- 9 Nisan 2010
- 179
- 178
- 133
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #11.281
Günaydın Herkese,Hrrkes ruya gormedin mi.ne gorursen o olur diyor degil mi?Benim tuttu.12. Hafta kontrole gitmeden bi kaç gün önce bi kav a nozun icindeymis BB ebislerim.tek tek çıkardı bacaklarını araladı gösterdi rüyamda ablam.bu kadar çok kız isteme senin kizin olmayacak benim kızımı seversin dedi.iki minik kuzucugumu bekliyorum heyecanla..
Canım oğluşlarının arkadaşlarından slm getirdim :)bende iki gelin annesi olucam kısmetse,birini netleştirmemiştik oda akşam bende sizin oğlunuzum dedi çok hareketliler maşallah ama ben çok bakamadım iki haftadır rahatsızım burnum sürekli tıkalı ağzım da kuruyo nefes almak işkence ,hormonlarla alakalı olabilirmiş yada şeker tansiyon olabilir takip edicez dedi ,bacaklarımın arasıda ağrıyo kasılma gibi yürürken zorlanıyorum demiştim rahim büyüdüğü için geriliyo dedi magnezym verdi rahatlıycaktır dedi ,inşallah bakalım. 3 haftada 2 kilo almışım çok dedi dikkat et dedi moralim bozuldu
Bir de testler için tekrar konuuştuk 3lü ve dörtlüye gerek varmı neticede düşüncemiz değişmiycek dediniz dedi bizde evet dedik sadece detaylı ultrasona gidicez onunda en ideal haftası 22. haftaymış
Bizlerden haberler bu kadar ..iki oğlan annesi olucam allahın geçtiğimiz haftalar odayla ilgili panik yapıyordum nasıl olur diye şimdi iki erkek deyince birden isim telaşı sardı ..sizlerde fikir verin olurmu