?
Sağolasın. Hepimizinkini inş. Allah sanada kucağına Alıp o tadı yaşatsın. Annelik ne güzel bişey. Kızım bitanemiz. 27 yaşındayım. Sen kaç yaşındasın ?

Sağolasın. Hepimizinkini inş. Allah sanada kucağına Alıp o tadı yaşatsın. Annelik ne güzel bişey. Kızım bitanemiz. 27 yaşındayım. Sen kaç yaşındasın ?

Aminnn inşallah Sagsalım canım..ne kadar genç anne olmuşsun ikinci bebek ve 27 yaş Süpersin. Ben 26 yaşındayım inşallah 30 olmadan ikinciyi yapıp bebek mevzusuna noktayı koymak istiyorum :KK51:

Iyi Akşamlar güzel anneler :anneadayı: aa o kadar çok erkek bebeğimiz mi olacakmış :KK46: Allah nasip ederse ben kız annesi olcam(büyük ihtimal) . Son kontrolde doktorumuz fazlalığı yok Demişti :KK49: eşim benden çok sevindi (kızlar babaya düşkün olur diye) , daha kesin olmamasına rağmen herkese Elif Hüma'mız olacak diyor :KK68:Rabbim sağlıklı,eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize:nazar:
Canım gözünüz aydın. Allah gönlünüze göre vermiş ne güzel :KK39:

Bende yüklemedim ama sol tarafta. Baksana bikaç kişinin erkekmiş. Yavaş yavaş cinsiyetler belli olmaya başladı. Bende erkek gibi hissediyorum. Belkide kızımdan sonra bide hayırlı sağlıklı bi erkek olsun istediğim için. Sen ne hissediyosun.
insallah cnm gonlundeki olur bende en bastan beri oyle hissediyorumda ilk bebisim hic farketmez

Evet yaptılar doktorum 10 gün sonra çıkar sonuçlar herşey gayet iyi, Erkeğe benziyor dedi :) 10 dk kadar falan ultrasonda baktı boyunu ense kalınlığını falan ölçü ben bikaç soru sorunca arka arkasına sakin ol annesi herşey gayet normal anormal bişey yok dedi :) Sağlıklı hayırlı evlatlar olsun da cinsiyet ayrımı yapmıyoz ama eşimle şimdiden isim krizine girdik :mad::KK9::KK46:
kriz o olsun cnm cok sukur saglikliymis ya

Burada cinsiyetini öğrenenlerin çoğu erkek olacağını söylemiş. Doktorum kız olabilir demişti. Buradaki yorumları okuyunca erkek olabilir mi diye düşünmüyor değilim :KK17: Hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün bir kız bebek istiyorum :KK37: Bakalım olacak mı?

Burada cinsiyetini öğrenenlerin çoğu erkek olacağını söylemiş. Doktorum kız olabilir demişti. Buradaki yorumları okuyunca erkek olabilir mi diye düşünmüyor değilim :KK17: Hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün bir kız bebek istiyorum :KK37: Bakalım olacak mı?
hayırlısı olsun canım sana doktorun kacıncı haftada soyledı bıde 2 li testte falan mı cıkıyor bu sonuç?bende cook merak edıyorum da:KK48:

Aminnn inşallah Sagsalım canım..ne kadar genç anne olmuşsun ikinci bebek ve 27 yaş Süpersin. Ben 26 yaşındayım inşallah 30 olmadan ikinciyi yapıp bebek mevzusuna noktayı koymak istiyorum :KK51:
sağol benim fikrimde 30 da yapmaktı. Eşim çocukları çok seviyor. Yedi beni bebek bebek diye. Rabbim nasip etti oldu. Bizde artık noktayı koyarız. Darısı sana artık

Canım 11. haftadasın. Doktorun neye göre kız dedi. Benim bildiğim erkek 13.-14. haftada belli oluyosa kız daha geç belli oluyomuş. Merak ettim doğrusu :110:

hayırlısı olsun canım sana doktorun kacıncı haftada soyledı bıde 2 li testte falan mı cıkıyor bu sonuç?bende cook merak edıyorum da:KK48:
Ikili testte fb hgc diye bişey var. Onda 50 üzeriyse kız. 50 nin altında ise erkekmiş. Tabi bende net bilmiyorum. 5 yıl önce kızımda araştırırken bulmuştum. Benim kızımda 67 ml di. Ve kız oldu.

Son gittiğim kontrolde söyledi doktorum. İkili testte kalıtsal hastalıklarla ilgili bilgi veriyorlar. İkili test için geldiğinde belli olur dedi. Bakalım hayırlısı ilk bebeğim olacak zaten. Yine de gönlümden geçen kız

Canım 11. haftadasın. Doktorun neye göre kız dedi. Benim bildiğim erkek 13.-14. haftada belli oluyosa kız daha geç belli oluyomuş. Merak ettim doğrusu :110:
Canım kalp atışı hızlıysa kız olabiliyor demişti doktorum. Ona dayanarak söyledim. Arkadaşım benden 1 ay önce. Doktorumuz 11. haftada %90 erkek demişti :) Erkek önceden belli ediyor yani :-)

Ikili testte fb hgc diye bişey var. Onda 50 üzeriyse kız. 50 nin altında ise erkekmiş. Tabi bende net bilmiyorum. 5 yıl önce kızımda araştırırken bulmuştum. Benim kızımda 67 ml di. Ve kız oldu.
Son gittiğim kontrolde söyledi doktorum. İkili testte kalıtsal hastalıklarla ilgili bilgi veriyorlar. İkili test için geldiğinde belli olur dedi. Bakalım hayırlısı ilk bebeğim olacak zaten. Yine de gönlümden geçen kız
tamam kızlar sogolun sımdı anladım bende bı an ultrasonda mı gordu dedım hanı 4 boyutlu ultrasonlar var ya o aklıma geldı bırde ıkılı testlerınızı özelde mı devlette mı yaptırmıstınız bana bı doktor devlette yapılmıyor cok hassas bı olcum demıstı kendı doktorum da testlerden hıc bahsetmedı zatenn:)

Back
X